Кнежевићи у посети Лакетићима
02 05 2008
Кнежевићи из Канаде у посети
Породица Кнежевић из Канаде 19. априла су по први пут посетили породицу Лакетић у Куршумлији и званично овековечили њихово кумство. Како нас извештавају Кнежевићи, припремили су преко 20 кг. одеће и 15,000 дин. као Васкршњи поклон. У разговору са Лакетићима, сазнали су да након њиховог протеста испред општинске зграде у Куршумлији, коначно су постављени темељи за њихову нову кућу.
“Оно што нас радује јесте да се Вуко Лакетић бори лавовски за своју породицу, а није му лако верујте. Клинци су сјајни мада све оно што смо видели је јако тужно. Са нама је био и новинар Милош Ивановић који је исто заслужан што се о овој породици чује и као резултат им се гради кућа. Ми ћемо наставити са помоћу породици Лакетић како смо и обећали. Пуно поздрава и наставите са вашим племенитим радом,” преносе нам Кнежевићи из Канаде.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226684

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png