ВЕСТИ
Деценија хуманих људи
22 10 2007
Једна од најзначајнијих хуманитарних асоцијација у дијаспори, Српски хуманитарни фонд из Франкфурта прославио је деценију свог постојања. Свечаност је одржана у присуству великог броја гостију из дијаспоре, али и отаџбине. Била је то прилика за подсећање на бројне хуманитарне акције које је овај Фонд водио у минулој деценији, као и да се још једном сретну племенити људи, наши и странци, који су у најтежим временима за српски народ показали пуну људску солидарност. Јер, чланство Фонда чине људи из тринаест различитих националности.

Из десетогодишњег рада, представници Фонда изнели су само неке податке: отпремљено је више од 1.000 пошиљки, чију је вредност тешко проценити, сакупљено три милиона марака, а као посебан подвиг наведени су - конвој од 16 шлепера и камиона 1993. год. на релацији Франкфурт - Београд, више од 30 санитетских возила отпремљених у отаџбину, у време санкција издато 350 дозвола за увоз помоћи од Шведске до Шпаније, протезе за 100 ратних инвалида...

Детаљније...
 
Голубовићи добили стан
21 10 2007

  

Једанаесточланој породици Голубовић из наше рубрике "Српске хероине", која је живела у  страћари од 20 квадрата, напокон се осмехнула срећа. Саша Пауновић, председник Општине Параћин, уручио им је, као најбројнијој породици у општини, кључеве стана у згради за колективни смештај избеглица у Поповцу.
– То је био амбулантни простор који смо преуредили у стамбени,а у адаптацију уложила 800 хиљада динара. Сада ће имати много боље услове од досадашњих. Нарочито због тога што ће имати купатило – изјавио је Пауновић, додајући да се адаптира сличан простор другој социјално угроженој породици.
Иначе, Голубовићи су живели у Шалудовцу, у оронулој, мемљивој кућици, огуљених зидова. Од намештаја су имали један сто, две столице, и кревете направљене од три даске, подупрте пањевима и прекривене сунђерима.
Весна (34),мајка деветоро деце, се радује што више неће морати да вуче воду и што ће имати више простора. – У Шалудовцу сам свакодневно доносила воду са бунара удаљеног стотинак метара.Четири ђака не можеш послати прљаве у школу. Прсте не могу да савијем од прања, а од дасака на којима смо спавали боле ме кости – каже Весна захваљујући Центру за социјални рад и општини на додељеном стану.

Голубовићи ће у нов стан унети и нов намештај. Наиме, од фабрике „Милан Благојевић” из Смедерева већ су добили шпорет, док им је тутинска фабрика „Далас” обећала послати кревете.

 
Снајке из Албаније на Пештери
20 10 2007

Јесу ли то момци из села подно Голије и Јадовника и са Пештери кренули стопама силног цара Душана, па се по невесте запутили чак у „земље латинске”. Педесетак момака из сјеничке, новопазарске и тутинске општине за нешто више од годину дана довело је животне сапутнице из Албаније, углавном из околине Скадра. Неки у правим момачким годинама, а неки, признају, сасвим близу опасне границе да буду проглашени за безнадежне случајеве, вечите нежење. Прошлог викенда, окупило се више од 40 мешовитих српско-албанских брачних парова у селу Буђеву на Пештери. Дошли су на позив братске Хуманитарне организације „Стара Рашка”.

Детаљније...
 
Лакетићи добили осмо дете
18 10 2007

Седморо младих Лакетића са родитељима Биљаном и Вуком, који живе у селу Дегрмен, у куршумлијској општини на обронцима Радан планине, уз административну границу са Косовом, добили су брата Светислава. Десеточлана породица, коју смо уврстили у рубрику Српске хероине, живи усамљена на свом имању, у беспућу, са фењером уместо сијалице, без адекватног смештаја, заборављени од свих, и без ичије помоћи. Деца пешаче до школе у суседно село, десетак километара у једном правцу, задаћу пишу уз свећу и сви су одлични ученици.

 
Ветерани за Арсениће и Бојаниће
18 10 2007
Да ветерани Одбрамбено-отаџбинског рата у Републици Српској нису заборављени и препуштени сами себи, доказаују представници бањолучке Борачке организациjе коjи су двема вишечланим породицама уручили хуманитарне пакете. Породици Aрсенић са петоро и Боjанић са седморо деце даровали су по 300 марака за дрва и зимницу, а малишанима обезбедили школски прибор.
Предсjедник Борачке организациjе Горан Рогић истакао jе како им jе наjвећа жеља била да виде осмех на лицима ових малишана.
- У протеклом  рату, Ненад Aрсенић и Бранко Боjанић као борци ВРС дали су допринос у борби за спас своjе државе и отаџбине. На оваj начин ми се придружуjемо и акциjи "Стоп белоj куги" - каже Рогић. Домаћини Бранко и Ненад су одрасли у Дому "Рада Врањешевић", али су упркос свим недаћама коjе су их кроз живот пратиле, успели да заснуjу броjне породице.
 
Петина Србије сиромашна
17 10 2007
Најмање девет одсто становништва Србије живи испод границе сиромаштва, док 20 одсто спада у категорију сиромашних, рекла је данас координаторка за односе са донаторима у организацији „Банка хране” Мира Анђелић, поводом Међународног дана борбе против сиромаштва.Сиромаштво је комплексан проблем, који поред недовољних прихода за задовољење животних потреба, подразумева и немогућност запошљавања, образовања, остварења социјалне и здравствене заштите, као и лоших стамбених услова.
Анђелићева је истакла да се Србија,међу 118 земаља у којима је испитиван ниво сиромаштва, налази на 23. месту, што је лошије него у Македонији, Румунији и Хрватској, а за нијансу боље него у БиХ и Албанији.Најсиромашније становништво у Србији је оно које потиче из руралног краја, са ниским степеном образовног нивоа, ту спадају деца и старци, као и породице са ПЕТ и више чланова. 
 
Хвала од породице Видојевић
16 10 2007Данас смо примили фотографију седмочлане породице Видојевић из Крагујевца којом изражавају топлу и искрену  захвалност нашој хуманитарној организацији и другим донаторима на пруженој помоћи и исказаној солидарности.

 
Курузовићи чекају кров
15 10 2007
Начелник општине Лакташи Милован Тополовић и директорка Центра за социjални рад Бранка Остоjић посетили су и даровали вишечлану породицу Душка и Воjиславке Курузовић,који живе „под плочом“ у селу Слатини (Република Српска). Хигиjенски и прехрамбени пакети, школски прибор и торбе, нове зимске jакне и дjечиjе играчке обрадовали су њихових петоро деце:Дарка, Драшка, Давора, Далиборку и Луку.Четворо иде ушколу, и живе од онога што отац заради на дневницама, 130 марака дечиjег додатка, као и од повремене помоћи Центра за социjални рад.

Ове године Курузовићи су из општинске касе добили три хиљаде марака да излиjу бетонску плочу на започетоj кући,а приликом последње посете начелник општине Тополовић је обећао да ће из средстава буџетске резерве интервенисати да се заврши градња нове куће.

 
"Кад би хлеба било више"
15 10 2007
Одбор Црквене општине Лазарево ( епархија бањалучка) наставља хуманитарну акциjу "Кад би хлеба било више" намењену Србима на Косову и Метохији. Сви људи добре воље могу се придружити прикупљањем хране, одеће, обуће, дечијих играчки и новца.
- Боравећи код нашег народа на Косову и Метохиjи, гледаjући њихову патњу, одлучили смо да их и даље помажемо. И ове зиме Срби на том подручjу неће имати дрва, зимнице, лекова. Покажимо им да нису сами, нити заборављени - рекао jе протоjереj-ставрофор бањалучке Лазарице Jован Лазичић.
Он jе додао да jе браћи и сестрама у јужној српској покрајини помоћ сада потребниjа него икада.

Захваљуjући грађанима Бање Луке више од стотину тона помоћи прољетос је скупљено и послато на Косово. Организатори верују да ће и овог пута бити тако.

 
Подложили напуштено огњиште
12 10 2007

После 12 година избегличког потуцања, шесточлана породица Пејновић, из околине Госпића, коначно је добила кров над главом: захваљујући донацији италијанске владе и помоћи Комесаријата за прогнане, они су прва од близу хиљаду породица, која је куповином напуштеног сеоског домаћинства трајно збринута. У селу Царићу надомак Ваљева, из пре деценију загашеног оџака, поново је почео да се вије дим.

Детаљније...
 
Шпорет огрејао Трниниће
12 10 2007

Вишечлана породица Трнинић из села Кукуље код Српца добила је шпорет на дрва.То је поклон деце из дечијег вртића „Наша радост“ који су по идеји директорице Жељке Новаковић цртали цртеже и продавали их на градском тргу.Скупљено је довољно новца да се купи шпорет,тако да шесторо малолетних Трнинића ове зиме неће дрхтати од студени. Петар, Слађана, Сандра, Сања, Сњежана и Светлана расту без фрижидера, веш-машине, телевизора, а њихови незапослени родитељи, мајка Драгана и отац Горан, раде на надницу да би прехранили децу. 

 
Пожаревац предњачи
11 10 2007
Протеклих пет година Србија бележи пораст развода,који је достигао бројку од 2.000 годишње. На овај корак жене се одлучују због насиља у породици, а мушкарци због неверства или мешања њене родбине. Критичне године браколомства су седма и петнаеста.

Током 2007. Пожаревац је преузео лидерску улогу од Кикинде.Од почетка године у овом граду је склопљено 205 бракова,док је у истом периоду Општинском суду пристигло 177 тужби за развод брака.Судије и матичари кажу да од десет склопљених бракова,чак седам заврши пред судом за развод,што би Пожаревац могло увртстити у Гинисову књигу рекорда. 

 
Новости о Милићима и Гогићима
10 10 2007

Пре пар дана смо примили кратак извештај о вишечланим породицама Милић и Гогић од председника наше организације у Црној Гори,Ивана Стијовића.Преносимо његове утиске....Данас сам звао МИЛИЋЕ који су коначно примили дјечији додатак за ЧЕТВОРО дјеце, у износу од 70 ЕВРА. Претходно смо их повезали са надлежним органима и покренули обњављање примања дјечијих додатака за ову годину. Дјеца су пошла у школу, имају трошкова али се некако крпе. МИЛАДИН се интересује хоће ли бити помоћи, ја му рекох да смо сада у реорганизацији.али да га нећемо заборавити. Још су на истом мјесту, око даље процедуре за њихов смјештај ћу се информисати када их будем посјетио...''

'Звао сам ГОГИЋЕ у присуству ВАСКРСЕНКА и потпуно изненађење! Милун ми је пренио слиједеће: ''Не бих да напуштам своје село, продао сам овце и краву, ископао темеље, нешто материјала набавио и почео кућу градити. Још смо у старој кући, јер тек смо темеље завршили и мало блокова уградили. Хоћу да урадим колико могу'', Домаћин не ради нигдје, али не кука! На питање како би могли да му конкренто помогнемо, рекао је да му треба материјал за кућу. По питању пољопривреде, рекао ми је да би волио да има КРАВУ и ОВЦЕ, јер би могао касније да формира стадо.Желио би да направи ВОЋЊАК од 100 ШЉИВА.

Позива ВАСКРСЕНКА и мене да дођемо,да се договоримо шта можемо да урадимо, јер он хоће ту да остане и од земље да живи.'' 
 
Ново о Блажићима и Петковићима
09 10 2007

Данас смо примили кратак извештај од члана скупштине Сиједе из Републике Српске,из кога преносимо детаље везане за породице Блажић и Петковић.

"Код Петковића нема ништа ново. Тропик (тржни центар у Бањалуци), чији је власник обећао да ће запослити најстаријег сина, је у међувремену продат једној фирми из Србије ,и све је остало на обећањима. Љубинка каже да јој је Тропик, прије продаје, послао пошиљку основних прехрамбених намирница (брашна, уља, шећера, соли итд.). Проблем су јој представљали уџбеници за школарце, па је узела дугорочни кредит кога сада полако отплаћује, како стигне. Размишља како ће за гријање ове зиме. То јој је сљедећа брига. Остало је све како је и било, без икаквог побољшања. Љубинка је прилично болесна (бубрези) и доктори мисле да би требала на операцију, али она о томе тренутно и не помишља, нити може."

 "Код Блажића је ситуација потпуно другачија и пуно позитивнија. Мајка је добила пензију од државе. Мјесечно добија  86% од минималног примања од 615 КМ (конвертибилних марака ) што је тачно 516 КМ (~258 € ) на руке. Књиге је добила кроз донацију покојног предсједника Републике Српске Милана Јелића. Ацо, отац, још увијек има ону малу тезгицу пред школом. И Блажићи се брину шта ће за зиму. Дрва су им већа инвестиција (чисто за информацију 10 метара дрва, тј. 7 м3 кошта око 580 КМ са превозом на подручју сарајевско- романијске регије). И даље нема никакве иницијативе ни помоћи од стране општине, али као што рекох, овдје је ситуација боља. Сви су здрави, што је најважније."

 
Послата помоћ Ивици Видојевићу
08 10 2007

Хуманитарна организација Срби за Србе после дужег периода,a у складу са тренутним финансијским могућностима помогла је Ивици Видојевићу (једном од петоро деце Радмиле и Зорана) из села Букоровац код Крагујевца у висини од 8,600 динара ради набавке ортопедског помагала за ходање. Ивица је 2001 оперисао тумор на мозгу али је у међувремену доживео парализу у десној руци и нози. Ово помагало ће му омогућити да се креће колико-толико нормално. Такође, пошто породица Видојевић прима малу социјалну помоћ за негу своје деце ми ћемо се потрудити да код надлежних органа инсистирамо да се помоћ од 5,380 динара знатно увећа. Потврду о послатој помоћи можете  погледати овде

 

 
„Време је за бебе” на РТС
08 10 2007
Како би подстакли младе парове да рађају децу и тако утичу да се алармантни подаци о ниском прираштају у Србији промене, продуцентска кућа „Нира”, јавни сервис и Министарство за рад и социјалну политику покренули су нови ТВ серијал „Време је за бебе” који ће водити Данијела Пантић. Емисија почиње са емитовањем 12. октобра, у 21.15 на Другом каналу РТС-а. Гледаоци ће моћи да сваког петка у то време чују љубавне приче о младим паровима и погледају како се родитељи понашају пре и после самог чина рађања, како прослављају рођење бебе...
До сада је снимљено 14 од 36 епизода. Прве емисије серијала снимљена је у Камендолу, селу у општини Гроцка,код супружника Ивана и Зоране, који су добили близнакиње.

Идејни творци овог серијала забавног карактера која ће обрађивати једну озбиљну тему су Ненад Огњеновић, Мирослав Петковић и Небојша Гарић.

 
Старост прети Војводини
06 10 2007
У 38 од од 45 војвођанских општина, просечна старост становништва је 43 године, што по демографским стандардима покрајину држи на високом деветом месту листе најстаријих популација на свету. У Војводини је готово једнак број старијих од 68 година (315.000) и млађих од 15 година (322.000).
Детаљније...
 
Племенито срце породице Влашки
05 10 2007

Вишечлана породица Влашки из наше рубрике "Српске хероине" нема материјалног богатства,али има велико срце. Племенити супружници из Титела,Ружица и Ђорђе, одлучили су да поред својих петоро,усвоје и хране још двоје деце.Тако су Вања,Милан,Стефани,Светислав и Марко ових дана добили из Центра за социјални рад  "сестрице":седмогодишњу Анку и трогодишњу Славицу (на слици у наручју). Где чељад није бесна,ту ни кућа није тесна.Када мајка и отац оду на посао како би зарадили и прехранили седморо деце,о њима брине бака Стевка.

 
Радмановић дао 100.000 долара
05 10 2007

Владимир Радмановић, крило Лејкерса донирао је 100.000 долара за акцију "Можеш и ти". "Главни разлог моје донације је тај што сам и ја са фамилијом избегао 1994. године. На моју срећу, цела породица се сместила у Србији и све је било у реду", каже Радмановић. "На жалост још и дан данас има много људи који немају стални кров над главом и живе у катастрофалним условима. Тим људима треба пружити помоћ и шансу да се врате на ноге. Мислим да је акција коју је Владе организовао велики корак на боље. Волео бих да се сви наши играчи придруже тој акцији."

Детаљније...
 
У брвнари родила деветоро
04 10 2007
Старица Борка Јефтић( 83) из Календероваца код Дервенте (Република Српска) је жива потврда народне мудрости како је боље у брвнари певати него у плати туговати. У овој сиротињској брвнари (види слику) она је са мужем Лазаром родила и отхранила "на преслици и десници руци" деветоро деце, од којих данас има 35 потомака (18 унучади и 17 праунучади).
Старица је жива,весела и здрава,везе и плете,а и брвнара је у добром стању, јер има ко да је обилази и поправља. Боркине вршњакиње, углавном оне из имућнијих породица одавно нису међу живима. Пошто нису рађале децу,потомство им је отањило,а палате пропале или прешле у власништво других.

А брвнара,у којој се рађало без бабица и анастезије,пркоси зубу времена,и чини се да она више није симбол сиромаштва,већ богатства.

 
<< Почетак < Претходна 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Следећа > Крај >>

Резултати 3092 - 3111 oд 3187
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/orden-za-sajt.png
      http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/instagram.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/blagoslov-patrijarha.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/sponzori.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/cirilica.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/prijatelji.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/projekti.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/trojka-iz-bloka.png

СЗС РАЧУНИ

http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/intesa-logo.jpg
Динарски: 160-279491-71
IBAN: RS35 1600 0508 0002 3812 69
SWIFT: DBDBRSBG
Customer: Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png
http://www.srbizasrbe.net/http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/nlb-logo.jpg/banners/banka-srpske.jpg
КМ: 56201281300241-58
IBAN: BA39 5620 1281 3002 5031
SWIFT: RAZBBA22
Customer: Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/swiss-logo.jpg
Konto: 61-335679-5 
IBAN
: CH57 0900 0000 6133 5679 5
SWIFT: POFICHBEXXX
BIC: 9000
Customer:Org. f. hum. Hilfe &
Integration Srbi za Srbe Swiss
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/raiff-banka.jpg
Konto: 10364339  
BLZ
: 32000
IBAN:AT97 3200 0000 1036 4339
SWIFT/BIC: RLNWATWW
Customer: Org. f. hum. Hilfe
  - Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/vr-bank.jpg
IBAN: DE84 7606 0618 0002 7519 92
SWIFT/BIC: GENODEF1N02
Customer: Serben für Serben
......................................
 http://www.srbizasrbe.http://www.srbizasrbe.net/images/banners/ckm.bmp/images/banners/vr-bank.jpg
Konto: 510-91548-03  
IBAN: МE25 5100 0000 0009 1548 03
SWIFT: CKBCMEPG
Customer: Humanitarna org. Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/dnb-bank-no.jpg
Konto: 1503 83 80483  
IBAN: NO92 1503 8380 483
SWIFT: DNBANOKKXXX
Customer: Humanitær organisasjon Serbere for Serbere

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 17228658

ABOUT US / О НАМАСРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png 
Последња промена: 22. мај 2017. године

 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png Србија: 3.715.158 дин.
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png Швајцарска: 21.479 CHF
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png Немачка: 1.554 €
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png Аустрија: 25.284 €
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png САД: $ 8.192 USD
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png Канада: $ 30.654 CAD
  Норвешка
: 7.243 NOK

ДОНИРАЈТЕ ШИРОМ СВЕТА КРОЗ PAY PAL


Једнократна донација: EUR  

Месечнa претплата: EUR  

ДОНИРАЈТЕ КРОЗ MONEYBOOKERS/SKRILL

За слање донација потребни су вам:
1. Валидна email адреса
2. Кредит/дебит картица или банковни рачун
3. Мобилни телефон за верификацијуДОНАТОРИ У МАЈУ - DONORS IN MAY

1. Lazich Deli donation box /САД/ - $ 10
2. Beograd Café donation box /САД/ - $ 10
3. Nada's Deli & Bakery donation box /САД/ - $ 72
4. St. Nikola, Brookfield donation box /САД/ - $ 45
5. ABC Deli donation box /САД/ - $ 46
6. Црква Васкрсење Христово, don. box /САД/ - $ 120
7. Blue electronic /Србија/ - 3.650 дин.
    (СЗС донаторска кутија)
8. Транском Јабука минимаркет /Србија/ - 6.500 дин.
     (СЗС донаторска кутија)
9. СЗР Горан /Србија/ - 7.000 дин.
     (за пројекат „Тројка из блока")
10. Хум. журка New's bar /Србија/ - 13.750 дин.
     (за пројекат „Тројка из блока")
11. Хуманитарни турнир Тројка из блока
      у насељу Јерковић /Србија/ - 48.810 дин. + 70 €
12. Анонимно /Швајцарска/ - 30 €
13. Милан М. /Хрватска/ - 10 €
    (за породицу Бадњар код Фоче)
14. Анонимно /Србија/ - 40 €
    (за породицу Думбеловић код Нове Вароши)
15. Аћим М. /Србија/ - 50 €
16. Анонимно /Република Српска/ - 14 €
17. Саша Ц. /Француска/ - 15 €
18. Радислав Ђ. /Италија/ - 10 €
19. Милан С. /Аустрија/ - 30 €
20. Валентина С. /Канада/ - 50 €
21. Фрфе /Норвешка/ - 20 €
22. Мирослав Ч. /Шпанија/ - 10 €
23. Синиша А. /Аустралија/ - 20 €
24. Банијац /Исланд/ - 20 €
25. Michael D. /Аустрија/ - 12 €
26. Браћа Ђуричић /Холандија/ - 40 €
27. Светлана J. /Холандија/ - 10 €
      (за породицу Шпољар из Старе Пазове)
28. Danny V. /Холандија/ - 5 €
29. Nikoletta V. /Холандија/ - 5 €
30. Svetlana V. /Холандија/ - 5 €
31. Elizaveta V. /Холандија/ - 5 €
32. Ekaterina V. /Холандија/ - 5 €
33. Жељко М. /Аустрија/ - 10 €
34. Гордана /Аустрија/ - 20 €
35. СЗС штанд у Линцу /Аустрија/ - 225 €
36. Никола О. 99 /Немачка/ - 15 €
37. Весна Д. /Немачка/ - 10 €
38. Александер Ж. /Немачка/ - 10 €
39. Др. Бранислав П. /Немачка/ - 10 €
40. Драган Ј. /Немачка/ - 10 €
41. Даниела Р. /Немачка/ - 10 €
      (пројекти на Косову и Метохији)
42. Татјана Б. /Немачка/ - 20 €
43. СКСД Немањићи /Немачка/ - 20 €
44. Немања Л. /Немачка/ - 10 €
45. Миле Б. /Немачка/ - 30 €
46. Борис В. /Немачка/ - 30 €
47. Александар П. /Немачка/ - 20 €
48. Синиша Ј. /Немачка/ - 10 €
49. Даниела Б. /Немачка/ - 20 €
50. Милош Л. /Немачка/ - 10 €
51. Тамара М. /Швајцарска/ - 10 CHF
52. Joво Д. /Швајцарска/ - 20 CHF
53. В.А.М. 99 /Швајцарска/ - 50 CHF
54. Мирослав Л. /Швајцарска/ - 50 CHF
55. Дејан Д. /САД/ - $ 20
56. Здравко Д. /САД/ - $ 60
57. Ненад М. /Аустралија/ - $ 25
58. iSerbApparel.com /САД/ - $ 10
59. Vozi Inc. /САД/ - $ 100
60. Зоран З. /САД/ - $ 15
61. Марко Г. /САД/ - $ 25
62. www.snd-us.com /САД/ - $ 25
63. Radomans F. /САД/ - $ 15
64. Срђан Г. /САД/ - $ 15
65. Хум. дружење у Ослу /Норвешка/ - 1.800 NOK
66. Алекса И. /Србија/ - 1.000 дин.
67. Срђан Р. /Србија/ - 1.000 дин.
68. Милош У. /Србија/ - 1.000 дин.
69. Стево М. /Србија/ - 1.000 дин.
70. Данило Р. /Србија/ - 1.000 дин.
71. Мирко П. /Србија/ - 1.200 дин.
72. Младен С. /Србија/ - 1.400 дин.
      (за породицу Бадњар код Фоче)
73. Јосиф В. /Србија/ - 1.500 дин.
74. Весна П. /Србија/ - 2.000 дин.
75. Бојан К. /Србија/ - 2.000 дин.
76. Игор Г. /Србија/ - 2.000 дин.
77. Илија М. /Србија/ - 3.000 дин.
      (за породицу Стојановић са КиМ)
78. Апотека Галенус /Србија/ - 3.000 дин.
79. Илија М. /Србија/ - 3.100 дин.
      (за породицу Топаловић из Шапца)
80. С. П. /Србија/ - 5.000 дин.
81. Богдан Г. /Србија/ - 5.000 дин.
82. Анонимно /Србија/ - 5.000 дин.
83. Наталија П. /Србија/ - 6.000 дин.
84. Агенција Крупа /Србија/ - 6.130 дин.
85. Теленор - СМС 7763 /Србија/ - 136.202 дин.
86. Снежана Ј. /Холандија/ - 30 €
87. Бојана М. /Република Српска/ - 10 КМ
      (пројекти на Косову и Метохији)
88. Славица и Миленко М. /Република Српска/ - 20 КМ
89. Анонимно /УАЕ/ - 10 €
90. Петар М. /Немачка/ - 30 €
91. Срби у Кини /Кина/ - 1.275 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
92. Тихомир Б. /Италија/ - 10 €
93. Ђорђе Ј. /Аустралија/ - 25 €
94. Алекс М. /Аустралија/ - 100 €
95. Момчило В. /Аустрија/ - 10 €
96. Предраг М. /Аустрија/ - 20 €
97. Анонимно /Аустрија/ - 50 €
      (за породицу Миловановић код Обреновца)
98. Владимир М. /Аустрија/ - 200 €
      (за породицу Миловановић код Обреновца)
99. Анонимно /Француска/ - 10 €
100. Љубица П. /Швајцарска/ - 20 CHF
101. Разговори о доброчинству у Лозани
        и Цириху /Швајцарска/ - 1.118 CHF
102. Жељка Б. /САД/ - $ 25
103. Марко С. /САД/ - $ 20
104. Тихомир Б. /САД/ - $ 100
105. Дејан Бељић /Канада/ - $ 20 CAD
106. Весна Васић /Канада/ - $ 25 CAD
107. Биљана Ждрале /Канада/ - $ 50 CAD
108. Нада Павловић /Канада/ - $ 300 CAD
109. Владан Ј. /Србија/ - 500 дин.
110. Александар и Властимир А. /Србија/ - 500 дин.
111. Иван С. /Србија/ - 1.000 дин.
112. Марија и Славиша С. /Србија/ - 2.000 дин.
        (за породицу Думбеловић код Нове Вароши)
113. Павле К. /Србија/ - 2.000 дин.
114. Петар П. /Србија/ - 2.500 дин.
115. Студентски центар Приштина - Косовска
         Митровица /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
116. Медицинска школа са домом ученика у
        Косовској
Митровици /Србија/ - 12.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
117. Arcadia Team д.о.о. /Србија/ - 15.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
118. Јован Р. /Србија/ - 15.000 дин.
        (за породицу Крантић из Омољице)
119. Nonstop Fitness Serbia /Србија/ - 20.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
120. 1. Хуманитарно вече у
       Градској кафани
/Србија/ - 26.690 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
121. Сања С. /САД/ - 15 €
        (за породицу Крантић из Омољице)
122. Александар Л. /Хрватска/ - 10 €
123. Анонимно /Швајцарска/ - 50 €
        (за породицу Апостоловић из Прешева)
124. Анонимно /Србија/ - 8 €
124. Младен Р. /Норвешка/ - 200 NOK
125. Роберт Ћ. /Норвешка/ - 250 NOK
126. Бојан Р. /Норвешка/ - 200 NOK
127. Сербоси из Калгарија /Канада/ - $ 130 CAD
128. Владица С. /САД/ - 20 €
129. Лидија М. /Аустрија/ - 20 €
130. Зорица С. /Аустрија/ - 10 €
131. Надежда С. /Швајцарска/ - 100 CHF
132. Никола Ј. /САД/ - $ 50
133. Тања Ј. /САД/ - $ 25
134. Славиша К. /САД/ - $ 25
135. Породица Аксентијевић /САД/ - $ 25
136. Драган Б. /Србија/ - 500 дин.
137. Милош Д. /Србија/ - 600 дин.
138. Братислав А. /Србија/ - 1.000 дин.
139. Дејан Х. /Србија/ - 1.000 дин.
140. Ненад М. /Србија/ - 1.000 дин.
141. Маја К. /Србија/ - 1.000 дин.
142. Младен С. /Србија/ - 1.100 дин.
        (за породицу Гачић код Приједора)
143. Анастасија Ј. /Србија/ - 3.000 дин.
144. Богдан Г. /Србија/ - 5.000 дин.
145. Правни факултет у Приштини - Косовској
        Митровици /Србија/ - 5.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
146. 1. хум. триатлон Нови Сад /Србија/ - 10.816 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
147. Маја Ј. /Република Српска/ - 10 КМ
148. Александар П. /Република Српска/ - 30 КМ
        (за породицу Столић са КиМ)
149. Предраг П. /Црна Гора/ - 0,3 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
150. Јована и Михајло А. /Швајцарска/ - 30 €
        (за породицу Столић са КиМ)
151. Вук С. /Белгија/ - 21 €
152. Горан П. /Немачка/ - 10 €
153. Иво В. /Канада/ - 20 €
154. Славиша С. /Аустрија/ - 10 €
155. Владимир М. /Аустрија/ - 100 €
        (за породицу Павловић код Коцељеве)
156. Ивана П. /Немачка/ - 5 €
157. СКСД Немањићи /Немачка/ - 50 €
158. Драган Н. /Немачка/ - 350 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
159. Мирослав Ц. /Швајцарска/ - 100 CHF
160.
Милена Раца /Канада/ - $ 30 CAD
161. Иван Р. /САД/ - $ 25
162. Нина и Максим К. /САД/ -  $ 50
163. Бреза /САД/ - $ 50
164. Драгана Б. /Канада/ - $ 50
165. Александар Д. /САД/ - $ 131
166. Ђорђије Б. /Србија/ - 1.000 дин.
167. Андрија М. /Србија/ - 1.000 дин.
168. Јадранка Г. /Србија/ - 2.000 дин.
169. Милица и Димитрије К. /Србија/ - 2.000 дин.
170. Игор С. /Србија/ - 2.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
171. Небојша С. /Србија/ - 2.500 дин.
172. Биљана В. /србија/ - 3.000 дин.
173. Зоран П. /Србија/ - 3.300 дин.
174. Савски бисери /Србија/ - 4.560 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
175. Медицински факултет у Приштини - Косовској
        Митровици /Србија/ - 5.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
176. Данијела М. /Србија/ - 6.630 дин.
177. Студио Ромб д.о.о. /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
178. Љубица С. /Србија/ - 15.000 дин.
179. Тадислав П. /Немачка/ - 20 €
180. Анонимно /САД/ - 50 €
        (за породицу Станковић из Старчева)
181. Анонимно /Швајцарска/ - 15 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
182. Марко Т. /Холандија/ - 10

183. Димитрије Т. /Србија/ - 15 €
184. Ђуро В. /САД/ - 50 €
185. Бранка и Мирко К. /Република Српска/ - 10 КМ
186. Дом здравља Свети Сава
        Теслић
/Република Српска/ - 300 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
187. Дражен П. /Аустрија/ - 20 €
(пројекат за развој и јачање СЗС организације)
188. Милан З. /САД/ - $ 25
189. АmazonSmile Found /САД/ - $ 35,39
190. Снежана М. /Србија/ - 1.000 дин.
191. Гојко С. /Србија/ - 1.000 дин.
192. Небојша К. /Србија/ - 1.000 дин.
193. Божидар Ј. /Србија/ - 2.000 дин.
194. Хуманитарно вече С. Паланка /Србија/ - 2.700 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
195. Вис д.о.о. /Србија/ - 7.500 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
196. Marry Poppins languge studio
        Jasmin /Србија/ - 8.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
197. Шотра Херц /Србија/ - 100 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
198. 2. хуманитарно вече у Градској
         кафани
/Србија/ - 25.930 дин. + 40 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
199. Марко Т. /Република Српска/ - 50 €
200. Слава Светом Василију /САД/ - 100 €
        (за породицу Петровић из Рипња)
201. Владимир Р. /Аустрија/ - 150 €
        (за породицу Илић из Земуна)
202. Филип Л. /Шведска/ - 25 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
203. ДЈ Миву /Немачка/ - 10

204. Наташа М. /Немачка/ - 200 €
205. Милован М. /Аустралија/ - 10 €
206. Georgije Durman /Хрватска/ - $ 100
207. Раде Р. /Немачка/ - 20 €
208. Н. Николић /Немачка/ - 30 €
209. Барбара K. /Немачка/ - 60 €
210. Валентина С. /Швајцарска/ - 5 CHF
211. Милован 99 /Швајцарска/ - 40 CHF
212. Весна К. /САД/ - $ 25
213. Хелена У. /Канада/ - $ 15
214. Милош А. /САД/ - $ 15
215. Милош К. /САД/ - $ 15
216. Матеја и Филип С. /САД/ - $ 15
217. Оља М. /САД/ - $ 15
218. Марко С. /САД/ - $ 20
219. Драгољуб и Денис Ћук /Канада/ - $ 25 CAD
        (слава код породице Рачић)
220. Олга и Џон Лукић /Канада/ - $ 30 CAD
        (слава код породице Рачић)
221. Кети и Милан Ћук /Канада/ - $ 50 CAD
        (слава код породице Рачић)
222. Драгана и Момир Кубура /Канада/ - 50 CAD
        (слава код породице Рачић)
223. Лидија Боројевић и Jeff MacLarty /Канада/ - 50 CAD
        (слава код породице Рачић)
224. Мира и Алекс Брикић /Канада/ - $ 100 CAD
        (слава код породица Рачић и Пјанић)
225. Pittsburgh Steel /Канада/ - $ 5.000 CAD
        (за породицу Лаловић из И. Сарајева)
226. Перо и Анка Тинтор /Канада/ - $ 500 CAD
227. Васиљ Петровић /Канада/ - $ 30 CAD
228. Жељка Богићевић /Канада/ - $ 100 CAD
229. Душанка и Спиро Шукара /Канада/ - $ 30 CAD
230. Анђела и Жељко Ресановић /Канада/ - $ 150 CAD
231. Оливера Вујаклија /Канада/ - $ 100 CAD
232. Радмила и Богдан Пјанић /Канада/ - $ 100 CAD
233. Оливер Поповић /Канада/ - $ 20 CAD
234. Трбојевић /Канада/ - $ 20 CAD
235. Ђука Симић /Канада/ - $ 40 CAD
236. Вида Радовановић /Канада/ - $ 50 CAD
237. Хелен Радовановић /Канада/ - $ 50 CAD
238. Михајло и Тања Кангрга /Канада/ - $ 50 CAD
239. Бора и Драга Драгашевић /Канада/ - $ 120 CAD
240. Александра Савић и Саша Крстић/Канада/-$150CAD
241. Никола и Vaska Swann /Канада/ - $ 100 CAD
242. Снежана Цеха /Канада/ - $ 100 CAD
243. Борика Вучинић /Канада/ - $ 200 CAD
244. Нада и Никола Тијанић /Канада/ - $ 100 CAD
245. Dana Mitchell /Канада/ - $ 200 CAD
246. Александар и Нада Павлица /Канада/ - $ 200 CAD
247. Палачинка журка 2017. у Мисисаги
       
(донаторска кутија) /Канада/ - $ 3.650,45 CAD
248. Миленко О. /Србија/ - 500 дин.
249. ЈАЗИП /Србија/ - 747 дин.
250. Александар Д. /Србија/ - 1.000 дин.
251. Трифун Т. /Србија/ - 1.000 дин.
252. Милена А. /Србија/ - 1.000 дин.
253. Дејан М. /Србија/ - 1.000 дин.
254. О.Ш. „Вук Караџић" Звечан /Србија/ - 2.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
255. Огњен Б. /Србија/ - 2.000 дин.
256. Милена и Ђорђе С. /Србија/ - 2.000 дин.
257. Сергеј Ц. /Србија/ - 3.000 дин.
258. Ненад У. /Србија/ - 3.000 дин.
259. С Димитрије /Србија/ - 5.680 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
260. СУР Барка /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
261. Кафана Кљунац /Србија/ - 8.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
262. Владимир Т. /Србија/ - 10.000 дин.
263. Бојан С. /Србија/ - 10.000 дин.
264. Миле и Велимир Ј. /Република Српска/ - 20 КМ
265. Кошута маркет, Теслић /Р. Српска/ - 390 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
266. Анонимно /Словенија/ - 100 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
267. Анонимно /Аустралија/ - 50 €
        (за породицу Крантић из Омољице)
268. Aнонимно /САД/ - 30 €
269. Драган Н. - 30 €
270. Марко /ЈАР/ - 1.000 €
        (за породицу Бадњар код Фоче)
271. Станко Р. /Аустрија/ - 20 €
272. Б. С. /Аустрија/ - 30 €
273. Keimelmayr Speditions - und Transport
         GmbH /Аустрија/ - 500 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
274. Анонимно /Немачка/ - 15 €
275. Горан К. /Немачка/ - 10 €
276. Дејана Ч. С. /Немачка/ - 20 €
277. Драгољуб и Мирјана М. /Немачка/ - 20 €
278. Јела Н. /САД/ - $ 15
279. Данијел П. /САД/ - $ 25
280. Милан Д. /САД/ - $ 25
281. Јовановић Ђорђе /Канада/ - $ 50 CAD
        (слава код породице Вуковић)
282. Џекић Саша и Сања /Канада/ - $ 50 CAD
        (слава код породице Вуковић)
283. Момчиловић Ненад и Оливера /Канада/ - $ 50 CAD
        (слава код породице Вуковић)
284. Димитријевић Дејан и Мирјана /Канада/ - $ 50 CAD
        (слава код породице Вуковић)
285. Курузар Зоран и Нада /Канада/ - $ 50 CAD
        (слава код породице Вуковић)
286. Нишавић Радомир /Канада/ - $ 60 CAD
        (слава код породице Вуковић)
287. Бојић Дејан и Светлана /Канада/ - $ 60 CAD
        (слава код породице Вуковић)
288. Габрић Јовица и Снежана /Канада/ - $ 100 CAD
        (слава код породице Вуковић)
289. Alpine Machine Technologies Ltd/Канада/- $100 CAD
        (слава код породице Вуковић)
290. Главан /Канада/ - $ 100 CAD
        (слава код породице Вуковић)
291. Јекић Бранислав /Канада/ - $ 150 CAD
        (слава код породице Вуковић)
292. Ћурчић Горан и Ана /Канада/ - $ 50 CAD
        (слава код породице Вуковић)
293. Међо /Канада/ - $ 50 CAD
        (слава код породице Вуковић)
294. Лазовић Ненад и Биљана /Канада/ - $ 75 CAD
        (слава код породице Вуковић)
295. Вуковић Боби и Борка /Канада/ - $ 55 CAD
        (слава код породице Вуковић)
296. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у Косовској Митровици /Србија/ - 31.610 дин.
297. Кафана Принцип /Србија/ - 30.240 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
298. Ђорђе Г. /Србија/ - 200 дин.
299. Никола М. /Србија/ - 2.000 дин.
300. Весна К. /Србија/ - 2.500 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
301. Кафе Амбијент /Србија/ - 3.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
302. Pizza Outler di Napoli /Србија/ - 5.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
303. Веселинка К. /Србија/ - 5.000 дин.
304. Никола и Рајко М. /Србија/ - 5.000 дин.
305. Пекара Код Жике /Србија/ - 5.780 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
306. Немања Ђ. /Србија/ - 6.000 дин.
307. Рудник д.о.о. /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
308. УТР Семлин Екстра /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
309. СУР Статус 2+ /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
310. Моделиа д.о.о. /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
311. Градска кафана /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
312. Маравић сервис /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
313. Мистер Вок /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
314. Брат Неђо /Србија/ - 100 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
315. Добој у срцу /Србија/ - 100 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
316. Сербоси Калгари /Канада/ - 100 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
317. Хум. турнир у бир понгу /Србија/ - 15.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
318. VIP Mobile - СМС 7763 /Србија/ - 82.500 дин.
319. Ђ. Т. /Србија/ - 100.000 дин.
320. Биљана Ц. /Канада/ - 15 €
        (за породицу Лаловић из И. Сарајева)
321. Aнонимно /Немачка/ - 50 €
322. Анонимно /Немачка/ - 15 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
323. Иван Р. /Норвешка/ - 30

324. Славко Р. /Немачка/ - 15 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
325. Бојан С. /САД/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
326. Анонимно /Швајцарска/ - 50 €
327. Били Питон /Шпанија/ - 50 €
328. Драган К. /Чешка Република/ - 15 €
329. Татјана М. /САД/ - 10 €
330. Радован А. /Немачка/ - 10 €
331. Михаило Д. /Италија/ - 5 €
332. Fischer Transport KG /Аустрија/ - 250 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
333. Драган З. /Немачка/ - 10 €
334. Весна Н. /Швајцарска/ - 5 CHF
335. Protecta Electronic Services /Аустралија/ - $ 15
336. Породица Аксентијевић /САД/ - $ 25
337. Драгомир С. /Канада/ - $ 50
338. Александар Д. /САД/ - $ 50
339. Срђан П. /САД/ - $ 50
340. Слободанка и Добривоје Зебић/Канада/-$120 CAD
341. ARC PRO /Канада/ - $ 300 CAD
342. Карамарковићи и пријатељи о
        Ђурђевдану /Канада/ - $ 1.100 CAD
343. Жељко Н. /Србија/ - 1.000 дин.
344. Mabax аутопревозник /Србија/ - 1.608 дин.
345. Промоција ТИБ С. Паланка /Србија/ - 2.300 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
346. Хум. квиз ТИБ С. Паланка /Србија/ - 4.540 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
347. Факултет за физичку културу у
        Лепосавићу /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
348. СТР 3М /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
349. Жељко Б. /Србија/ - 15.000 дин.
        (за породицу Столић са КиМ)
350. Жељко Б. /Србија/ - 15.000 дин.
        (за породицу Аритоновић са КиМ)
351. Жељко Б. /Србија/ - 15.000 дин.
        (за породицу Лаловић из И. Сарајева)
352. Sport Magic д.о.о. /Србија/ - 15.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
353. Српска каскадерска агенција
        СКА Тим
/Србија/ - 20.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
354. Комшија из блока /Србија/ - 300 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
355. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у НБГ блоку 30 /Србија/ - 61.700 дин.
356. Анонимно /Швајцарска/ - 10 €
        (за породицу Петровић из Рипња)
357. Денис Р. /САД/ - 15 €
        (пројекат за Републику Српску)
358. Striker 99 /Велика Британија/ - 50 €
359. Борислава Ј. /САД/ - 20 €
        (за породицу Богићевић из Нове Црње)
360. Анонимно /Аустрија/ - 50 €
361. Анонимно /Белгија/ - 20 €
362. Анонимно /САД/ - 30 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
363. Анонимно /Велика Британија/ - 70

364. Недељко П. /САД/ - 50 €
365. Ђорђе С. /САД/ - 10 €
366. Бојан Б. - 50 €
367. Велимир М. - 1 €
368. Миодраг В. /Швајцарска/ - 25 €
369. Job Factory Personalservice GmbH /Аустрија/ - 100 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
370. Денис Л. /Аустрија/ - 100 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
371. Ђуро З. /Република Српска/ - 50 КМ
        (за породицу Николић код Братунца)
372. Радован Г. /Немачка/ - 100 €
373. Марко С. /САД/ - $ 20
        (за породицу Богићевић из Нове Црње)
374. Владимир М. /САД/ - $ 25
375. Желимир Л. /САД/ - $ 50
376. Славица П. /САД/ - $ 25
377. Давид Г. /САД/ - $ 50
378. Ранко М. /САД/ - $ 10
379. Benevity giving platform /САД/ - $ 78,74
380. Никола Ђурица /Канада/ - $ 30 CAD
381. Пицерија Ортак /Србија/ - 1.700 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
382. Кафе Фибоначи /Србија/ - 2.300 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
383. Мита жар /Србија/ - 2.670 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
384. Ћевабџиница Пинк Пантер /Србија/ - 4.130 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
385. Пекара ГАК /Србија/ - 4.950 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
386. Минимаркет Јабука /Србија/ - 6.000 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
387. Минимаркет Бенска Бара - 6.300 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
388. Минимаркет Мајур /Србија/ - 6.710 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
389. Кафе Семлин /Србија/ - 6.710 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
390. Минимаркет Чавић /Србија/ - 11.500 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
391. Минимаркет Платичево /Србија/ - 12.100 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
392. СКЦ Обреновац /Србија/ - 15.690 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
393. Кариби /Кариби/ - $ 700
        (за породицу Шпољар из Старе Пазове)
394. СТР Чип /Србија/ - 1.800 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
395. West gate, Фамилија запад /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
396. Инвалиди Нбгд /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
397. Кунг фу клуб Ип Ман Београд /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")

Укупно прикупљено у мају: 31.464 €

Уколико желите да ваше донације буде уписана на сајту као анонимна молимо вас да нам пошаљете поруку на мејл: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.

НАЂИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ