Хум. фудбалски турнир у Новом Саду
10 07 2017

Извештај: СЗС Нови Сад, Фото: Ufotkavanje /ФОТО ГАЛЕРИЈА/ /ДОНИРАЈТЕ/
Хуманитарна организација Срби за Србе и Sport Magic центар
организовали су 10. и 11. јуна хуманитарни турнир у фудбалу Sport Magic куп - учествовало је 20 екипа, а захваљујући њиховим пријавама прикупљено је 95.000 динара за породицу Богићевић из Нове Црње!

2017. донела је много нових спортских активности кроз пројекат Тројка из блока - играо се пикадо, стони фудбал, стони тенис, шах, beer pong, опет се играла одбојка, па је ред дошао и на фудбал. Идеја о хуманитарном турниру у фудбалу дошла је са терена Спортске магије - препознали су мисију и идеју СРБИ ЗА СРБЕ и организовали своје фудбалере да се такмиче и помогну онима којима је најпотребније.

На крилима најуспешнијег такмичења у брзом шутирању тројки које је организовано пети пут у Новом Саду, догодио се и овај, најновији спортски и хуманитарни успех.

Фудбалска публика окупила се и цео викенд посветила борби за бољу будућност угрожених вишедетних породица. НЕМА ПРЕДАЈЕ - од кошаркашке до фудбалске лопте - од свега правимо бољу будућност наше деце!


Бронзана екипа


Сребрна екипа

Најбоља екипа била је Павле Пајкерт, а прва три места добила су пехар за успомену на витешку спортску борбу у знаку хуманости. Велики дан за велику породицу СРБИ ЗА СРБЕ - на фудбалским теренима водиће се борба још много година, борба у којој побеђујемо против сиромаштва!


Златни момци - победници турнира, екипа Павле Пајкерт

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18897960

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png