СЗС код породице Ибрић из Параћина
19 04 2017

Извештај: СЗС Београд  /ФОТО ГАЛЕРИЈА/ /ДОНИРАЈТЕ/ /СМС НА 7763/
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе крајем марта посетили су породицу Ибрић из Поповца код Параћина. Родитељи Бојан и Биљана Ибрић имају седморо деце: Јелену (16), Јована (15), Александра (13), Бојану (11), Александру (9) и Јовану и Јасмину које су удате и више не живе са њима. Како је кућа у којој живе јако лоше изолована, а немају средстава да загревају све просторије, преко зиме сва деца као и родитељи спавају у једној просторији.


Лоше стање плафона на улазу у кућу породице Ибрић

Породица Ибрић нема свој дом, тако да живе у кући коју им је доделио центар за социјални рад. Ово им је друга кућа пошто  је прва у којој су живели нажалост изгорела 2014. године. Кућа у којој сада живе је у доста лошем стању и има великих проблема са влагом, такође кревети на којима деца спавају су лоши и требало би их заменити.


У разговору са укућанима


Јована, Александар, Александра и Бојана Ибрић

Ова вредна породица тренутно живи само од повремених послова које отац Бојан налази по селу, и у ту сврху би му доста значила моторна тестера како би га више људи звало, а самим тим и више новца зарадио за своју породицу.


Купатило породице Ибрић је у веома лошем стању


Александар Ибрић поред дотрајалих фрижидера и замрзивача

Поред тога породица је изразила жељу да се бави и сточарством, конкретно могли би држати кокошке и свиње пошто у дворишту већ имају оспособљене штале.


Помоћни објекти у којима би могли да гаје свиње и живину


Срби за Србе са члановима породице Ибрић

Овој великој и вредној породици пробаћемо у наредном периоду да обезбедимо оно што смо приликом наше посете приметили да им треба, а то су: кокошке, свиње, фрижидер, моторна тестера, кревети и ормари. За то ће нам бити потребна помоћ људи добре воље и зато вас позивамо да вашим донацијама породици Ибрић обезбедимо лакши и лепши живот.


Најмлађи чланови породице Ибрић

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226501

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png