Хуманитарна палачинка журка у Канади
05 06 2017

Извештај: Срби за Србе Канада /ФОТО ГАЛЕРИЈА/ /ДОНИРАЈТЕ/
У недељу, 14. маја, 2017. године, Хуманитарна организација Срби за Србе Канада (Serbs for Serbs Canada) била је домаћин четвртој Палачинка журци у Српском центру у Мисисаги, у Онтариу, Канада. Преко 200 људи је након свете литургије дегустирало укусне палачинке и помогло да се прикупи новац за породицу којој је потребна помоћ. Осмочлана породица Петровић, из Рипња, крај Београда живи у јако тешким условима. Три генерације, од којих су четворо малолетна деца, живе у две неусловне собице. Новац прикупљен на Палачинка журцу износи сјајних 6.060 канадских долара.

Огранак Срби за Србе из Канаде упутиће 10.000 канадских долара за помоћ породици Петровић, за које је у плану да се прошири и реновира постојећа кућа, како би деца и укућани могли да живе у нормалним условима.

Рецепт за успех

Младост, родољубље и велико срце је рецепт за успех. Захваљујући малој војсци добровољаца, који су радили у кухињи и на послуживању, акција је прошла беспрекорно.


Палачинке воле и старији и млађи подједнако

Захваљујемо се свим драгим пријатељицама које су донеле палачинке, радиле у кухињи, предивној младости на одзиву и помоћи при служењу палачики, продаји кафе и мајица, скупљању емаил адреса, а нарочито се захваљујемо парохијанима који су нам и ове године указали поверење. Видимо се поново догодине у још већем броју!


Председница Хуманитарне организације Срби за Србе Канада - Ангелина Рачић се захављује свим присутнима који су се одазвали и увеличали овај диван хуманитарни догађај

ЖИВЕЛИ!!!

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250227

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png