У Вишеграду код Милошевића
27 10 2008
Породица Милошевић
Пријатељи хуманитарне организације Срби за Србе са сајта ''Српски националисти'' су у суботу 25. октобра посетили породицу ратног ветерана Петра Милошевића и том приликом уручили материјалну и новчану помоћ у висини од преко 50.000 дин. прикупљену од учесника форума њиховог веб портала а коју је наша организација подржала са 5.000 дин. Опширнији извештај преносимо од представника СН-а господина Нинковића као и ФОТО ГАЛЕРИЈУ .
''Браћо и сестре не можете ни да претпоставите о каквој се породици ради.Честита српска кућа,која иако живи у великој немаштини држи до свих хришћанских и националних мерила.У скромној кући Петар Милошевић херој отаџбинског рата,у нехуманим условима васпитава своју децу у родољубивом патриотском духу српства и православља.'' Више о акцији на страницама форума СН-а .
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910104

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png