СЗС на фудбалском турниру у Бечу
13 06 2017

Извештај: СЗС Аустрија
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе присуствовали су фудбалском турниру у Бечу 03.06. ове године организованом од стране КУД-а Бамби. При пут у сарадњи са истоименим Културно-уметничким друштвом смо имали прилику да присутнима представимо рад организације, гдје се поред квалитетних утакмица на стази терена налазио наш штанд са рекламним материјалом и стварима из СЗС бутика.

Охрабрујућа је чињеница да је име Хуманитарне организације Срби за Србе у Аустрији све звучније, као и жеља све више српских удружења да се на неки начин укључе у борбу против беле куге пружајући нам подршку. Овом приликом се захваљујемо КУД-у Бамби на подршци и надамо се даљој сарадњи, а све у циљу помоћи угроженим вишедетним српским породицама.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250233

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png