ВЕСТИ
Мијини добили десето дете
28 09 2007

Вишечлана породица Мијин из наше рубрике "Српске хероине",како смо летос и најавили,добила је ових дана принову,десето дете. Девојчица се зове Војислава. Родитељи Милана и Веселин су joj недели име по премијеру Србије Војиславу Коштуници, који је прихватио да буде кум за четворо најмлађих,још некрштених Мијина: Миодрага, Миленка, Снежану и Војиславу.

Биће то прилика да премијер и други високи гости на лицу места виде како Мијини из Иђошо код Кикинде са десеторо деце већ годинама бораве у трошној кући од блата која прокишњава,шаљу шесторо деце у школу,и преживњавају од једне плате.
 
У 48 школа по један ученик
27 09 2007
Министарство просвете je саопштило да тренутно у Србији од укупно четири хиљаде образовних објеката,у 48 школа наставу похађа само по један ученик. Ево још једног драстичног примера како бела куга доноси црну будућност,и двоструку штету. Земља остаје без кадра,а школе зврје празне и пропадају. Пошто на време на нивоу државе није покренуто питање наталитета, сада се ни мерама рационализације школске мреже не може постићи ништа осим економског губитка. Ваљда је сада и неверном јасно да са смањењем деце,образовање за државу бива скупље.  Министарство још није изнело податак колико је школа у међувремену затворено због тога што у њима нема ни једног ђака.
 
"Стара Рашка" за треће и четврто дете
26 09 2007
Закључно са августом 2007. године братска Хуманитарна организација „Стара Рашка“ извршила је исплату помоћи за свако треће и четврто српско дете рођено у 2007. години у Рашкој области. Помоћ за треће дете износи 15.000, а за четврто 20.000 динара, јер су за сада толике могућности Организације. Помоћ се даје из економско-социјалних разлога, посебно ради повећања стопе наталитета, која је код православног становништва у Рашкој области пала испод критичне тачке. Ако се настави даљи пад наталитета, за неколико деценија велики део простора у Рашкој области неће бити мултиетнички,нити ће гарантовати квалитетан суживот, разумевање и толеранцију.
 
Четвртом детету 150 еура
26 09 2007
Скупштина општине Јагодина од 1. јануара 2008. године исплаћиваће сваком четвртом детету рођеном у том граду 150 евра месечно до пунолетства, најавио је данас председник те општине Драган Марковић Палма,и затражио од Владе Србије да овакву одлуку донесе на републичком нивоу за свако треће дете. То је допринос општине у борби против „беле куге”, објаснио је Марковић и додао да сваке године Србија остане због ниског наталитета без 50.000 становника. „Ми очекујемо да ћемо наредне године имати 300 породица које ће добити четврто дете”, рекао је Марковић,чија општина сада из буџета дарује свако новорођече са по 200 евра.
Хуманитарна организација Срби За Србе снажно подржава ову одлуку скупштине општине Јагодина и позива државне органе Србије да предузму сличне мере у даљој борби против беле куге.
 
Наставља се убијање Србије
26 09 2007

У Србији се годишње обави око 150.000 абортуса, а морталитет и морбидитет трудноћа код тинејџера су знатно повећани, изјавила је Ана Митровић, председница Удружења за репродуктивно здравље на трибини одржаној поводом Светског дана контрацепције.На нивоу Уједињених нација, 26. септембар је ове године први пут усвојен као датум за обележавање Светског дана контрацепције, у циљу смањења броја нежељених трудноћа. .
На трибни је истакнута висока стопа адолесцентних трудноћа у Србији - 50 трудноћа на 1.000 девојака старости до 19 година. Такође, проблем сексуално преносивих инфекција међу младима још није сагледан и у складу с тим неопходно је остварити одређене циљеве међу којима су повећање обима знања о релевантним садржајима,и обима коришћења ефикасне контрацепције.

 
Рођено 376 близанаца и тројки
25 09 2007
У циљу побољшања демографске ситуације, септембра прошле године Извршно веће Војводине усвојило је предлог Покрајинског секретаријата за демократију, породицу и друштвену бригу о деци о остваривању права на новчану помоћ породицама у којима се роде близанци или тројке.
Од тада је прошло тачно годину дана,а право на помоћ остварило је 183 породице.Тачније,десет породица је награђено са по 600 хиљада динара за добијене тројке, док је 173 породице добило једнократну новчано подршку по 400.000 динара за рођене близанце. Укупно је исплаћено 72,3 милиона динара.  Највише близанаца и тројки за протеклу годину рођено је у Новом Саду(45),потом Суботици и Зрењанину по 16.
 
Хуманитарци заборавили децу
24 09 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

У избегличком кампу Радинац код Смедерева, највећем у Србији, већ седам година живи око 600 прогнаника из Хрватске, Косова и Метохије, од којих половину чине деце.Смештени су у 35 барака, тако што у једној бараци, у веома лошим условима, испод свих цивилизацијских стандарда, борави три до пет домаћинстава, а користе заједничка купатила и тоалете.Имају један оброк дневно,али и поред свих недаћа страхују куда ће када се камп укине. Мада се државни функционери хвалишу,како у овај избеглички камп улажу годишње два милиона динара,то се у баракама ни по чему не може осетити. Прогнаници такође не памте да их је посетио некада неко из хуманитарне организације.

У Радинцу се налази и неколико вишечланих породица, међу којима су Рада и Пуниша Перић са својих седморо деце,од којих је двоје рођено овде. Стигли су из Гњилана и ево пет година „живе“ у соби од девет квадрата!

 
Мајсторовићима кров над главом
23 09 2007
У Бајинцима код Српца јуче је народним слављем обележен завршетак изградње породичне куће са два купатила и девет соба за деветоро деце Јадранке и Остоје Мајсторовић! Хуманост и домаћинска суза радосница више нису само мисаоне именице у Крајини. На иницијативу привредника Милорада Јањетовића и премијера Републике Српске Милорада Додика,изградњу куће у износу од сто двадесет хиљада марака су помогле привредне организације на челу са "Тамарисом" из Лакташа и бројни донатори.
Деца Драган, Драгана, Горан, Раде, Маја, Нада, Миленко,Ђурђина и најмлађи четворогодишњи Ненад су била пресретна,јер напокон сада свако има своју собу.Поред тога,начленик општине Србац Мирко Којић их је даровао са по сто марака.

Кућа има и централну просторију,односно трпезарију која је јуче украшена освештаном иконом Светог Николе,крсне славе ове многочлане породице.

 
Биљана родила тројке у Бањалуци
23 09 2007
У Бањалуци су након две године поново рођене тројке.Поносна мајка три девојчице,које се још налазе у инкубатору је Биљана Гаћановић из села Доња Шњеготина. Биљана и њен муж  Драго су у браку 13 година, и већ имају двоје деце,кћерку Николину и сина Невенка. Биљана је незапослена,а Драго је радник Железнице, па је будућност ове вишечлане српске породице неизвесна. Да подсетимо,пре Гаћановића,тачно пре месец дана тројке (Стефанију, Стефана и Марка) су добили Силвија и Ивица Грујић из Мужља код Зрењанина и тиме породицу увећали на шест чланова..
 
Саопштење Српског сабора Двери
22 09 2007

Отворено обраћање министру културе Војиславу Брајовићу

ПАРТИЗАНИ ПОНОВО ЈАШУ

Пошто више нисмо сигурни којим је све бојама премазан, у овом нашем обраћању актуелном министру културе користићемо његово конспиративно име „Тихи“. Недавна диверзантска акција на београдским улицама, коју су здруженим дејстом извели Министарсто културе, управник Народног позоришта и задужени за културу у управи града Београда, била је заиста у стилу и духу познатог телевизијског лика. Ако је неко помислио да су партизани „отписани“, грдно се преварио. Партизани поново јашу!

Детаљније...
 
Повеља мајкама са више деце
21 09 2007

Председник општине Земун, Гордана Поп-Лазић, уручила је синоћ признање „Повеља мајци” суграђанкама које имају троје или више деце. Церемонији, која је одржана на Земунском кеју, присуствовале су 293 добитнице овог признања, а са њима у пратњи била су и њихова деца, породица и пријатељи. – Драго ми је да је тако велики број жена учествовао на нашем конкурсу. У времену када многи мисле само на стицање материјалног, ове мајке треба да подсете суграђане да су деца највеће богатство – истакла је Гордана Поп-Лазић.

Она је навела обесхрабрујуће статистичке податке, по којима на 1.000 жена долази само 25 деце, док млади до 19 година чине само 19,6 одсто укупног становништва. Надлежни из Општине Земун желели су да на овај начин подстакну будуће мајке да рађају више деце, а овим садашњима да пруже моралну подршку и одају им признање за храброст, јер је управо она потребна да би се у време ниског економског стандарда подизала трочлана или већа породица. Једна од добитница признања, Снежана Мандић, дошла је са троје деце по своју повељу, а каже да је и четврто на путу.
Детаљније...
 
Улица пуна близанаца
21 09 2007
 У бијељинском насељу Маринковићи,у улици Пере Савића станују три породице са три пара близанаца. Најстарији су седмогодишње близнакиње Александра и Андреа Стевановић, Стојан и Милош Божић (у жутим мајицама) још нису кренули у школу,док трећи пар близанаца, Катарину и Александру Мојић родитељи држе у наручју.

Слична,предивна слика постоји и у граду Сомбору,у школи "Иво Лола Рибар" где четири пара близанаца иду у исти,први разред: Барбара и Патриција Репман, Сергеј и Сара Мацут, Драган и Дејан Петреш, те Јасна и Милан Савић.

 
Куће за избеглице у Војводини
20 09 2007
Тридесет избегличких породица добило је кључеве кућа које су обезбеђене средствима покрајинска власти. У плану је да се до краја године обезбеди кров над главом за још 75 избегличких породица опредељених за останак у Србији. Једна од њих је и вишечлана породица Радована Пилића који је у Србију дошао средином деведесетих,и променио осам локација.
У Војводини живи више од 140.000 избеглих и расељених, што је половинa избеглих и расељених у Србији. Око две трећине је узело српско држављанство, док се око 50.000 и даље воде као избегла и расељена лица. Велики број њих је и даље у веома тешкој социјалној ситуацији.

У Новом Саду је формиран Савет за помоћ избеглим, прогнаним и расељеним, који је преко свог фонда покренуо програм доделе средстава за куповину кућа, али и друге врсте помоћи. У оквиру тих програма биће помогнуто око 200 избегличких породица.

 
Један туш за све породиље
20 09 2007
Удружење грађана „Родитељски центар” из Зрењанина обратило се јавности саопштењем у којем изражава протест због неотварања новог породилишта у Општој болници „Др Ђорђе Јоановић”, које је требало да се догоди још 2006. У удружењу кажу да се овај чин одлаже, јер се чека предизборна кампања, што у болници оповргавају.

Просторије новог породилишта уређене су пре годину дана, а Светлана Жаки, председница поменутог удружења, каже да ће оно можда бити отворено пред наредне изборе, а до тада ће се труднице порађати у старој болници у којој су услови нехумани. Прошле године, у старом зрењанинском породилишту на свет је дошло 1200 беба, што је за око 200 мање него 2005. Старо породилиште, у којем се порађају жене са подручја средњег Баната, има једну туш-кабину и три тоалета, две собе са по 15 неадекватних кревета, а по креветићима за бебе често шетају разни инсекти.

Детаљније...
 
За три месеца 30.000 посета
19 09 2007

Шеснаестог јуна 2007.,бројчаник је одбројао двадесет хиљада посетилаца нашег сајта.Данас,три месеца касније,бројка је премашила педесет хиљада,што нам даје наду да ћемо успети окупити јаку хуманитарну екипу за помоћ угроженим вишечланим српским породицама.Такав резлтат нам је уједно и подстицај да сајт обогатимо новим садржајем. У том смислу отворили смо ЧАТ СОБУ за дружење,недељом тачно у шест поподне,где ће се моћи предлагати, дискутовати, расправљати и размењивати нове идеје уживо.

 
Уписано две хиљаде првака мање
18 09 2007
Текуће школске године у основне школе широм Републике Српске уписано је мање шестогодишњака у прве разреде него претходне. Прецизније,у свих 57 општина у школске клупе је село 11.054 првачића што је за две хиљаде мање у односу на претходну години.Највећи број је уписан,скоро шестина,на подручју регије Бањалука,а потом следе Бијељина и Приједор.
У три општине, Калиновик, Језеро, и Трново први разред похађа по 15 ученика, док су на дну лествице Оштра Лука код Санског Моста, и Петрово на Озрену са тек једанаест уписаних.  Смањење уписа ученика у прве разреде утиче на свеукупну бројку ученичке популације у РС.Она је за десет година пала са 130.000 на 116.000 ученика,са тенденцијом даљег опадања.
 
Уручена помоћ Атанасковићима
17 09 2007
 Представници Нове Србије уручили су једанаесточланој породици Атанасковић у Гроцкој једнократну помоћ у износу од 100.000 динара и пакете са храном и лековима. Помоћ је директно уручена Драгици Атанасковић самохраној мајци која има десеторо деце од које четворо живи са њом, а остали су болесни и тренутно смештени у стационарима. Новчани део помоћи је намењена за куповину ђачких торби,уџбеника и обуће за децу.

Породица Атанасковић већ 12 година живи са са још седам породица у бараци која је некад припадала Институту “Винча”. Простор има 28 квадратних метара и дотрајалу инсталацију, нема мокри чвор и тоалет, а около шетају пацови.Атанасковићи живе од социјалне помоћи и повременог рада на туђим њивама.

 
Kампања за уређење породилишта
17 09 2007
Министарство здравља Рeпублике Српске почело је кампању за уређење свих 15 породилишта која ће трајати док се у свим болницама не обезбеде максимални услови за бебе и мајке. Надлежни обећавају да ће, осим хуманитарне акције, део новца за улепшавање породилишта обезбедити Влада РС. Анализе су показале да су породилишта већ дуго на маргини дешавања у већини здравствених установа и зато је одлучено покретање ове акције.

Неке болнице, попут Приједора и Дервенте су лепо средиле своја породилишта,док су у другим градовима проблематични намештај и мокри чворови.Ресор здравља у сарадњи са „Телекомом Српске“ покренуо је хуманитарни број 1415, како би сваки грађанин позивом могао да донира једну КМ за ову акцију.

 
Дивац креће у акцију
16 09 2007

У оквиру опроштаја прослављеног српског кошаркашког аса Владе Дивца од активног играња, поведена је акција „Хуманитарне организације Дивац” под слоганом „Можеш и ти”, са циљем прикупљање новца за куповину и адаптацију напуштених сеоских домаћинстава за избегле и расељене породице које живе у избегличким камповима.Тим поводом данас су у 20 градова Србије и на планини Рудник одржани турнири у уличном баскету. Чланови екипа које су победиле на финалним утакмицама турнира „Можеш и ти” у Пријепољу, Краљеву, Аранђеловцу, Косовској Митровици, Рашкој, Новом Пазару, Новом Саду, Крагујевцу, Чачку, Зрењанину, Ужицу, Нишу, Пироту, Лесковцу, Лозници, Врању, Кикинди, Суботици, Крушевцу, Вршцу и на Руднику биће гости Владе Дивца на централном догађају у Београду, 22. септембра.

Одазивом великог броја општина и градова из унутрашњости показало се да је хуманитарна акција збрињавања српских избеглица - акција целе Србије.
 
Отхранила деветнаесторо деце
16 09 2007
Племенита Марија Марковићи из Лешнице код Лознице је пример хуманисте без премца.Поред својих двоје,она је у последње три деценије отхранила и подигла на ноге 17 деце без родитељског старања. Сада јој се "њена" деца расута широм света,са свих седам континената јављају телефоном са "Мајко,како си!" Марија тренутно у породици храни двоје деце без родитеља (брата и сестру),а када стигну до пунолетства и властитог хлеба, опет ће узети двоје. Иначе,у Лешници,једном од доказаних центара српског братољубља,чак 38 породица, у сарадњи са Центром за социјални рад,традиционално храни нечије напуштено дете.
 
Једанаесторо у 12 квадрата
16 09 2007
Лепосава и Драган Крстић са деветоро малолетне деце већ годину дана живе у колективном центру у Радинцу код Смедерева.То им је четврти избеглички камп од како су пре осам година прогнани из Обилића,са Косова и Метохије.
Њих једанаесторо је смештено у трошној бараци од укупно дванаест квадрата корисног простора,без тоaлета и купатила. Петоро деце, Ивана, Јована, Жељко, Ненад и Кристина иде у школу.и не примају дечије додатке због административних проблема. Најмлађа Сања није још стигла ни до првог рођендана, који неће бити ни обележаван. Да би указала на тешку ситуацију у којој се налази,ова породица је већ четири пута једнодневно штрајковала глађу испред зграде Владе Србије,од које тражи да им се реши адекватан смештај.
 
Бела куга убија Србију
14 09 2007
Србија међу најстаријим нацијама на планети, сваких 25 година губи милион становника! Србија се налази на рубу демографске катастрофе и уколико се нација не избори са белом кугом, прети нам биолошко изумирање! Према пројекцији коју је радио Републички завод за статистику, у Србији ће за 25 година бити милион становника мање него сада, а у наредних 50 година, чак и ако свака жена роди по двоје деце, једва ће бити довољно за просту замену генерација!

Ангелина Радуловић, портпарол Удружења „Родитељ", сматра да је држава својом Стратегијом за подстицај рађања први пут показала да мисли унапред. - Највећи проблем у овој земљи јесте то што млади брачни парови одлажу родитељство јер немају посао, стан, укратко најосновније услове. Стратегија би требало више да се бави тиме како да стимулише младе на рађање, а не само да даје олакшице људима који су већ постали родитељи - каже Радуловићева.

Према подацима Завода за статистику за 2006, Србија има 7,4 милиона становника. Прошле године родило се седамдесет хиљада беба, а нестао је један град од 103.000 становника. У Србији ће 2032. бити рођено око 50.000 деце, док ће умрети око 120.000 људи! Ова сурова статистика сврстала је Србију међу најстарије популације у свету!
Детаљније...
 
Видовићи добили стан
13 09 2007
Захваљујући немачкој хуманитарној организацију "Хелп" вишечлана избегличка породица Видовић коначно је,након петнаест година чекања и пресељавања, добила трајно стамбено решење,у Обреновцу.Уселили су у један од 19 једнособних станова,величине 48 квадрата,који су наменски рађени избегличким породицама до тада смештеним у старим баракама радничког насеља Теремоелектране.
Зоран је из Вргин Моста, Јасна из Сарајаве,а упознали су се у избегличком центру у Лесковцу. Имају четворо деце: Далибора, Ђорђа, Сашу и Мају,од којих троје иду у школу. Мада је као српски војник тешко рањен у ногу код Бенковца, Зоран ради као бунарџија,а Јасна у месари,и тако обезбеђују средства за храну и куповину неопходног немештаја.
 
Новак ће угостити 50 деце
10 09 2007
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и његова породица позвали су педесеторо деце са Косова и Метохије да буду њихови гости за времеодржавања Дејвис купа између репрезентација Србије и Аустралије, који се одржава у Београду од 21. до 23. септембра.
„Новак и његова породица, која води порекло из Звечана, изразили су жељу да угосте педесеторо деце са Косова и Метохије за времеодржавања Дејвис купа како би бар на кратко могли да забораве свакодневне бриге и проблеме”, саопштили су данас на конференцијиза новинаре пријатељи породице Ђоковић Драгослав Миладиновић и Милан Ивановић.
„Жеља и гест Новака и његове породице, представљаће и морални подстицај за ту децу да остану и живе у својим домовима на Косовуи Метохији”, рекао је Ивановић који је председник Српског националног већа северног Косова.
 
<< Почетак < Претходна 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Следећа > Крај >>

Резултати 3092 - 3115 oд 3160
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/orden-za-sajt.png
      http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/instagram.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/blagoslov-patrijarha.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/sponzori.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/cirilica.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/prijatelji.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/projekti.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/trojka-iz-bloka.png

СЗС РАЧУНИ

http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/intesa-logo.jpg
Динарски: 160-279491-71
IBAN: RS35 1600 0508 0002 3812 69
SWIFT: DBDBRSBG
Customer: Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png
http://www.srbizasrbe.net/http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/nlb-logo.jpg/banners/banka-srpske.jpg
КМ: 56201281300241-58
IBAN: BA39 5620 1281 3002 5031
SWIFT: RAZBBA22
Customer: Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/swiss-logo.jpg
Konto: 61-335679-5 
IBAN
: CH57 0900 0000 6133 5679 5
SWIFT: POFICHBEXXX
BIC: 9000
Customer:Org. f. hum. Hilfe &
Integration Srbi za Srbe Swiss
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/raiff-banka.jpg
Konto: 10364339  
BLZ
: 32000
IBAN:AT97 3200 0000 1036 4339
SWIFT/BIC: RLNWATWW
Customer: Org. f. hum. Hilfe
  - Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/vr-bank.jpg
IBAN: DE84 7606 0618 0002 7519 92
SWIFT/BIC: GENODEF1N02
Customer: Serben für Serben
......................................
 http://www.srbizasrbe.http://www.srbizasrbe.net/images/banners/ckm.bmp/images/banners/vr-bank.jpg
Konto: 510-91548-03  
IBAN: МE25 5100 0000 0009 1548 03
SWIFT: CKBCMEPG
Customer: Humanitarna org. Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/dnb-bank-no.jpg
Konto: 1503 83 80483  
IBAN: NO92 1503 8380 483
SWIFT: DNBANOKKXXX
Customer: Humanitær organisasjon Serbere for Serbere

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 16817423

ABOUT US / О НАМАСРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png 
Последња промена: 25. април 2017. године

 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png Србија: 3.701.190 дин.
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png Швајцарска: 19.788 CHF
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png Немачка: 665 €
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png Аустрија: 19.971 €
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png САД: $ 6.993 USD
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png Канада: $ 27.458 CAD
  Норвешка
: 4.266 NOK

ДОНИРАЈТЕ ШИРОМ СВЕТА КРОЗ PAY PAL


Једнократна донација: EUR  

Месечнa претплата: EUR  

ДОНИРАЈТЕ КРОЗ MONEYBOOKERS/SKRILL

За слање донација потребни су вам:
1. Валидна email адреса
2. Кредит/дебит картица или банковни рачун
3. Мобилни телефон за верификацијуДОНАТОРИ У АПРИЛУ - DONORS IN APRIL

1. Lazich Deli donation box /САД/ - $ 10
2. Beograd Café donation box /САД/ - $ 10
3. Nada's Deli & Bakery donation box /САД/ - $ 23
4. St. Nikola, Brookfield donation box /САД/ - $ 29
5. Вампир /Србија/ - 2.600 дин.
6. 4. хуманитарно вече у кафани
      Џентлмен и дама /Србија/ - 11.470 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
7. 2. хуманитарни триатлон /Србија/ - 13.850 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
8. Предраг О. /Србија/ - 500 дин.
9. Милош М. /Србија/ - 500 дин.
    (за породицу Топаловић из Шапца)
10. Срђан Р. /Србија/ - 1.000 дин.
11. Синиша С. /Србија/ - 1.000 дин.
12. Милош У. /Србија/ - 1.000 дин.
13. Момчило Ш. /Србија/ - 1.000 дин.
      (за породицу Петровић из Рипња)
14. Анонимно /Србија/ - 3.600 дин.
15. Јован Т. /Србија/ - 5.000 дин.
16. Анонимно /Србија/ - 5.000 дин.
17. Агенција Крупа /Србија/ - 6.130 дин.
18. Недељко Б. /Србија/ - 7.000 дин.
19. Александар Г. /Србија/ - 10.000 дин.
20. Снежана Ј. /Холандија/ - 30 €
21. Банијац /Исланд/ - 15 €
22. Дарио М. /Словенија/ - 10 €
23. Аћим Леон П. /Србија/ - 50 €
24. DJ Mivu /Немачка/ - 10 €
25. Мића и Јова /Русија/ - 500 €
26. Никола Т. /Швајцарска/ - 50 €
27. Дајана М. /Швајцарска/ - 50 €
      (за пројекте у Републици Српској)
28. Маринко М. /Канада/ - 50 €
      (за породицу Столић са КиМ)
29. Душан К. /САД/ - 50 €
      (за породицу Топаловић из Шапца)
30. Ненад М. /Шведска/ - 50 €
      (за породицу Милачић из Подгорице)
31. Станислав Р. /Република Српска/ - 7 €
      (за пројекте у Републици Српској)
32. Анонимно /Немачка/ - 20 €
33. Елена О. /Русија/ - 10 €
      (за породицу Столић са КиМ)
34. Радислав Ђ. /Италија/ - 10 €
35. Саша Ц. /Француска/ - 15 €
36. x19 Limited - $ 12,45
37. Валентина С. /Канада/ - 50 €
38. Мирослав Ч. /Шпанија/ - 10 €
39. Фрфе /Норвешка/ - 20 €
40. Синиша А. /Аустралија/ - 20 €
41. Владан Ј. /Швајцарска/ - 10 €
42. Вања П. /Србија/ - 35 €
43. Немања В. /Србија/ - 10 €
44. Радан Ж. /САД/ - 25 €
45. Милан С. /Аустрија/ - 30 €
46. Тихомир Б. /Италија/ - 10 €
47. Ђорђе Ј. /Аустралија/ - 25 €
48. Алекс М. /Аустралија/ - 100 €
49. Светлана J. /Холандија/ - 10 €
      (за породицу Шпољар из Старе Пазове)
50. Светлана J. /Холандија/ - 20 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
51. Danny V. /Холандија/ - 5 €
52. Nikoletta V. /Холандија/ - 5 €
53. Svetlana V. /Холандија/ - 5 €
54. Elizaveta V. /Холандија/ - 5 €
55. Ekaterina V. /Холандија/ - 5 €
56. Жељко М. /Аустрија/ - 10 €
57. Момчило В. /Аустрија/ - 10 €
58. Предраг М. /Аустрија/ - 11 €
59. Александар М. /Аустрија/ - 50 €
60. Бојана М. /Република Српска/ - 10 КМ
      (пројекат за Крајину)
61. Славица М. /Република Српска/ - 20 КМ
      (за породицу Столић са КиМ)
62. Никола О. 99 /Немачка/ - 15 €
63. Александар Ж. /Немачка/ - 10 €
64. Драган Ј. /Немачка/ - 10 €
65. Даниела Р. /Немачка/ - 10 €
      (пројекти на Косову и Метохији)
66. Татјана Б. /Немачка/ - 20 €
67. СКСД Немањићи /Немачка/ - 20 €
68. Немања Л. /Немачка/ - 10 €
69. Александар П. /Немачка/ - 20 €
70. Борис В. /Немачка/ - 30 €
71. Синиша Ј. /Немачка/ - 10 €
72. Данијела Б. /Немачка/ - 20 €
73. Милош Л. /Немачка/ - 10 €
74. M. K. /Швајцарска/ - 50 CHF
75. Дејан Д. /САД/ - $ 20
76. iSerbApparel.com /САД/ - $ 10
77. Ненад М. /Аустралија/ - $ 25
78. www.snd-us.com /САД/ - $ 25
79. Срђан Г. /САД/ - $ 15
80. Зоран З. /САД/ - $ 15
81. Марко Г. /САД/ - $ 25
82. Radomans F. /САД/ - $ 15
83. Жељка Б. /САД/ - $ 25
84. Срби у Кини /Кина/ - 1.012 €
      (за породицу Топаловић из Шапца)
85. Божо Б. /Србија/ - 500 дин.
86. Данило Р. /Србија/ - 1.000 дин.
87. Младен С. /Србија/ - 1.000 дин.
      (за породицу Миловановић код Обреновца)
88. Младен С. /Србија/ - 1.000 дин.
      (за породицу Павловић код Коцељеве)
89. Новица Н. А. /Србија/ - 1.450 дин.
90. Маја К. /Србија/ - 2.000 дин.
91. Александар Ж. /Србија/ - 2.000 дин.
      (Васкршња акција)
92. Зоран П. /Србија/ - 3.300 дин.
93. Ђорђе М. /Србија/ - 10 €
94. Владимир Ч. /Србија/ - 10 €
95. Владимир Л. /Србија/ - 100 €
96. Илија Г. /Канада/ - 50 €
97. Банијац /Исланд/ - 15 €
98. Зорица С. /Аустрија/ - 10 €
99. Славиша С. /Аустрија/ - 10 €
100. Богдан Д. /Швајцарска/ - 99 CHF
101. Тихомир Б. /САД/ - $ 100
102. Тања Ј. /САД/ - $ 25
103. Славиша К. /САД/ - $ 25
104. Биљана Ждрале /Канада/ - $ 50 CAD
105. Весна Васић /Канада/ - $ 25 CAD
106. Чедомир и Лили Цигановић /Канада/ - $ 25 CAD
107. Милка Ћук /Канада/ - $ 50 CAD
108. Зоран Кљајић /Канада/ - $ 50 CAD
109. Ђорђе и Сузана Величковић /Канада/ - $ 100 CAD
110. Владимир Контић и др. Риста
        Урукало-Контић
/Канада/ - $ 100 CAD
111. Манојло Шешлија /Канада/ - $ 50 CAD
112. Милан Јурјевић /Канада/ - $ 20 CAD
113. Миља Шпирић /Канада/ - $ 20 CAD
114. Љиљана Вудраг /Канада/ - $ 20 CAD
115. Milka Brown /Канада/ - $ 20 CAD
116. Силвиа Јелић /Канада/ - $ 30 CAD
117. Божо Шпирић /Канада/ - $ 23 CAD
118. Никола Гаћеша /Канада/ - $ 25 CAD
119. Ненад Богдановић /Канада/ - $ 20 CAD
120. Жељка Јовановић /Канада/ - $ 20 CAD
121. Јannniе Urukalo /Канада/ - $ 25 CAD
122. Angie LaMarre /Канада/ - $ 20 CAD
123. Љиљана Шикман /Канада/ - $ 30 CAD
124. Сандра Гидак /Канада/ - $ 55 CAD
125. Милош Гидак /Канада/ - $ 25 CAD
126. Нада Вујановић /Канада/ - $ 20 CAD
127. Никола Зубић /Канада/ - $ 100 CAD
128. Грујо Стеванов /Канада/ - $ 85 CAD (Полетарци)
129. Дон. кутија на Крофна журци (Windsor) /Канада/ - $ 67 CAD
130. Мини маркет Јабука /Србија/ - 8.310 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
131. Манастир Хиландар /Грчка/ - 50.000 дин.
132. AC Tesla PES Inc /Канада/ - $ 650 CAD
133. Smithwood Construction /Канада/ - $ 1.000 CAD
134. Боби Вуковић /Канада/ - $ 304,17 CAD
135. Tino Brelak Mortgage Broker /Канада/ - $ 400 CAD
136. Etno Bar & Grill Inc /Канада/ - $ 400 CAD
137. Sobotec Ltd. /Канада/ - $ 400 CAD
138. Lorne Rochwerg /Канада/ - $ 50 CAD
139. Весна Калинић /Канада/ - $ 40 CAD
140. RPR Environmental Inc /Канада/ - $ 400 CAD
141. Милош и Оља Долибић Mortgage Specialist /Канада/ - $ 400 CAD
142. Mike Brkovich /Канада/ - $ 400 CAD
143. Иван Вељковић /Канада/ - $ 20 CAD
144. Милан Врзић /Канада/ - $ 50 CAD
145. Славица Миливојевић /Канада/ - $ 20 CAD
146. Мирко и Драгица Дроњак /Канада/ - $ 50 CAD
147. Немања и Данило Петковић /Канада/ - $ 40 CAD
148. Zoran & Vesna Pankerichan /Канада/ - $ 100 CAD
149. Горан Дамјановић /Канада/ - $ 30 CAD
150. Младен Латиновић /Канада/ - $ 120 CAD
151. Радмила и Богдан Пјанић /Канада/ - $ 100 CAD
152. Бранислав Микан /Канада/ - $ 20 CAD
153. Станко Минић /Канада/ - $ 40 CAD
154. Зоран Црногорац /Канада/ - $ 20 CAD
155. Саша Маљукан /Канада/ - $ 40 CAD
156. Отац Јован Марјанац /Канада/ - $ 40 CAD
157. Младен Јокић /Канада/ - $ 40 CAD
158. Слободан Грмуша /Канада/ - $ 20 CAD
159. Катарина Стајић /Канада/ - $ 20 CAD
160. Војислав Станков /Канада/ - $ 50 CAD
161. Ђорђе Станков /Канада/ - $ 40 CAD
162. Златко Шарчевић /Канада/ - $ 70 CAD
163. Милинко Филиповић /Канада/ - $ 20 CAD
164. Дијана Тубоњић /Канада/ - $ 20 CAD
165. Бобан Јокановић /Канада/ - $ 20 CAD
166. Мирјана Тодосијевић /Канада/ - $ 50 CAD
167. Милош Долибић /Канада/ - $ 40 CAD
168. Брано и Јелена Стевановић /Канада/ - $ 40 CAD
169. Радомир Божић /Канада/ - $ 20 CAD
170. Владимир Радовић /Канада/ - $ 20 CAD
171. Слободан Божичковић /Канада/ - $ 20 CAD
172. Ранко Краишник /Канада/ - $ 20 CAD
173. Зоран Скендерија /Канада/ - $ 40 CAD
174. Борјана Павић /Канада/ - $ 120 CAD
175. Милош Посављак /Канада/ - $ 60 CAD
176. Владимир Прикел /Канада/ - $ 100 CAD
177. Рајко Лончар /Канада/ - $ 20 CAD
178. Бранко Простран /Канада/ - $ 100 CAD
179. Борислав Котев /Канада/ - $ 100 CAD
180. Никша Простран /Канада/ - $ 60 CAD
181. Биљана Милошевић /Канада/ - $ 20 CAD
182. Татјана и Блашко Озимовић /Канада/ - $ 40 CAD
183. Јелена и Немања Шалипур /Канада/ - $ 40 CAD
184. Марија Манојловић /Канада/ - $ 25 CAD
185. Милан Азањац /Канада/ - $ 30 CAD
186. Весна Милутиновић /Канада/ - $ 20 CAD
187. Невена Зубац /Канада/ - $ 50 CAD
188. Небојша Ћућур /Канада/ - $ 100 CAD
189. Дана Капељ /Канада/ - $ 30 CAD
190. Оливера Капељ /Канада/ - $ 40 CAD
191. Далибор Баљак /Канада/ - $ 50 CAD
192. Огњен Павић /Канада/ - $ 100 CAD
193. Александар Драча /Канада/ - $ 200 CAD
194. Раде Парента /Канада/ - $ 40 CAD
195. Лука Ђурапчевић /Канада/ - $ 20 CAD
196. Лука Бодрожић /Канада/ - $ 20 CAD
197. Ненад Јовановић /Канада/ - $ 30 CAD
198. Дмитар Мрзић /Канада/ - $ 50 CAD
199. Милан Стојановић /Канада/ - $ 50 CAD
200. Re-Source Recycling Limited /Канада/ - $ 1.000 CAD
201. Golden Flame O/B Никола Крчмар /Канада/ - $ 150 CAD
202. Мелиса Гашић /Канада/ - $ 20 CAD
203. Bibico Electric Inc /Канада/ - $ 1.000 CAD
204. Gala Bakery Inc /Канада/ - $ 400 CAD
205. Миљан Делић /Канада/ - $ 60 CAD
206. Јован и Драгица Зиројевић /Канада/ - $ 50 CAD
207. Раде и Сњежана Илић /Канада/ - $ 100 CAD
208. Brian Mitchell /Канада/ - $ 400 CAD
209. Мира и Александар Бркић /Канада/ - $ 100 CAD
210. Жељко Бојић /Канада/ - $ 40 CAD
211. Velez Constructors Inc. /Канада/ - $ 600 CAD
212. Дуле Лазић /Канада/ - $ 100 CAD
213. Лидија Боројевић /Канада/ - $ 35 CAD
214. Тројка из блока Торонто пријаве /Канада/ - $ 2.020 CAD
215. Донаторкса кутија ТИБ Торонто /Канада/ - $ 830 CAD
216. Herceg Network /Канада/ - $ 200 CAD
217. Radison Manufacuring Company Ltd /Канада/ - $ 500 CAD
218. Delta B Electric /Канада/ - $ 400 CAD
219. Café Bar Scout /Канада/ - $ 200 CAD
220. Жарко и Милена Штета /Канада/ - $ 50 CAD
221. Предраг Лучић /Канада/ - $ 45 CAD
222. Влада М. /Србија/ - 200 дин.
223. Анка В. /Србија/ - 500 дин.
224. Владан Ј. /Србија/ - 500 дин.
225. Ђорђе П. /Србија/ - 1.000 дин.
226. Михајло Ж. /Србија/ - 2.000 дин.
227. Јевремова улица сусрета /Србија/ - 2.070 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
228. Биљана В. /Србија/ - 3.000 дин.
229. 5. хуманитарно вече у кафани
       Џентлмен и дама /Србија/ - 14.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
230. Stadion event centar доо /Србија/ - 15.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
231. Наталија Т. /Аустралија/ - 70 €
232. Славица П. /Велика Британија/ - 30 €
(пројекат за развој и јачање СЗС организације)
233. Исидора и Јована /Холандија/ - 10 €
234. Иван М. /Србија/ - 10 €
235. Анонимно /Аустралија/ - 10 €
        (за породицу Јовановић из Кладова)
236. Радован и Борка Марић /Канада/ - $ 20 CAD
237. Владица С. /САД/ - 20 €
238. Урош В. /Србија/ - 5 €
239. Данијела Ш. /Канада/ - 15 €
240. Иво В. /Канада/ - 20 €
241. Горан П. /Немачка/ - 10 €
242. Милован М. /Аустралија/ - 10 €
243. Мирослав С. /Немачка/ - 40 €
244. Породица Аксентијевић /САД/ - $ 25
245. Милош Х. /САД/ - $ 100
246. Vozi Inc. /САД/ - $ 100
247. Бреза /САД/ - $ 50
248. Драгана Б. /Канада/ - $ 50
249. Нина и Максим К. /САД/ - $ 50
250. Иван Р. /САД/ - $ 25
251. Гордана Н. /САД/ - $ 500
252. Ненад М. /Србија/ - 1.000 дин.
253. Дејан Х. /Србија/ - 1.000 дин.
254. Владимир М. /Србија/ - 1.000 дин.
        (пројекти на Косову и Метохији)
255. Мирко П. /Србија/ - 1.200 дин.
256. Милош Ђ. /Србија/ - 1.500 дин.
257. Милош Г. /Србија/ - 1.500 дин.
258. Павле К. /Србија/ - 2.000 дин.
259. Небојша С. /Србија/ - 2.500 дин.
260. Аница Ј. /Србија/ - 3.000 дин.
261. San food /Србија/ - 4.840 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
262. Лидија Р. /Србија/ - 10.000 дин.
263. 3. хум. триатлон /Србија/ - 12.000 дин. + 20 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
264. Владимир В. /Република Српска/ - 4 КМ
265. Бранка и Мирко К. /Република Српска/ - 10 КМ
266. Миле и Велимир Ј. /Република Српска/ - 20 КМ
267. Милан М. /Хрватска/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
268. Анонимно /САД/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
269. Илија В. /САД/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
270. Милан Н. /Немачка/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
271. Наташа К. /Канада/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
272. Данијела К. /Република Српска/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
273. Анонимно /Канада/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
274. Игор Г. /Република Српска/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
275. Драгана Е. /Србија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
276. Хелена С. /Немачка/ - 30 €
277. Бојан Ћ. /Аустрија/ - 10 €
278. Димитрије Т. /Србија/ - 15 €
279. Марко и Никола Р. /Немачка/ - 50 €
280. Драгомир М. - 3 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
281. Немања С. /САД/ - $ 25
282. Дражен П. /Аустрија/ - 20 €
(пројекат за развој и јачање СЗС организације)
283. Срђан Е. /Немачка/ - 54 €
284. Мирослав С. /Немачка/ - 35 €
285. Дејана Ч. С. /Немачка/ - 20 €
286. Јово Д. /Швајцарска/ - 20 CHF
287. Martin P. /Швајцарска/ - 250 CHF
        (за породицу Стојановић са КиМ)
288. Martin P. /Швајцарска/ - 250 CHF
        (за породицу Столић са КиМ)
289. Анонимно /Швајцарска/ - 500 CHF
290. Стан С. /САД/ - $ 20
291. Драгиша С. /САД/ - $ 20
292. Зорица А. /САД/ - $ 20
293. Милан З. /САД/ - $ 25
294. Миљан П. /САД/ - $ 50
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
295. Анонимно /САД/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
296. Симеон П. /Аустралија/ - 100 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
297. Марко Т. /ЈАР/ - 100 €
        (Васкршња акција)
298. Марко Б. /Србија/ - 1.000 дин.
299. Урош В. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
300. Иван С. /Србија/ - 1.000 дин.
301. Урош П. /Србија/ - 1.000 дин.
302. Михајло Ж. /Србија/ - 2.000 дин.
303. Анонимно /Аустралија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
304. Анонимно /Норвешка/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
305. Анонимно /Аустрија/ - 15 €
306. Анонимно /Немачка/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
307. Нешо К. /Црна Гора/ - 10 €
308. Никола Ђурица /Канада/ - $ 25 CAD
309. Зана Зеленовић /Канада/ - $ 50 CAD
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
310. Весна К. /САД/ - $ 25
311. Анонимно /Словенија/ - 100 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
312. Влатко В. /Црна Гора/ - 5

313. Драгана и Зравко Ш. /Република Српска/ - 10 КМ
314. Ресторан Лане, Теслић /Р. Српска/ - 370 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
315. Бојан Р. /Норвешка/ - 200 NOK
316. Роберт Ћ. /Норвешка/ - 250 NOK
317. Саша М. /Норвешка/ - 300 NOK
318. Жељко Ш. /Србија/ - 500 дин.
319. Мирјана П. /Србија/ - 1.000 дин.
320. Ђорђије Б. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
321. Снежана М. /Србија/ - 2.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
322. Богдан Г. /Србија/ - 5.000 дин.
323. Хум. турнир у ПЕС-у /Србија/ - 6.400 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
324. Код Ранка /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
325. Хум. билијар турнир /Србија/ - 7.210 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
326. VIP Mobile - СМС 7763 /Србија/ - 93.700 дин.
327. Ђ. Т. /Србија/ - 100.000 дин.
328. Стефанија и Илина /Србија/ - 50 €
329. Владимир В. /Република Српска/ - 5 КМ
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
330. Маја Ј. /Република Српска/ - 20 КМ
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
331. Драшко К. /Шведска/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
332. Драшко К. /Шведска/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
333. Борис Д. /Немачка/ - 10 €
        (Васкршња акција)
334. Милица К. /Данска/ - 15 €
335. Синиша Ц. /Канада/ - 70 €
336. Анонимно /Русија/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
337. Бојан Л. /САД/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
338. Аленка Ј. /САД/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
339. Анонимно /Велика Британија/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
340. Иван Р. /Норвешка/ - 10 €
341. Станко Р. /Аустрија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
342. Славиша П. /Аустрија/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
343. Елена О. /Русија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
344. Далибор Ф. /Немачка/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
345. Анонимно /Немачка/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
346. Владимир И. /Србија/ - 15 €
347. Ана В. /Србија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
348. Анонимно /Република Српска/ - 14 €
349. Анонимно /Аустралија/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
350. Анонимно /Немачка/ - 50 €
351. Игор Л. /Србија/ - 8 €
352. Игор В. /САД/ - 50 €
353. Александар М. /Аустрија/ - 50 €
354. Анонимно /Немачка/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
355. Стефаниа Н. /Немачка/ - 30 €
356. Анонимно /Немачка/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
357. Анонимно /Немачка/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
358. Јелена Б. Д. /Аустрија/ - 20 €
359. Горан Б. /Норвешка/ - 100 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
360. Горан Б. /Норвешка/ - 100 €
        (Васкршња акција)
361. Милица П. /Аустрија/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
362. Жељка В. /САД/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
363. Милош Р. /САД/ - 10 €
364. Милена и Милош Стаматоски /Канада/ - 30 €
365. Анонимно /Србија/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
366. Анонимно /САД/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
367. Анонимно /Аустралија/ - 100 €
368. Петар М. /Велика Британија/ - 10 €
        (за породицу Столић са КиМ)
369. Петар М. /Велика Британија/ - 10 €
        (за породицу Одобаша код Апатина)
370. Мики Србин /Италија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
371. Мики Србин /Италија/ - 10 €
        (за породицу Столић са КиМ)
372. Владимир В. /Црна Гора/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
373. Дејан Ш. /Канада/ - 20 €
374. Бојан Ј. /Србија/ - 1 €
375. Михаило Д. /Италија/ - 5 €
376. Симке /САД/ - 20 €
377. Драган Н. - 30 €
378. Данијел Ш. /Немачка/ - 200 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
379. Милица К. /Данска/ - 20 €
380. Урош К. /Данска/ - 20 €
381. Бојана К. /Канада/ - 15 €
382. Слободан В. /Шведска/ - 50 €
383. Били Питон /Шпанија/ - 50 €
384. Данка П. /Аустрија/ - 20 €
385. Danny V. /Холандија/ - 5 €
        (Васкршња акција)
386. Nikoletta V. /Холандија/ - 5 €
        (Васкршња акција)
387. Svetlana V. /Холандија/ - 5 €
        (Васкршња акција)
388. Elizaveta V. /Холандија/ - 5 €
        (Васкршња акција)
389. Ekaterina V. /Холандија/ - 5 €
        (Васкршња акција)
390. Драган З. /Немачка/ - 10 €
391. Раде Р. /Немачка/ - 20 €
392. Драгољуб и Миљана М. /Немачка/ - 20 €
393. Весна Н. /Швајцарска/ - 5 CHF
394. Милован 99 /Швајцарска/ - 40 CHF
395. М. П. /Швајцарска/ - 40 CHF
396. Весна Ђ. /Швајцарска/ - 300 CHF
397. Душица Ивановић /Канада/ - $ 50 CAD
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
398. Тања Рајевац /Канада/ - $ 100 CAD
(за покој душе тате Милутина Бакића - Белог)
399. Марко С. /САД/ - $ 20
400. Далибор М. /САД/ - $ 50
401. Милош А. /САД/ - $ 15
402. Милош К. /САД/ - $ 15
403. Хелена У. /Канада/ - $ 15
404. Вера Ж. /САД/ - $ 15
405. Г. Т. /САД/ - $ 50
406. Матеја и Филип С. /САД/ - $ 15
407. Владимир А. /Србија/ - $ 32
408. Никола Ј. /САД/ - $ 50
409. Maya S. /САД/ - $ 100
410. Јела Н. /САД/ - $ 15
411. Наталија В. /САД/ - $ 20
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
412. Марија З. /САД/ - $ 20
413. Милан Д. /САД/ - $ 25
414. Данијел П. /САД/ - $ 25
415. Зорица А. /САД/ - $ 20
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
416. Randy Z. /САД/ - $ 150
417. Александар Д. /САД/ - $ 1.028
418. Драгица Ћ. /Србија/ - 500 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
419. Едгар С. /Србија/ - 500 дин.
420. Вељко Н. /Србија/ - 700 дин.
421. Иван С. /Србија/ - 1.000 дин.
422. Небојша К. /Србија/ - 1.000 дин.
423. Марко С. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
424. Марко Б. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
425. Жељко Н. /Србија/ - 1.000 дин.
426. Иван М. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
427. Александар Д. /Србија/ - 1.000 дин.
428. Филип Г. /Србија/ - 1.200 дин.
429. Марко Ј. /Србија/ - 3.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
430. Мирослав П. /Србија/ - 10.000 дин.
431. Анонимно /Србија/ - 10.000 дин.
432. Слободдан С. /Србија/ - 12.000 дин.
433. Младен К. /Србија/ - 30.000 дин.
434. Александар К. /Србија/ - 100.000 дин.
435. Гордан и Драган С. /Република Српска/ - 20 КМ
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
436. Небојша К. /Црна Гора/ - 10 €
437. Срђан Ј. /Србија/ - 20 €
438. Б. С. /Аустрија/ - 30 €
439. Никола С. /Шведска/ - 50 €
440. Винка Т. /Швајцарска/ - 30 CHF
441. Анонимно /Швајцарска/ - 35 CHF
        (Васкршња акција)
442. Protecta Elеctronic Services /Аустралија/ - $ 15
443. Породица Аксентијевић /САД/ - $ 25
444. Драгомир С. /Канада/ - $ 50
445. Александар Д. /САД/ - $ 50
446. Срђан П. /САД/ - $ 50
447. Жељко С. /Немачка/ - 100 €
448. Радован А. /Немачка/ - 10 €
449. Татјана М. /САД/ - 10 €
450. Милош Г. /Србија/ - 500 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
451. Драган Б. /Србија/ - 500 дин.
452. Савка Б. /Србија/ - 2.000 дин.
453. Ивана Т. /Србија/ - 4.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
454. Бранка С. и Марко М. /Србија/ - 5.000 дин.
455. Connect speed д.о.о. /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
456. Аница Ј. /Србија/ - 9.777 дин.
457. Пекара Пире /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
458. Bane trading д.o.o. /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
459. С-маркет /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
460. Пекара Божур /Србија/ - 12.500 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
461. Misa-Jell д.о.о. /Србија/ - 15.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
462. Радован Р. /Србија/ - 15.000 дин.
463. Небојша М. /Србија/ - 20 €
464. Анонимно /Шведска/ - 100 €
        (за породицу Милачић из Подгорице)
465. Душан Л. /САД/ - 100 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
466. Анонимно /Канада/ - 100

        (за породицу Миловановић код Обреновца)
467. Анонимно /Канада/ - 15 €
        (за пројекте у Црној Гори)
468. Александра и Бранко Б. /Словенија/ - 10 €
        (пројекат за Крајину)
469. Анонимно /Немачка/ - 15 €
        (за пројекте у Црној Гори)
470. Анонимно /Велика Британија/ - 70 €
471. Бојан Б. - 50 €
472. Дарко С. /Аустрија/ - 30 €
473. Јован С. /Немачка/ - 40 €
474. Данијела М. /Немачка/ - 10 €
475. Радован Г. /Немачка/ - 100 €
476. Анонимно /Словенија/ - 15 €
        (за породицу Столић са КиМ)
477. Владимир М. /САД/ - $ 25
478. Милош У. /Велика Британија/ - $ 5,12
479. Мирољуб О. /Аустралија/ - $ 100 AUD
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
480. Давид Г. /САД/ - $ 50
481. Славица П. /САД/ - $ 25
482. Стојадин Џ. /САД/ - $ 50
483. Младен С. /САД/ - 25 €
484. Мини маркет Јабука /Србија/ - 6.300 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
485. Мини маркет Мајур /Србија/ - 6.180 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
486. Немања Н. /Србија/ - 500 дин.
487. Мирјана П. /Србија/ - 1.000 дин.
488. Mabax аутопревозник /Србија/ - 1.788 дин.
489. Александар К. /Србија/ - 2.500 дин.
490. Бранислав Ш. /Србија/ - 5.000 дин.
491. Пекара Код Жике /Србија/ - 6.680 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
492. Никола Промет доо /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
493. Недељко Б. /Србија/ - 7.000 дин.
494. Liberty трговина доо /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
495. Роштиљ Кале /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
496. Air Soft Team /Србија/ - 7.500 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
497. Никола Поповић /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
498. Пекара Код Жике /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
499. 6. хуманитарно вече у кафани
       Џентлмен и дама /Србија/ - 14.020 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
500. Ћевап грил /Србија/ - 15.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
501. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у Обреновцу /Србија/ - 20.660 дин.
502. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у Земуну /Србија/ - 48.860 дин. + 15 €
502. Бране Тишма /Република Српска/ - 10 €
503. Драган С. /Аустралија/ - 30 €
        (за пројекте у Републици Српској)
504. Анонимно /Холандија/ - 15 €
505. Анонимно /САД/ - 150 €
506. Анонимно /Велика Британија/ - 10 €
        (за породицу Апостоловић из Прешева)
507. Анонимно /УАЕ/ - 500 €
508. Горан М. /Немачка/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
509. Анонимно /Чешка Република/ - 15 €
510. Велимир М. - 1 €
511. Гордана С. /Данска/ - 50 €
512. Миодраг В. /Швајцарска/ - 25 €
513. Душан С. - 19,81 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
514. Вања П. /Србија/ - 35 €
515. Милан Б. /Немачка/ - 20 €
516. Стеван П. /Немачка/ - 60 €
517. М. К. /Швајцарска/ - 50 CHF
518. Сања Т. /САД/ - $ 25
519. Саша С. /САД/ - $ 30
520. Марта С. /Канада/ - $ 25
521. Stuart M. /Норвешка/ - $ 25
522. Бојан Ј. /САД/ - $ 25
523. Биљана Б. /САД/ - $ 15
524. Срђан М. /САД/ - $ 25
525. Милен Т. /САД/ - $ 30
526. Official Western /САД/ - $ 4
527. Ђуро З. /Република Српска/ - 50 КМ
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
528. Трифун Т. /Србија/ - 1.000 дин.
529. Драган Н. /Србија/ - 1.300 дин.
530. Божидар Ј. /Србија/ - 2.000 дин.
531. Милена и Ђорђе С. /Србија/ - 2.000 дин.
532. Љубиша Л. /Србија/ - 5.000 дин.
        (за породицу Гмитровић из Јагодине)
533. Biro Design /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
534. Љубиша С. /Србија/ - 15.000 дин.
535. Анонимно /Србија/ - 6 €
536. ДГ /САД/ - 100 €
537. ДГ /САД/ - 200 €
        (пројекат за Крајину)
538. Natalya M. /Русија/ - 15 €
539. Алекса А. /Швајцарска/ - 20 €
540. Ђорђе Н. /Аустрија/ - 10 €
541. Игор Г. /Немачка/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
542. Дејан И. /Швајцарска/ - 10 CHF
543. Марко А. /Швајцарска/ - 10 CHF
544. Никола А. /Швајцарска/ - 10 CHF
545. Сања и Петар А. /Швајцарска/ - 100 CHF
546. Горан Д. /Швајцарска/ - 100 CHF
547. Ранко М. /САД/ - $ 25
548. Benevity giving platform /САД/ - $ 223,11
549. Лидија Боројевић и Jeff MacLarty/Канада/- $50CAD
        (за покој душе Јована Зиројевића)
550. Ангелина и Данило Рачић /Канада/ - $ 100 CAD
        (за покој душе Јована Зиројевића)
551. San Food /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
552. Минимаркет Бенска Бара /Србија/ - 12.400 дин.
        (СЗС донаторска кутија)

Укупно у априлу: 33.692 €

Уколико желите да ваше донације буде уписана на сајту као анонимна молимо вас да нам пошаљете поруку на мејл: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.

НАЂИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ