ВЕСТИ
Дивац креће у акцију
16 09 2007

У оквиру опроштаја прослављеног српског кошаркашког аса Владе Дивца од активног играња, поведена је акција „Хуманитарне организације Дивац” под слоганом „Можеш и ти”, са циљем прикупљање новца за куповину и адаптацију напуштених сеоских домаћинстава за избегле и расељене породице које живе у избегличким камповима.Тим поводом данас су у 20 градова Србије и на планини Рудник одржани турнири у уличном баскету. Чланови екипа које су победиле на финалним утакмицама турнира „Можеш и ти” у Пријепољу, Краљеву, Аранђеловцу, Косовској Митровици, Рашкој, Новом Пазару, Новом Саду, Крагујевцу, Чачку, Зрењанину, Ужицу, Нишу, Пироту, Лесковцу, Лозници, Врању, Кикинди, Суботици, Крушевцу, Вршцу и на Руднику биће гости Владе Дивца на централном догађају у Београду, 22. септембра.

Одазивом великог броја општина и градова из унутрашњости показало се да је хуманитарна акција збрињавања српских избеглица - акција целе Србије.
 
Отхранила деветнаесторо деце
16 09 2007
Племенита Марија Марковићи из Лешнице код Лознице је пример хуманисте без премца.Поред својих двоје,она је у последње три деценије отхранила и подигла на ноге 17 деце без родитељског старања. Сада јој се "њена" деца расута широм света,са свих седам континената јављају телефоном са "Мајко,како си!" Марија тренутно у породици храни двоје деце без родитеља (брата и сестру),а када стигну до пунолетства и властитог хлеба, опет ће узети двоје. Иначе,у Лешници,једном од доказаних центара српског братољубља,чак 38 породица, у сарадњи са Центром за социјални рад,традиционално храни нечије напуштено дете.
 
Једанаесторо у 12 квадрата
16 09 2007
Лепосава и Драган Крстић са деветоро малолетне деце већ годину дана живе у колективном центру у Радинцу код Смедерева.То им је четврти избеглички камп од како су пре осам година прогнани из Обилића,са Косова и Метохије.
Њих једанаесторо је смештено у трошној бараци од укупно дванаест квадрата корисног простора,без тоaлета и купатила. Петоро деце, Ивана, Јована, Жељко, Ненад и Кристина иде у школу.и не примају дечије додатке због административних проблема. Најмлађа Сања није још стигла ни до првог рођендана, који неће бити ни обележаван. Да би указала на тешку ситуацију у којој се налази,ова породица је већ четири пута једнодневно штрајковала глађу испред зграде Владе Србије,од које тражи да им се реши адекватан смештај.
 
Бела куга убија Србију
14 09 2007
Србија међу најстаријим нацијама на планети, сваких 25 година губи милион становника! Србија се налази на рубу демографске катастрофе и уколико се нација не избори са белом кугом, прети нам биолошко изумирање! Према пројекцији коју је радио Републички завод за статистику, у Србији ће за 25 година бити милион становника мање него сада, а у наредних 50 година, чак и ако свака жена роди по двоје деце, једва ће бити довољно за просту замену генерација!

Ангелина Радуловић, портпарол Удружења „Родитељ", сматра да је држава својом Стратегијом за подстицај рађања први пут показала да мисли унапред. - Највећи проблем у овој земљи јесте то што млади брачни парови одлажу родитељство јер немају посао, стан, укратко најосновније услове. Стратегија би требало више да се бави тиме како да стимулише младе на рађање, а не само да даје олакшице људима који су већ постали родитељи - каже Радуловићева.

Према подацима Завода за статистику за 2006, Србија има 7,4 милиона становника. Прошле године родило се седамдесет хиљада беба, а нестао је један град од 103.000 становника. У Србији ће 2032. бити рођено око 50.000 деце, док ће умрети око 120.000 људи! Ова сурова статистика сврстала је Србију међу најстарије популације у свету!
Детаљније...
 
Видовићи добили стан
13 09 2007
Захваљујући немачкој хуманитарној организацију "Хелп" вишечлана избегличка породица Видовић коначно је,након петнаест година чекања и пресељавања, добила трајно стамбено решење,у Обреновцу.Уселили су у један од 19 једнособних станова,величине 48 квадрата,који су наменски рађени избегличким породицама до тада смештеним у старим баракама радничког насеља Теремоелектране.
Зоран је из Вргин Моста, Јасна из Сарајаве,а упознали су се у избегличком центру у Лесковцу. Имају четворо деце: Далибора, Ђорђа, Сашу и Мају,од којих троје иду у школу. Мада је као српски војник тешко рањен у ногу код Бенковца, Зоран ради као бунарџија,а Јасна у месари,и тако обезбеђују средства за храну и куповину неопходног немештаја.
 
Новак ће угостити 50 деце
10 09 2007
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и његова породица позвали су педесеторо деце са Косова и Метохије да буду њихови гости за времеодржавања Дејвис купа између репрезентација Србије и Аустралије, који се одржава у Београду од 21. до 23. септембра.
„Новак и његова породица, која води порекло из Звечана, изразили су жељу да угосте педесеторо деце са Косова и Метохије за времеодржавања Дејвис купа како би бар на кратко могли да забораве свакодневне бриге и проблеме”, саопштили су данас на конференцијиза новинаре пријатељи породице Ђоковић Драгослав Миладиновић и Милан Ивановић.
„Жеља и гест Новака и његове породице, представљаће и морални подстицај за ту децу да остану и живе у својим домовима на Косовуи Метохији”, рекао је Ивановић који је председник Српског националног већа северног Косова.
 
Миле кренуо у школу
10 09 2007

  

Седмогодишњи Миле Филиповић (на слици у зеленој мајици) из села Лозница код Братунца кренуо је прошлог понедељка у први разред. Он је шести ученик у многочланој породици Јелице и Живка Филиповића,која је морала подићи потрошачки кредит од хиљаду марака да би децу спремила за школу,купили им обућу, одећу,књиге,свеске и месечне карте.  Близнакиње Борка и Зорка иду у средњу школу у Сребреницу,а четири сина,Јово, Мићо,Мирко и најмлађи Миле путују у основну,односно осмогодишњу до Братунца.  Поред шесторо ученика Филиповићи имају још двоје деце предшколског узраста,кћерку Бојану и двогодишњег Александра,који су такође рођени у избеглиштву.

Пре две године Филиповићи су се вратили на своје имање, где уз помоћ очеве рударске плате и добрих људи праве кућу.А када је заврше планирају да им на насеље новог дома рода донесе још једну бебу!

 
Не заборављају завичај
04 09 2007

Данас је племенити Будимир Трифковић стигао у Републику Српску и донирао 12.000 долара,који су прикупили Срби на хуманитарној вечери у Мелбурну (Аустралија). Новац ће бити искориштен на подручју Сарајевско-романијске регије за изградњу цркве Светог Ђорђа на Романији, обнову цркве Светог Илије у Илијашу и подизању спомен обележја погинулим српским цивилима у Чемерну код Вареша.
У разговору са Радомиром Кезуновићем,градоначелником Источног Сарајева,Трифковић је сазнао да се на овом подручју рађа процентуално највише деце у Српској, па је договорено да се наредна прикупљена донација усмери на опремање породилишта.

 
Градови без љубави
03 09 2007
Према подацима Центра за социјални рад, у Кикинди на два склопљена брака долази један развод. По броју развода у односу на венчање Кикинђани заузимају неславно прво место у Србији, пошто је протекле године кикиндском центру за социјални рад предато 105 захтева за развод. То је важило све док се нису огласили запослени из Центра за социјални рад Козарска Дубица,у Републици Српској. Ту је стање брачне (не) трпељивости алармантно и на граници научне фантастике. Чак 70 посто бракова углавном са децом заврши разводом,са тенденцијом повећања процента! Тако је Козарска Дубица надмашиила амерички просек развода за чак десет посто,а држи још један неславан рекорд. Прошлог месеца у Дубици се развео млади брачни пар а да није окончао ни медени месец.Успели су да живе заједно само десет дана.

Разлог за разводе у оба града су идентични-постојање треће особе! Шта оно беху љубав и дете?

 
Из Сиднеја за Косово и Метохију
02 09 2007
Срби у расејању не заборављају своју колеквку-Косово.Показује то и акција Срба из Сиднеја коју је предводио племенити Мико Колашинац.Он је у сиднејском предграђу Мерилендс скупио 6.750 долара, директно однио у село Гораждевац на Косову и Метохији и предао их локалној основној школи и месној цркви Пресвете Богородице. На примљеној донацији захвалили су директор школе Миливоје Здравковићи и свештеник Саша Крстић. Господин Колашинац је приликом боравка у Гораждевцу посетио и даривао самохрану мајку Мару Јовановић са петоро малодобне деце,о чему је снимио потресни документарни филм.
 
Летовање за децу
31 08 2007
Црвени крст Србије организовао је и овога лета боравак деце са Косова и Метохије,из социјално угрожених породица,као и из домова за децу без родитељског старања у одмаралиштима у Баошићу,на Вршачком брегу, у Боговађи, Дивљани и Митровом пољу. Одмор и опоравак деце се организује захваљујући средствима Владе Републике Србије у износу од 25.000.000 динара, затим од продаје доплатне ПТТ маркице у Недељи солидарности, донација Међународне федерације друштава Црвеног крста и Црвеног полумесеца, данском Црвеном крсту и Агенцији за развој из Швајцарске.
Ове године је на летовање упућено укупно 2.467 деце,и то у сменама по десет дана.Тако је летовање на мору,између осталог, омогућено за 539 деце из Косовске Каменице, Косовке Витине, Грачанице и Косовог Поља,за 150 деце из домова за децу без родитељског старања, и за 920 деце из социјално угрожених продица. Да подсетимо, екипа Црвеног крста Србије је недавно на Европском шампионату из Прве помоћи одржаном у Ирској, други пут заредом заузела прво место.
 
Прва велика донација из Србије
30 08 2007

Јуче смо примили 5,000 динара на наш динарски рачун у Србији. Овом приликом желимо се захвалити пливачком клубу Swim Star 2000 из Београда који је донацију извршио. Ово је још један у низу  лепих примера како прави и истински борци треба да заједно раде. 

 

 
Мокрицки нису више на улици
29 08 2007
Након пуних петнаест година потуцања од немила до недрага вишечлана избегличка пододица Мокрицки је добила кров над главом,кућни број и сталну адресу. Напокон самохрана мајка Жељка са шесторо деце,од којих је син Марио тешко болестан,може да одахне.
Добра вила,племенита Српкиња, је стигла из Новог Сада у Сремску Митровицу,купила кућу и поклонила овој вишечланој породици која је последњи месец провела на улици,под најлоном. Кућа се налази у улици Петра Крањчевића број 14.у Сремској Митровици,а племенита донаторка је изразила жељу да јој име не помињемо.
Мајка Жељка чији је супруг Бошко умро пре две године,своју децу кћерку Јовану, синове Душка, Лазара, Мариа, Срђана и Бошка, издржава пензијом од сто евра коју добија из Хрватске,одакле су Мокрицки протерани за време ратних дејстава у Западној Славонији.
Иначе,ова породица је уврштена у нашу рубрику Српске хероине.
 
Корак у вечност почињемо борбом
28 08 2007

Данас смо направили велики корак напред у раду хуманитарне организације Срби За Србе. Као што можете приметити коначно смо завршили неопходни административни процес отварања рачуна у  Банци ИНТЕСА. Позивамо све чланове организације, садашње и будуће донаторе, и пријатеље да нам се прикључе у борби за боље сутра српске  деце и њихових породица.

 

            ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ !   С Р Б И  З А  С Р Б Е !  

 

 
Срби из Виндзора уручили помоћ
27 08 2007
Срби из Виндзора (Канадa), који се окупљају око месне парохијске цркве Светог Димитрија окончали су акцију скупљања хуманитане помоћи вишечланој обескућеној породици Дамјановић из Папраће код Шековића у Републици Српској.
Данас је племенити Славко Видаковић, покретач ове акције,стигао у Папраћу, обишао градилишпте нове куће и уручио самохраној мајци Анђи са седморо деце прикупљену донацију од 10.000 (десет хиљада) канадских долара, која ће бити утрошена за куповину кровне конструкције. Након озиданог спрата и саљевања прве плоче, мајстори ових врелих дана зидају горњи спрат стамбеног објекта.
 
Приводи се крају регистрација
27 08 2007

 Данас смо примили ПИБ број од пореске управе Републике Србије. У току сутрашњег дана објавићемо бројеве отворених рачуна у београдској банци ИНТЕСА. 

 
Радојка родила близанце
25 08 2007
Радојка Јанковић и њен супруг Мирко из Дугог Поља код Модриче добили су близанце: Милијану и Дамјана,и тако увећали домаћинство на осам чланова.  Близанцима, рођеним природним путем у добојској болници "Свети апостол Лука" обрадовали су се браћа Дражен и Лука, те сестре Данијела и Мирка.
Поносни отац не брине за будућност својих шесторо деце, пошто има стални посао,кућу и стан,односно довољно стамбеног простора за све. Иначе, ова година је на добојској регији рекордна по броју рођених беба,што је охрабрујућа вест обзиром на низак наталитет у Републици Српској.
 
Николићи добили књиге
23 08 2007

Удружење ратних војних инвалида и породица погинулих бораца у Јагодини обезбедило је комплетан школски прибор за пет девојчица њиховог покојног члана Миодрага Николића, ратног ветерана.Он је трагично изгубио живот пре неколико година,када се у тренутку безнађа бацио под воз.
Иза њега су без икаквих средстава за живот остале самохрана супруга Госпава и петоро малолетних кћери: Весна, Анђела, Јелена, Марија и Милица, узраста од шест до 14 година.
Смештене су  у колективном избегличком кампу у Колару, 12 километара удаљеном од Јагодине. Спавају у три кревета, у собици од десетак квадрата,али и поред тога све су добре ученице.  Од пре неколико месеци, овој породици помаже и Коста Тадић, српски добротвор који живи у Аустралији.

 
Отац Партенијус поново у Српској
20 08 2007

Редовна подела новчане помоћи oд по 50 евра за 650 деце погинулих бораца општине Приjедор у Отаџбинском рату била jе повод поновне посете грчког свештеника,солунског архимандрита Партениjуса Републици Српској. Помоћ деци подељена jе у просториjама Кола српских сестара.
- Срећан сам што сам поново са своjим Приjедорчанима и што сам опет у Републици Српскоj - рекао jе оваj неуморни хуманиста и додао да се и овога пута ради о подели новчане помоћи, коjа за oкo две хиљаде српске деце (чији су очеви страдалиу рату), већ петнаест година редовно (свака три месеца) стиже од грчких донатора.
Након Приjедора, иста подела новчаних донација биће уприличена деци погинулих бораца ВРС у Костаjници, Новом Граду и Козарскоj Дубици,а потом племенити Партенијус одлази на Космет да уручи донацију за 11 социjално угрожених српских породица.

Захваљујући милионским донацијама које је христољубиви отац Партенијус из Грчке директно доносио,појам ратно сироче у Републици Српској је избачен из употребе..

 
Лакетићи чекају осмо дете
18 08 2007

  

Седморо младих Лакетића са родитељима Биљаном и Вуком живе у близини села Мачја Стена ,у куршумлијској општини на обронцима Радан планине,уз административну граници са Косовом. Живе усамљени на свом имању, у беспућу,са фењером уместо сијалице, без адекватног смештаја, заборављени од свих, и без ичије помоћи. Деца пешаче до школе у суседно село, десетак километара у једном правцу,и сви су одлични ученици.
Родитељи у град одлазе једном месечно по намирнице,и једном годишње у породилиште.
Биљана се управо спрема на пут у породилиште да роди осмо дете.

Надамо са да овај пут из породилишта неће изаћи сама као претходних седам пута,већ да ће се неко из политике и власти сетити да донесе макар букет цвећа. 

 
Срби из Едмонтона (Канаде) у Р.Српској
14 08 2007

  

У Источном Сарајеву данас је подијељено по 1.302 КМ хуманитарне помоћи за 18 социјално угрожених породица из Републике Српске, коју су прикупили Срби из Едмoнтона у Канади. Директор Центра за социјални рад Источна Илиџа Милена Шеховац и старјешина храма Свети Василије Острошки протојереј Миломир Ковач помоћ Срба из Едмoнтона уручили су и директору Ђечијег дома "Рада Врањешевић" Бањалука у износу од 3.332 КМ те директору Ђечијег дома "Кисељак" из Зворника 5.325 КМ.

Срби из Едмoнтона у сарадњи са мјесном црквом "Свети Сава"  укупно су прикупили око 25.000 канадских долара , организујући хуманитарни концерт, а координатор ове акције био је Радио Источно Сарајево. Протојереј Ковач захвалио је испред Црквене општине Которачке и храма Свети Василије Острошки браћи из Едмонтона, изразивши наду да сарадња неће стати.Ковач је посебно захвалио за донацију, која је у оквиру ове акције прикупљена за изградњу Парохијског дома Свети Василије Острошки. Надамо се да ће сљедеће године бити организована слична акција људи који су већином из ових крајева и који су се сјетили својих комшија и Српског народа.

Погледајте кратку ФОТО ГАЛЕРИЈУ са овог празничног догађаја.

Хуманитарна организација Срби За Србе жели се овом приликом захвалити Србима из Едмонтона и читаве Канаде за фантастично организовану акцију, за уручену новчану помоћ вишечланим породицама из програма наше организације, Милутиновић,Блажић и Симеуновић.

Такође се обавезујемо да ћемо у наредном периоду заједничким снагама радити за боље сутра српског народа. Тачан списак где је помоћ отишла погледајте под ''детаљније''.

За информације о раду Срба из Едмонтона  можете се директно обратити једном од организатора акције,Радомир Алексићу на емаил: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.

Детаљније...
 
Марјановићима хиљаду долара
13 08 2007
Десеточланој породици Драшка Марјановића из Миљаковца код Приједора стигла је из иностранства поклон честитка вредна хиљаду долара за њихово осмо дете,недавно рођеног сина Предрага.
Новчани дар од срца,пркосно и поносно је послао српски родољуб Драгојло Павловић из Аустралије,након што је обавештен да то не може учинити преко СЗС због уведених санкција,односно тенденциозне блокаде нашег рачуна.
Мајка Мира,Српска хероина, је одлучила да за тај новац купи веш машину, књиге за петоро ђака,а дјеца су изразила жељу да напокон имају телевизор и кревете,како више не би спавали на поду. Господину Павловићу честитамо на исказаној племенитости и истовремено позивамо друге Србе широм света да покажу несебичност и обрадују неке од наших сиромашних вишечланих породица из рубрике "Српске хероине".
 
Анђа је плакала од среће
09 08 2007

Кратак телефонски разговор сa Диком Стјепановићем, директором основне школе "Јован Дучић" коју похађа четворо Дамјановића, претходио је мом путу ка Шековићима, у посјету вишечланој породици Дамјановић, која је недавно доживјела тешку несрећу. У пожару им је изгорјела недовршена кућа,приликом чега су страдали домаћин Брано и најмлађе дијете, двогодишњи Божо.  На темељу нове куће која се прави новчаним прилозима добрих људи, стотињак метара удаљеном од манастира Папраћа, чекало ме је изненађење. Камере РТ Републике Српске биле су спремне да забиљеже чин примопредаје наше помоћи. Дао сам кратку изјаву, рекао неколико утјешних ријечи и предао нашу донацију самохраној мајци Анђи која је брисала сузе плачући од среће...
Кратку фото причу погледајте ОВДЕ.
Погледајте телевизијски извештај ТВ Република Српска о Дамјановићима и кратак интервју са представником Срби За Србе ОВДЕ.
Детаљније...
 
Марјановићи добили осмо дете
09 08 2007
У кући вишечлане породице Марјановић из приједорског села Миљаковци ових дана је веселије него обично. Мајка Мира (36),српска хероина, донела је на свет осмо дете,дечака Предрага,тешког 4,3 килограма,и дугачког 60 цантиметара. Мира и Драшко Марјановић,бивши радник "Загребачког плиновода",са својих седморо малолетне деце избегли су током рата из Кључа,и у Миљаковцима су изградили још недовршену кућу. Обоје су незапослени,и бројну децу издржавају са дечијим додатком од 240 марака месечно, и тешким радом у пољопривреди.
 
<< Почетак < Претходна 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Следећа > Крај >>

Резултати 3112 - 3135 oд 3162
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/orden-za-sajt.png
      http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/instagram.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/blagoslov-patrijarha.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/sponzori.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/cirilica.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/prijatelji.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/projekti.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/trojka-iz-bloka.png

СЗС РАЧУНИ

http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/intesa-logo.jpg
Динарски: 160-279491-71
IBAN: RS35 1600 0508 0002 3812 69
SWIFT: DBDBRSBG
Customer: Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png
http://www.srbizasrbe.net/http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/nlb-logo.jpg/banners/banka-srpske.jpg
КМ: 56201281300241-58
IBAN: BA39 5620 1281 3002 5031
SWIFT: RAZBBA22
Customer: Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/swiss-logo.jpg
Konto: 61-335679-5 
IBAN
: CH57 0900 0000 6133 5679 5
SWIFT: POFICHBEXXX
BIC: 9000
Customer:Org. f. hum. Hilfe &
Integration Srbi za Srbe Swiss
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/raiff-banka.jpg
Konto: 10364339  
BLZ
: 32000
IBAN:AT97 3200 0000 1036 4339
SWIFT/BIC: RLNWATWW
Customer: Org. f. hum. Hilfe
  - Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/vr-bank.jpg
IBAN: DE84 7606 0618 0002 7519 92
SWIFT/BIC: GENODEF1N02
Customer: Serben für Serben
......................................
 http://www.srbizasrbe.http://www.srbizasrbe.net/images/banners/ckm.bmp/images/banners/vr-bank.jpg
Konto: 510-91548-03  
IBAN: МE25 5100 0000 0009 1548 03
SWIFT: CKBCMEPG
Customer: Humanitarna org. Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/dnb-bank-no.jpg
Konto: 1503 83 80483  
IBAN: NO92 1503 8380 483
SWIFT: DNBANOKKXXX
Customer: Humanitær organisasjon Serbere for Serbere

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 16828054

ABOUT US / О НАМАСРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png 
Последња промена: 25. април 2017. године

 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png Србија: 3.701.190 дин.
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png Швајцарска: 19.788 CHF
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png Немачка: 665 €
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png Аустрија: 19.971 €
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png САД: $ 6.993 USD
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png Канада: $ 27.458 CAD
  Норвешка
: 4.266 NOK

ДОНИРАЈТЕ ШИРОМ СВЕТА КРОЗ PAY PAL


Једнократна донација: EUR  

Месечнa претплата: EUR  

ДОНИРАЈТЕ КРОЗ MONEYBOOKERS/SKRILL

За слање донација потребни су вам:
1. Валидна email адреса
2. Кредит/дебит картица или банковни рачун
3. Мобилни телефон за верификацијуДОНАТОРИ У АПРИЛУ - DONORS IN APRIL

1. Lazich Deli donation box /САД/ - $ 10
2. Beograd Café donation box /САД/ - $ 10
3. Nada's Deli & Bakery donation box /САД/ - $ 23
4. St. Nikola, Brookfield donation box /САД/ - $ 29
5. Вампир /Србија/ - 2.600 дин.
6. 4. хуманитарно вече у кафани
      Џентлмен и дама /Србија/ - 11.470 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
7. 2. хуманитарни триатлон /Србија/ - 13.850 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
8. Предраг О. /Србија/ - 500 дин.
9. Милош М. /Србија/ - 500 дин.
    (за породицу Топаловић из Шапца)
10. Срђан Р. /Србија/ - 1.000 дин.
11. Синиша С. /Србија/ - 1.000 дин.
12. Милош У. /Србија/ - 1.000 дин.
13. Момчило Ш. /Србија/ - 1.000 дин.
      (за породицу Петровић из Рипња)
14. Анонимно /Србија/ - 3.600 дин.
15. Јован Т. /Србија/ - 5.000 дин.
16. Анонимно /Србија/ - 5.000 дин.
17. Агенција Крупа /Србија/ - 6.130 дин.
18. Недељко Б. /Србија/ - 7.000 дин.
19. Александар Г. /Србија/ - 10.000 дин.
20. Снежана Ј. /Холандија/ - 30 €
21. Банијац /Исланд/ - 15 €
22. Дарио М. /Словенија/ - 10 €
23. Аћим Леон П. /Србија/ - 50 €
24. DJ Mivu /Немачка/ - 10 €
25. Мића и Јова /Русија/ - 500 €
26. Никола Т. /Швајцарска/ - 50 €
27. Дајана М. /Швајцарска/ - 50 €
      (за пројекте у Републици Српској)
28. Маринко М. /Канада/ - 50 €
      (за породицу Столић са КиМ)
29. Душан К. /САД/ - 50 €
      (за породицу Топаловић из Шапца)
30. Ненад М. /Шведска/ - 50 €
      (за породицу Милачић из Подгорице)
31. Станислав Р. /Република Српска/ - 7 €
      (за пројекте у Републици Српској)
32. Анонимно /Немачка/ - 20 €
33. Елена О. /Русија/ - 10 €
      (за породицу Столић са КиМ)
34. Радислав Ђ. /Италија/ - 10 €
35. Саша Ц. /Француска/ - 15 €
36. x19 Limited - $ 12,45
37. Валентина С. /Канада/ - 50 €
38. Мирослав Ч. /Шпанија/ - 10 €
39. Фрфе /Норвешка/ - 20 €
40. Синиша А. /Аустралија/ - 20 €
41. Владан Ј. /Швајцарска/ - 10 €
42. Вања П. /Србија/ - 35 €
43. Немања В. /Србија/ - 10 €
44. Радан Ж. /САД/ - 25 €
45. Милан С. /Аустрија/ - 30 €
46. Тихомир Б. /Италија/ - 10 €
47. Ђорђе Ј. /Аустралија/ - 25 €
48. Алекс М. /Аустралија/ - 100 €
49. Светлана J. /Холандија/ - 10 €
      (за породицу Шпољар из Старе Пазове)
50. Светлана J. /Холандија/ - 20 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
51. Danny V. /Холандија/ - 5 €
52. Nikoletta V. /Холандија/ - 5 €
53. Svetlana V. /Холандија/ - 5 €
54. Elizaveta V. /Холандија/ - 5 €
55. Ekaterina V. /Холандија/ - 5 €
56. Жељко М. /Аустрија/ - 10 €
57. Момчило В. /Аустрија/ - 10 €
58. Предраг М. /Аустрија/ - 11 €
59. Александар М. /Аустрија/ - 50 €
60. Бојана М. /Република Српска/ - 10 КМ
      (пројекат за Крајину)
61. Славица М. /Република Српска/ - 20 КМ
      (за породицу Столић са КиМ)
62. Никола О. 99 /Немачка/ - 15 €
63. Александар Ж. /Немачка/ - 10 €
64. Драган Ј. /Немачка/ - 10 €
65. Даниела Р. /Немачка/ - 10 €
      (пројекти на Косову и Метохији)
66. Татјана Б. /Немачка/ - 20 €
67. СКСД Немањићи /Немачка/ - 20 €
68. Немања Л. /Немачка/ - 10 €
69. Александар П. /Немачка/ - 20 €
70. Борис В. /Немачка/ - 30 €
71. Синиша Ј. /Немачка/ - 10 €
72. Данијела Б. /Немачка/ - 20 €
73. Милош Л. /Немачка/ - 10 €
74. M. K. /Швајцарска/ - 50 CHF
75. Дејан Д. /САД/ - $ 20
76. iSerbApparel.com /САД/ - $ 10
77. Ненад М. /Аустралија/ - $ 25
78. www.snd-us.com /САД/ - $ 25
79. Срђан Г. /САД/ - $ 15
80. Зоран З. /САД/ - $ 15
81. Марко Г. /САД/ - $ 25
82. Radomans F. /САД/ - $ 15
83. Жељка Б. /САД/ - $ 25
84. Срби у Кини /Кина/ - 1.012 €
      (за породицу Топаловић из Шапца)
85. Божо Б. /Србија/ - 500 дин.
86. Данило Р. /Србија/ - 1.000 дин.
87. Младен С. /Србија/ - 1.000 дин.
      (за породицу Миловановић код Обреновца)
88. Младен С. /Србија/ - 1.000 дин.
      (за породицу Павловић код Коцељеве)
89. Новица Н. А. /Србија/ - 1.450 дин.
90. Маја К. /Србија/ - 2.000 дин.
91. Александар Ж. /Србија/ - 2.000 дин.
      (Васкршња акција)
92. Зоран П. /Србија/ - 3.300 дин.
93. Ђорђе М. /Србија/ - 10 €
94. Владимир Ч. /Србија/ - 10 €
95. Владимир Л. /Србија/ - 100 €
96. Илија Г. /Канада/ - 50 €
97. Банијац /Исланд/ - 15 €
98. Зорица С. /Аустрија/ - 10 €
99. Славиша С. /Аустрија/ - 10 €
100. Богдан Д. /Швајцарска/ - 99 CHF
101. Тихомир Б. /САД/ - $ 100
102. Тања Ј. /САД/ - $ 25
103. Славиша К. /САД/ - $ 25
104. Биљана Ждрале /Канада/ - $ 50 CAD
105. Весна Васић /Канада/ - $ 25 CAD
106. Чедомир и Лили Цигановић /Канада/ - $ 25 CAD
107. Милка Ћук /Канада/ - $ 50 CAD
108. Зоран Кљајић /Канада/ - $ 50 CAD
109. Ђорђе и Сузана Величковић /Канада/ - $ 100 CAD
110. Владимир Контић и др. Риста
        Урукало-Контић
/Канада/ - $ 100 CAD
111. Манојло Шешлија /Канада/ - $ 50 CAD
112. Милан Јурјевић /Канада/ - $ 20 CAD
113. Миља Шпирић /Канада/ - $ 20 CAD
114. Љиљана Вудраг /Канада/ - $ 20 CAD
115. Milka Brown /Канада/ - $ 20 CAD
116. Силвиа Јелић /Канада/ - $ 30 CAD
117. Божо Шпирић /Канада/ - $ 23 CAD
118. Никола Гаћеша /Канада/ - $ 25 CAD
119. Ненад Богдановић /Канада/ - $ 20 CAD
120. Жељка Јовановић /Канада/ - $ 20 CAD
121. Јannniе Urukalo /Канада/ - $ 25 CAD
122. Angie LaMarre /Канада/ - $ 20 CAD
123. Љиљана Шикман /Канада/ - $ 30 CAD
124. Сандра Гидак /Канада/ - $ 55 CAD
125. Милош Гидак /Канада/ - $ 25 CAD
126. Нада Вујановић /Канада/ - $ 20 CAD
127. Никола Зубић /Канада/ - $ 100 CAD
128. Грујо Стеванов /Канада/ - $ 85 CAD (Полетарци)
129. Дон. кутија на Крофна журци (Windsor) /Канада/ - $ 67 CAD
130. Мини маркет Јабука /Србија/ - 8.310 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
131. Манастир Хиландар /Грчка/ - 50.000 дин.
132. AC Tesla PES Inc /Канада/ - $ 650 CAD
133. Smithwood Construction /Канада/ - $ 1.000 CAD
134. Боби Вуковић /Канада/ - $ 304,17 CAD
135. Tino Brelak Mortgage Broker /Канада/ - $ 400 CAD
136. Etno Bar & Grill Inc /Канада/ - $ 400 CAD
137. Sobotec Ltd. /Канада/ - $ 400 CAD
138. Lorne Rochwerg /Канада/ - $ 50 CAD
139. Весна Калинић /Канада/ - $ 40 CAD
140. RPR Environmental Inc /Канада/ - $ 400 CAD
141. Милош и Оља Долибић Mortgage Specialist /Канада/ - $ 400 CAD
142. Mike Brkovich /Канада/ - $ 400 CAD
143. Иван Вељковић /Канада/ - $ 20 CAD
144. Милан Врзић /Канада/ - $ 50 CAD
145. Славица Миливојевић /Канада/ - $ 20 CAD
146. Мирко и Драгица Дроњак /Канада/ - $ 50 CAD
147. Немања и Данило Петковић /Канада/ - $ 40 CAD
148. Zoran & Vesna Pankerichan /Канада/ - $ 100 CAD
149. Горан Дамјановић /Канада/ - $ 30 CAD
150. Младен Латиновић /Канада/ - $ 120 CAD
151. Радмила и Богдан Пјанић /Канада/ - $ 100 CAD
152. Бранислав Микан /Канада/ - $ 20 CAD
153. Станко Минић /Канада/ - $ 40 CAD
154. Зоран Црногорац /Канада/ - $ 20 CAD
155. Саша Маљукан /Канада/ - $ 40 CAD
156. Отац Јован Марјанац /Канада/ - $ 40 CAD
157. Младен Јокић /Канада/ - $ 40 CAD
158. Слободан Грмуша /Канада/ - $ 20 CAD
159. Катарина Стајић /Канада/ - $ 20 CAD
160. Војислав Станков /Канада/ - $ 50 CAD
161. Ђорђе Станков /Канада/ - $ 40 CAD
162. Златко Шарчевић /Канада/ - $ 70 CAD
163. Милинко Филиповић /Канада/ - $ 20 CAD
164. Дијана Тубоњић /Канада/ - $ 20 CAD
165. Бобан Јокановић /Канада/ - $ 20 CAD
166. Мирјана Тодосијевић /Канада/ - $ 50 CAD
167. Милош Долибић /Канада/ - $ 40 CAD
168. Брано и Јелена Стевановић /Канада/ - $ 40 CAD
169. Радомир Божић /Канада/ - $ 20 CAD
170. Владимир Радовић /Канада/ - $ 20 CAD
171. Слободан Божичковић /Канада/ - $ 20 CAD
172. Ранко Краишник /Канада/ - $ 20 CAD
173. Зоран Скендерија /Канада/ - $ 40 CAD
174. Борјана Павић /Канада/ - $ 120 CAD
175. Милош Посављак /Канада/ - $ 60 CAD
176. Владимир Прикел /Канада/ - $ 100 CAD
177. Рајко Лончар /Канада/ - $ 20 CAD
178. Бранко Простран /Канада/ - $ 100 CAD
179. Борислав Котев /Канада/ - $ 100 CAD
180. Никша Простран /Канада/ - $ 60 CAD
181. Биљана Милошевић /Канада/ - $ 20 CAD
182. Татјана и Блашко Озимовић /Канада/ - $ 40 CAD
183. Јелена и Немања Шалипур /Канада/ - $ 40 CAD
184. Марија Манојловић /Канада/ - $ 25 CAD
185. Милан Азањац /Канада/ - $ 30 CAD
186. Весна Милутиновић /Канада/ - $ 20 CAD
187. Невена Зубац /Канада/ - $ 50 CAD
188. Небојша Ћућур /Канада/ - $ 100 CAD
189. Дана Капељ /Канада/ - $ 30 CAD
190. Оливера Капељ /Канада/ - $ 40 CAD
191. Далибор Баљак /Канада/ - $ 50 CAD
192. Огњен Павић /Канада/ - $ 100 CAD
193. Александар Драча /Канада/ - $ 200 CAD
194. Раде Парента /Канада/ - $ 40 CAD
195. Лука Ђурапчевић /Канада/ - $ 20 CAD
196. Лука Бодрожић /Канада/ - $ 20 CAD
197. Ненад Јовановић /Канада/ - $ 30 CAD
198. Дмитар Мрзић /Канада/ - $ 50 CAD
199. Милан Стојановић /Канада/ - $ 50 CAD
200. Re-Source Recycling Limited /Канада/ - $ 1.000 CAD
201. Golden Flame O/B Никола Крчмар /Канада/ - $ 150 CAD
202. Мелиса Гашић /Канада/ - $ 20 CAD
203. Bibico Electric Inc /Канада/ - $ 1.000 CAD
204. Gala Bakery Inc /Канада/ - $ 400 CAD
205. Миљан Делић /Канада/ - $ 60 CAD
206. Јован и Драгица Зиројевић /Канада/ - $ 50 CAD
207. Раде и Сњежана Илић /Канада/ - $ 100 CAD
208. Brian Mitchell /Канада/ - $ 400 CAD
209. Мира и Александар Бркић /Канада/ - $ 100 CAD
210. Жељко Бојић /Канада/ - $ 40 CAD
211. Velez Constructors Inc. /Канада/ - $ 600 CAD
212. Дуле Лазић /Канада/ - $ 100 CAD
213. Лидија Боројевић /Канада/ - $ 35 CAD
214. Тројка из блока Торонто пријаве /Канада/ - $ 2.020 CAD
215. Донаторкса кутија ТИБ Торонто /Канада/ - $ 830 CAD
216. Herceg Network /Канада/ - $ 200 CAD
217. Radison Manufacuring Company Ltd /Канада/ - $ 500 CAD
218. Delta B Electric /Канада/ - $ 400 CAD
219. Café Bar Scout /Канада/ - $ 200 CAD
220. Жарко и Милена Штета /Канада/ - $ 50 CAD
221. Предраг Лучић /Канада/ - $ 45 CAD
222. Влада М. /Србија/ - 200 дин.
223. Анка В. /Србија/ - 500 дин.
224. Владан Ј. /Србија/ - 500 дин.
225. Ђорђе П. /Србија/ - 1.000 дин.
226. Михајло Ж. /Србија/ - 2.000 дин.
227. Јевремова улица сусрета /Србија/ - 2.070 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
228. Биљана В. /Србија/ - 3.000 дин.
229. 5. хуманитарно вече у кафани
       Џентлмен и дама /Србија/ - 14.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
230. Stadion event centar доо /Србија/ - 15.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
231. Наталија Т. /Аустралија/ - 70 €
232. Славица П. /Велика Британија/ - 30 €
(пројекат за развој и јачање СЗС организације)
233. Исидора и Јована /Холандија/ - 10 €
234. Иван М. /Србија/ - 10 €
235. Анонимно /Аустралија/ - 10 €
        (за породицу Јовановић из Кладова)
236. Радован и Борка Марић /Канада/ - $ 20 CAD
237. Владица С. /САД/ - 20 €
238. Урош В. /Србија/ - 5 €
239. Данијела Ш. /Канада/ - 15 €
240. Иво В. /Канада/ - 20 €
241. Горан П. /Немачка/ - 10 €
242. Милован М. /Аустралија/ - 10 €
243. Мирослав С. /Немачка/ - 40 €
244. Породица Аксентијевић /САД/ - $ 25
245. Милош Х. /САД/ - $ 100
246. Vozi Inc. /САД/ - $ 100
247. Бреза /САД/ - $ 50
248. Драгана Б. /Канада/ - $ 50
249. Нина и Максим К. /САД/ - $ 50
250. Иван Р. /САД/ - $ 25
251. Гордана Н. /САД/ - $ 500
252. Ненад М. /Србија/ - 1.000 дин.
253. Дејан Х. /Србија/ - 1.000 дин.
254. Владимир М. /Србија/ - 1.000 дин.
        (пројекти на Косову и Метохији)
255. Мирко П. /Србија/ - 1.200 дин.
256. Милош Ђ. /Србија/ - 1.500 дин.
257. Милош Г. /Србија/ - 1.500 дин.
258. Павле К. /Србија/ - 2.000 дин.
259. Небојша С. /Србија/ - 2.500 дин.
260. Аница Ј. /Србија/ - 3.000 дин.
261. San food /Србија/ - 4.840 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
262. Лидија Р. /Србија/ - 10.000 дин.
263. 3. хум. триатлон /Србија/ - 12.000 дин. + 20 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
264. Владимир В. /Република Српска/ - 4 КМ
265. Бранка и Мирко К. /Република Српска/ - 10 КМ
266. Миле и Велимир Ј. /Република Српска/ - 20 КМ
267. Милан М. /Хрватска/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
268. Анонимно /САД/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
269. Илија В. /САД/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
270. Милан Н. /Немачка/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
271. Наташа К. /Канада/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
272. Данијела К. /Република Српска/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
273. Анонимно /Канада/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
274. Игор Г. /Република Српска/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
275. Драгана Е. /Србија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
276. Хелена С. /Немачка/ - 30 €
277. Бојан Ћ. /Аустрија/ - 10 €
278. Димитрије Т. /Србија/ - 15 €
279. Марко и Никола Р. /Немачка/ - 50 €
280. Драгомир М. - 3 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
281. Немања С. /САД/ - $ 25
282. Дражен П. /Аустрија/ - 20 €
(пројекат за развој и јачање СЗС организације)
283. Срђан Е. /Немачка/ - 54 €
284. Мирослав С. /Немачка/ - 35 €
285. Дејана Ч. С. /Немачка/ - 20 €
286. Јово Д. /Швајцарска/ - 20 CHF
287. Martin P. /Швајцарска/ - 250 CHF
        (за породицу Стојановић са КиМ)
288. Martin P. /Швајцарска/ - 250 CHF
        (за породицу Столић са КиМ)
289. Анонимно /Швајцарска/ - 500 CHF
290. Стан С. /САД/ - $ 20
291. Драгиша С. /САД/ - $ 20
292. Зорица А. /САД/ - $ 20
293. Милан З. /САД/ - $ 25
294. Миљан П. /САД/ - $ 50
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
295. Анонимно /САД/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
296. Симеон П. /Аустралија/ - 100 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
297. Марко Т. /ЈАР/ - 100 €
        (Васкршња акција)
298. Марко Б. /Србија/ - 1.000 дин.
299. Урош В. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
300. Иван С. /Србија/ - 1.000 дин.
301. Урош П. /Србија/ - 1.000 дин.
302. Михајло Ж. /Србија/ - 2.000 дин.
303. Анонимно /Аустралија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
304. Анонимно /Норвешка/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
305. Анонимно /Аустрија/ - 15 €
306. Анонимно /Немачка/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
307. Нешо К. /Црна Гора/ - 10 €
308. Никола Ђурица /Канада/ - $ 25 CAD
309. Зана Зеленовић /Канада/ - $ 50 CAD
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
310. Весна К. /САД/ - $ 25
311. Анонимно /Словенија/ - 100 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
312. Влатко В. /Црна Гора/ - 5

313. Драгана и Зравко Ш. /Република Српска/ - 10 КМ
314. Ресторан Лане, Теслић /Р. Српска/ - 370 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
315. Бојан Р. /Норвешка/ - 200 NOK
316. Роберт Ћ. /Норвешка/ - 250 NOK
317. Саша М. /Норвешка/ - 300 NOK
318. Жељко Ш. /Србија/ - 500 дин.
319. Мирјана П. /Србија/ - 1.000 дин.
320. Ђорђије Б. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
321. Снежана М. /Србија/ - 2.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
322. Богдан Г. /Србија/ - 5.000 дин.
323. Хум. турнир у ПЕС-у /Србија/ - 6.400 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
324. Код Ранка /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
325. Хум. билијар турнир /Србија/ - 7.210 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
326. VIP Mobile - СМС 7763 /Србија/ - 93.700 дин.
327. Ђ. Т. /Србија/ - 100.000 дин.
328. Стефанија и Илина /Србија/ - 50 €
329. Владимир В. /Република Српска/ - 5 КМ
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
330. Маја Ј. /Република Српска/ - 20 КМ
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
331. Драшко К. /Шведска/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
332. Драшко К. /Шведска/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
333. Борис Д. /Немачка/ - 10 €
        (Васкршња акција)
334. Милица К. /Данска/ - 15 €
335. Синиша Ц. /Канада/ - 70 €
336. Анонимно /Русија/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
337. Бојан Л. /САД/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
338. Аленка Ј. /САД/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
339. Анонимно /Велика Британија/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
340. Иван Р. /Норвешка/ - 10 €
341. Станко Р. /Аустрија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
342. Славиша П. /Аустрија/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
343. Елена О. /Русија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
344. Далибор Ф. /Немачка/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
345. Анонимно /Немачка/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
346. Владимир И. /Србија/ - 15 €
347. Ана В. /Србија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
348. Анонимно /Република Српска/ - 14 €
349. Анонимно /Аустралија/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
350. Анонимно /Немачка/ - 50 €
351. Игор Л. /Србија/ - 8 €
352. Игор В. /САД/ - 50 €
353. Александар М. /Аустрија/ - 50 €
354. Анонимно /Немачка/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
355. Стефаниа Н. /Немачка/ - 30 €
356. Анонимно /Немачка/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
357. Анонимно /Немачка/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
358. Јелена Б. Д. /Аустрија/ - 20 €
359. Горан Б. /Норвешка/ - 100 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
360. Горан Б. /Норвешка/ - 100 €
        (Васкршња акција)
361. Милица П. /Аустрија/ - 15 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
362. Жељка В. /САД/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
363. Милош Р. /САД/ - 10 €
364. Милена и Милош Стаматоски /Канада/ - 30 €
365. Анонимно /Србија/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
366. Анонимно /САД/ - 30 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
367. Анонимно /Аустралија/ - 100 €
368. Петар М. /Велика Британија/ - 10 €
        (за породицу Столић са КиМ)
369. Петар М. /Велика Британија/ - 10 €
        (за породицу Одобаша код Апатина)
370. Мики Србин /Италија/ - 10 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
371. Мики Србин /Италија/ - 10 €
        (за породицу Столић са КиМ)
372. Владимир В. /Црна Гора/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
373. Дејан Ш. /Канада/ - 20 €
374. Бојан Ј. /Србија/ - 1 €
375. Михаило Д. /Италија/ - 5 €
376. Симке /САД/ - 20 €
377. Драган Н. - 30 €
378. Данијел Ш. /Немачка/ - 200 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
379. Милица К. /Данска/ - 20 €
380. Урош К. /Данска/ - 20 €
381. Бојана К. /Канада/ - 15 €
382. Слободан В. /Шведска/ - 50 €
383. Били Питон /Шпанија/ - 50 €
384. Данка П. /Аустрија/ - 20 €
385. Danny V. /Холандија/ - 5 €
        (Васкршња акција)
386. Nikoletta V. /Холандија/ - 5 €
        (Васкршња акција)
387. Svetlana V. /Холандија/ - 5 €
        (Васкршња акција)
388. Elizaveta V. /Холандија/ - 5 €
        (Васкршња акција)
389. Ekaterina V. /Холандија/ - 5 €
        (Васкршња акција)
390. Драган З. /Немачка/ - 10 €
391. Раде Р. /Немачка/ - 20 €
392. Драгољуб и Миљана М. /Немачка/ - 20 €
393. Весна Н. /Швајцарска/ - 5 CHF
394. Милован 99 /Швајцарска/ - 40 CHF
395. М. П. /Швајцарска/ - 40 CHF
396. Весна Ђ. /Швајцарска/ - 300 CHF
397. Душица Ивановић /Канада/ - $ 50 CAD
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
398. Тања Рајевац /Канада/ - $ 100 CAD
(за покој душе тате Милутина Бакића - Белог)
399. Марко С. /САД/ - $ 20
400. Далибор М. /САД/ - $ 50
401. Милош А. /САД/ - $ 15
402. Милош К. /САД/ - $ 15
403. Хелена У. /Канада/ - $ 15
404. Вера Ж. /САД/ - $ 15
405. Г. Т. /САД/ - $ 50
406. Матеја и Филип С. /САД/ - $ 15
407. Владимир А. /Србија/ - $ 32
408. Никола Ј. /САД/ - $ 50
409. Maya S. /САД/ - $ 100
410. Јела Н. /САД/ - $ 15
411. Наталија В. /САД/ - $ 20
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
412. Марија З. /САД/ - $ 20
413. Милан Д. /САД/ - $ 25
414. Данијел П. /САД/ - $ 25
415. Зорица А. /САД/ - $ 20
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
416. Randy Z. /САД/ - $ 150
417. Александар Д. /САД/ - $ 1.028
418. Драгица Ћ. /Србија/ - 500 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
419. Едгар С. /Србија/ - 500 дин.
420. Вељко Н. /Србија/ - 700 дин.
421. Иван С. /Србија/ - 1.000 дин.
422. Небојша К. /Србија/ - 1.000 дин.
423. Марко С. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
424. Марко Б. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
425. Жељко Н. /Србија/ - 1.000 дин.
426. Иван М. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
427. Александар Д. /Србија/ - 1.000 дин.
428. Филип Г. /Србија/ - 1.200 дин.
429. Марко Ј. /Србија/ - 3.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
430. Мирослав П. /Србија/ - 10.000 дин.
431. Анонимно /Србија/ - 10.000 дин.
432. Слободдан С. /Србија/ - 12.000 дин.
433. Младен К. /Србија/ - 30.000 дин.
434. Александар К. /Србија/ - 100.000 дин.
435. Гордан и Драган С. /Република Српска/ - 20 КМ
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
436. Небојша К. /Црна Гора/ - 10 €
437. Срђан Ј. /Србија/ - 20 €
438. Б. С. /Аустрија/ - 30 €
439. Никола С. /Шведска/ - 50 €
440. Винка Т. /Швајцарска/ - 30 CHF
441. Анонимно /Швајцарска/ - 35 CHF
        (Васкршња акција)
442. Protecta Elеctronic Services /Аустралија/ - $ 15
443. Породица Аксентијевић /САД/ - $ 25
444. Драгомир С. /Канада/ - $ 50
445. Александар Д. /САД/ - $ 50
446. Срђан П. /САД/ - $ 50
447. Жељко С. /Немачка/ - 100 €
448. Радован А. /Немачка/ - 10 €
449. Татјана М. /САД/ - 10 €
450. Милош Г. /Србија/ - 500 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
451. Драган Б. /Србија/ - 500 дин.
452. Савка Б. /Србија/ - 2.000 дин.
453. Ивана Т. /Србија/ - 4.000 дин.
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
454. Бранка С. и Марко М. /Србија/ - 5.000 дин.
455. Connect speed д.о.о. /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
456. Аница Ј. /Србија/ - 9.777 дин.
457. Пекара Пире /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
458. Bane trading д.o.o. /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
459. С-маркет /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
460. Пекара Божур /Србија/ - 12.500 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
461. Misa-Jell д.о.о. /Србија/ - 15.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
462. Радован Р. /Србија/ - 15.000 дин.
463. Небојша М. /Србија/ - 20 €
464. Анонимно /Шведска/ - 100 €
        (за породицу Милачић из Подгорице)
465. Душан Л. /САД/ - 100 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
466. Анонимно /Канада/ - 100

        (за породицу Миловановић код Обреновца)
467. Анонимно /Канада/ - 15 €
        (за пројекте у Црној Гори)
468. Александра и Бранко Б. /Словенија/ - 10 €
        (пројекат за Крајину)
469. Анонимно /Немачка/ - 15 €
        (за пројекте у Црној Гори)
470. Анонимно /Велика Британија/ - 70 €
471. Бојан Б. - 50 €
472. Дарко С. /Аустрија/ - 30 €
473. Јован С. /Немачка/ - 40 €
474. Данијела М. /Немачка/ - 10 €
475. Радован Г. /Немачка/ - 100 €
476. Анонимно /Словенија/ - 15 €
        (за породицу Столић са КиМ)
477. Владимир М. /САД/ - $ 25
478. Милош У. /Велика Британија/ - $ 5,12
479. Мирољуб О. /Аустралија/ - $ 100 AUD
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
480. Давид Г. /САД/ - $ 50
481. Славица П. /САД/ - $ 25
482. Стојадин Џ. /САД/ - $ 50
483. Младен С. /САД/ - 25 €
484. Мини маркет Јабука /Србија/ - 6.300 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
485. Мини маркет Мајур /Србија/ - 6.180 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
486. Немања Н. /Србија/ - 500 дин.
487. Мирјана П. /Србија/ - 1.000 дин.
488. Mabax аутопревозник /Србија/ - 1.788 дин.
489. Александар К. /Србија/ - 2.500 дин.
490. Бранислав Ш. /Србија/ - 5.000 дин.
491. Пекара Код Жике /Србија/ - 6.680 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
492. Никола Промет доо /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
493. Недељко Б. /Србија/ - 7.000 дин.
494. Liberty трговина доо /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
495. Роштиљ Кале /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
496. Air Soft Team /Србија/ - 7.500 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
497. Никола Поповић /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
498. Пекара Код Жике /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
499. 6. хуманитарно вече у кафани
       Џентлмен и дама /Србија/ - 14.020 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
500. Ћевап грил /Србија/ - 15.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
501. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у Обреновцу /Србија/ - 20.660 дин.
502. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у Земуну /Србија/ - 48.860 дин. + 15 €
502. Бране Тишма /Република Српска/ - 10 €
503. Драган С. /Аустралија/ - 30 €
        (за пројекте у Републици Српској)
504. Анонимно /Холандија/ - 15 €
505. Анонимно /САД/ - 150 €
506. Анонимно /Велика Британија/ - 10 €
        (за породицу Апостоловић из Прешева)
507. Анонимно /УАЕ/ - 500 €
508. Горан М. /Немачка/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
509. Анонимно /Чешка Република/ - 15 €
510. Велимир М. - 1 €
511. Гордана С. /Данска/ - 50 €
512. Миодраг В. /Швајцарска/ - 25 €
513. Душан С. - 19,81 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
514. Вања П. /Србија/ - 35 €
515. Милан Б. /Немачка/ - 20 €
516. Стеван П. /Немачка/ - 60 €
517. М. К. /Швајцарска/ - 50 CHF
518. Сања Т. /САД/ - $ 25
519. Саша С. /САД/ - $ 30
520. Марта С. /Канада/ - $ 25
521. Stuart M. /Норвешка/ - $ 25
522. Бојан Ј. /САД/ - $ 25
523. Биљана Б. /САД/ - $ 15
524. Срђан М. /САД/ - $ 25
525. Милен Т. /САД/ - $ 30
526. Official Western /САД/ - $ 4
527. Ђуро З. /Република Српска/ - 50 КМ
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
528. Трифун Т. /Србија/ - 1.000 дин.
529. Драган Н. /Србија/ - 1.300 дин.
530. Божидар Ј. /Србија/ - 2.000 дин.
531. Милена и Ђорђе С. /Србија/ - 2.000 дин.
532. Љубиша Л. /Србија/ - 5.000 дин.
        (за породицу Гмитровић из Јагодине)
533. Biro Design /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
534. Љубиша С. /Србија/ - 15.000 дин.
535. Анонимно /Србија/ - 6 €
536. ДГ /САД/ - 100 €
537. ДГ /САД/ - 200 €
        (пројекат за Крајину)
538. Natalya M. /Русија/ - 15 €
539. Алекса А. /Швајцарска/ - 20 €
540. Ђорђе Н. /Аустрија/ - 10 €
541. Игор Г. /Немачка/ - 50 €
        (за породицу Миловановић код Обреновца)
542. Дејан И. /Швајцарска/ - 10 CHF
543. Марко А. /Швајцарска/ - 10 CHF
544. Никола А. /Швајцарска/ - 10 CHF
545. Сања и Петар А. /Швајцарска/ - 100 CHF
546. Горан Д. /Швајцарска/ - 100 CHF
547. Ранко М. /САД/ - $ 25
548. Benevity giving platform /САД/ - $ 223,11
549. Лидија Боројевић и Jeff MacLarty/Канада/- $50CAD
        (за покој душе Јована Зиројевића)
550. Ангелина и Данило Рачић /Канада/ - $ 100 CAD
        (за покој душе Јована Зиројевића)
551. San Food /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
552. Минимаркет Бенска Бара /Србија/ - 12.400 дин.
        (СЗС донаторска кутија)

Укупно у априлу: 33.692 €

Уколико желите да ваше донације буде уписана на сајту као анонимна молимо вас да нам пошаљете поруку на мејл: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.

НАЂИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ