Испоручена помоћ Јоксимовићима
14 02 2009
Желимир Јоксимовић
Хуманитарна организација Срби за Србе успешно је спровела још једну ургентну хуманитарну акцију. Представник наше организације Милош Тиосављевић координисао је у организовању и набавци неопходних потребштина породици Јоксимовић. Од укупно 35.000 дин. колико смо издвојили за помоћ (потврда о уплати) купљен је замрзивач од 310 литара, 250 кг. брашна, 30 литара уља, хигијенског пакета, меса, хране, слаткиша за децу, а припремљенеа је и ФОТО ГАЛЕРИЈА. Након јучерашњег позива Желимира да дође у Нови Пазар да би купио све што му је потребно он још увек није могао да поверује да је све истина.
После набавке неопходних ствари позвао ме је и казао да су он и његова породица пресрећни и да се захваљује Хуманитарној Организацији Срби за Србе, јер је то прва помоћ коју је његова породица добила. Срећни су због замрзивача јер сада могу да гаје пилад како би се породица прехранила и зими. У почетку ми није веровао да постоји организација која помаже вишечлане породице, али се сада уверио да је наша организација заиста ту због њих, Српских породица и њихове деце!
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18871805

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png