У посети Костовићима у Рашкој
15 10 2008
Породица Костовић
Представник Хуманитарне организације Срби за Србе, Милош Тиосављевић посетио је породицу Костовић и припремио кратак извештај.
Село Љуљац припада месној заједници Шароње која је од Новог Пазара удаљена 17 километара. У селу Љуљац живи десеточлана породица. Драги и Радованка Костовић имају шесторо предивне деце: Марина 13 година, Милош 12 , Весна 9, Радица 8, Миљан 17 месеци, и најмлађа Тања од месец дана. Драги Костовић је незапослен као и његова супруга Радованка. Они раде на селу, обрађују земљу. Марина, Милош, Весна, и Радица сваки дан пешаче до школе у Шароњама. Село Љуљац и месна заједница Шароње су неразвијени као и други крајеви где  је Српско становништво већинско. Држава не улаже у Рашку област, па стога нека села постају пуста, јер млади одлазе у град.
Најмлађи Српски соколови
 
Списак ствари које су потребне породици Костовић: за Марину потребна јакна, чизме и патике. Милошу потребни су јакна, чизме и тренерка. Весни и Радици су потребни тренерка и чизме. Милану чизмице и ћебад. Најмлађој Тањи јорган и постељина. Са Костовићима такође живе и баба и деда, Драгог отац и мајка.
Потврда о урученој донацији породици Костовић.

Породична кућа
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250346

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png