Помоћ Дубајићимa из Новог Града
21 07 2008

Пријатељи хуманитарне организације Срби за Србе који су овај пут желели да остану анонимни, посетили су породицу Дубајић са села Бојиште из Новог Града у Републици Српској. Преносимо вам извештај наших пријатеља и овом приликом желимо да изразимо захвалност и дивљење око самоиницијативне спроведене акције. Прави пример који би и друге српске заједнице у дијаспори могли да следе.
Скупљено је 860 долара и наравно све им је уручено, претворено у марке. Били су пријатно изненађени, и вјеровано само израз на њиховим лицима је довољан подстицај да се овакве акције и даље спроводе.
Што се тиче њиховог стања, није баш нешто позитивно. Остали су без мужа и оца због дијализе бубрега тако да је то само самохрана мајка са четворо дјеце. Живе у кући тј. у једној соби оронуле куће коју им је поклонио рођак, мислим брат преминулог. Позитивна ствар је да породица изгледа здраво и колико толико позитивно, што ми је нарочито драго.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257334

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png