РАДАНОВИЋ
04 03 2008
РАДАНОВИЋ, ОСМОРО ДЕЦЕ, КРЊИН, Р. СРПСКА
 
                                


Љубинка и Мирослав Радановић из села Сочанице код Дервенте у Републици Српској имају седморо деце. Али, куриозитет ове многочлане породице је да сва имена деце почињу почетним словом С. Најстарији је тринаестогодишњи Саша, потом следе Синиша, Санела, Славен, Сандра, Срђан, и најмлађи двогодишњи Славиша.
Тешко живе, али не губе наду у боље сутра, и надају се осмом детету коме ће такође дати име на слово С.

28.03.2008. - Помоћ у прехрамбеном и хигијенском пакету

Породица Радановић са Маркусом

Породица Радановић живи на Крњину, планина између Добоја, Дервенте и Прњавора, игром случаја су и моји родитељи од тог мјеста неких 20 км поријеклом. Они живе стварно далеко од ''остатка света'' и једва сам их нашао. Оно што ме је изненадило јесте да у том селу које има 5-6 кућа има 16 дјеце. Наиме, овај отац Радановић има 7 дјеце и зове се Мирослав а његов рођак чија је кућа неких 100 м удаљена има 6 дјеце и ту је још један комшија који има 3 мале дјеце.

Детаљније...


07.03.2010. - Породица Радановић добила осмо дете

У прилици смо да  са малим закашњењем јавимо још једну лепу вест. Породица Љубинке и Мирослава Радановић из села Сочанице код Дервенте у Републици Српској, која је била у програму наше помоћи, добила је ОСМО дете, девојчицу Сању. Куриозитет ове многочлане породице је да сва имена деце почињу почетним словом С је овом приликом и настављен. Најстарији је Саша, потом следе Синиша, Санела, Славен, Сандра, Срђан, Славиша. И најмлађа Сања.