У посети Мандићима у Пријепољу
18 04 2017
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Mandic/m2.jpg
Извештај: СЗС Београд  /ФОТО ГАЛЕРИЈА/ /ДОНИРАЈТЕ/ /СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе посетила је крајем марта породицу Мандић-Глушћевић из Пријепоља. Вељко и Марта живе са четворо деце: Јована (12), Еленеа (10), Христина (4) и мала Николина која има 13 месеци. Тренутна примања и кући су им од Вељкове плате који ради у предузећу Електро Монтажа и Мартина надокнада за породиљско у износу од 19.000 динара.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Mandic/m3.jpg
Joвана, Елена, Николина и Христина

Пре неколико година почели су са изграњом породичног дома и може се рећи успели да заврше велики део посла. Тренутно им је сређен доњи спрат и само једна соба на горњем, али ипак много већи проблем им ствара влага која им се у недостатку фасадне излоације, олука и дренаже ствара у скоро свим деловима куће.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Mandic/m6.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Mandic/m5.jpg

Имају 4 ара земље где саде за своје потребе, дечица имају старе кревете и ствари тренутно држе по кутијама и старим кесама па им је неопходно набавити и бар два кревета на спрат са душецима као и ормаре. Потребе породице су следеће: изолација куће, дренажа, олуцу, кревети на спрат са душецима и ормари.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Mandic/m4.jpg

Уз помоћ донатора Хуманитарне организације Срби за Србе из целог света, ове скромне жеље лако се могу остварити!

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2017/Mandic/m1.jpg

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226504

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png