Стиже помоћ Србима на Косову
06 03 2008

Породица Пешић

У сарадњи организације Срби за Србе, групе Срба окупљених на форуму Serbian Cafe Елита, као наше представнице Цаце Рабровске, скромна новчана помоћ угроженим породицама у Косовској Митровици је јуче кренула ка светој српској земљи. Породица Пешић, у Косовској Митровици добила је данас од донатора из Америке 90 еура помоћи.
"У име породице Пешић и у своје лично име најсрдачније захваљујем донаторима на свом доброчинству. Из Косовске Митровице, Цаца Рабровска."
За сутра се очекује наставак помоћи породицама од стране наше организације за породицу Станојковић у висини од 300 евра. Сутра очекујте више детаља везано за ову акцију.
Закључно са данашњим даном, породица Пешић је примила преко 520 евра помоћи из Србије и Дијаспоре. Донатори ове самоиницијативне акције су: Стевин-100$, Стевинова прија-100$, Р-50$, Славица-50$, Борис-50$, Мима-50$, Мира-40$, Јела-40$, Љиља и Макс-40$, Боба-100$, Пеца-100$, Цеца-30 €, београђанка-50 €. Хуманитарна организација Срби за Србе још једном позива све српске заједнице у дијаспори да наставе са константним акцијама и окупљањем помоћи за српски народ на Косову и Метохији.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910186

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png