ВЕСТИ
„Време је за бебе” на РТС
08 10 2007
Како би подстакли младе парове да рађају децу и тако утичу да се алармантни подаци о ниском прираштају у Србији промене, продуцентска кућа „Нира”, јавни сервис и Министарство за рад и социјалну политику покренули су нови ТВ серијал „Време је за бебе” који ће водити Данијела Пантић. Емисија почиње са емитовањем 12. октобра, у 21.15 на Другом каналу РТС-а. Гледаоци ће моћи да сваког петка у то време чују љубавне приче о младим паровима и погледају како се родитељи понашају пре и после самог чина рађања, како прослављају рођење бебе...
До сада је снимљено 14 од 36 епизода. Прве емисије серијала снимљена је у Камендолу, селу у општини Гроцка,код супружника Ивана и Зоране, који су добили близнакиње.

Идејни творци овог серијала забавног карактера која ће обрађивати једну озбиљну тему су Ненад Огњеновић, Мирослав Петковић и Небојша Гарић.

 
Старост прети Војводини
06 10 2007
У 38 од од 45 војвођанских општина, просечна старост становништва је 43 године, што по демографским стандардима покрајину држи на високом деветом месту листе најстаријих популација на свету. У Војводини је готово једнак број старијих од 68 година (315.000) и млађих од 15 година (322.000).
Детаљније...
 
Племенито срце породице Влашки
05 10 2007

Вишечлана породица Влашки из наше рубрике "Српске хероине" нема материјалног богатства,али има велико срце. Племенити супружници из Титела,Ружица и Ђорђе, одлучили су да поред својих петоро,усвоје и хране још двоје деце.Тако су Вања,Милан,Стефани,Светислав и Марко ових дана добили из Центра за социјални рад  "сестрице":седмогодишњу Анку и трогодишњу Славицу (на слици у наручју). Где чељад није бесна,ту ни кућа није тесна.Када мајка и отац оду на посао како би зарадили и прехранили седморо деце,о њима брине бака Стевка.

 
Радмановић дао 100.000 долара
05 10 2007

Владимир Радмановић, крило Лејкерса донирао је 100.000 долара за акцију "Можеш и ти". "Главни разлог моје донације је тај што сам и ја са фамилијом избегао 1994. године. На моју срећу, цела породица се сместила у Србији и све је било у реду", каже Радмановић. "На жалост још и дан данас има много људи који немају стални кров над главом и живе у катастрофалним условима. Тим људима треба пружити помоћ и шансу да се врате на ноге. Мислим да је акција коју је Владе организовао велики корак на боље. Волео бих да се сви наши играчи придруже тој акцији."

Детаљније...
 
У брвнари родила деветоро
04 10 2007
Старица Борка Јефтић( 83) из Календероваца код Дервенте (Република Српска) је жива потврда народне мудрости како је боље у брвнари певати него у плати туговати. У овој сиротињској брвнари (види слику) она је са мужем Лазаром родила и отхранила "на преслици и десници руци" деветоро деце, од којих данас има 35 потомака (18 унучади и 17 праунучади).
Старица је жива,весела и здрава,везе и плете,а и брвнара је у добром стању, јер има ко да је обилази и поправља. Боркине вршњакиње, углавном оне из имућнијих породица одавно нису међу живима. Пошто нису рађале децу,потомство им је отањило,а палате пропале или прешле у власништво других.

А брвнара,у којој се рађало без бабица и анастезије,пркоси зубу времена,и чини се да она више није симбол сиромаштва,већ богатства.

 
Нова политика рађања
03 10 2007
Влада Србије ће у буџету за идућу годину обезбедити више новца за подстицај рађања, најавио је јуче потпредседник владе Божидар Ђелић. "Ускоро ћемо основати Савет за популациону политику, а у буџет за идућу годину биће уграђене конкретне мере за подстицај рађања и бригу о угроженим породицама", рекао је Ђелић на скупу о популационој политици.

Неке од планираних мера, како је објаснио, јесу једнократна исплата родитељског додатка, затим исплата 100 одсто плате за време трудничког боловања и једнократне накнаде за друго и треће дете, повећана издвајања за вештачку оплодњу и оснивање Фонда за подршку сиромашним ученицима у средњим школама.

Саветница у Институту за друштвене науке Мирјана Рашевић је указала да се у Србији рађа 1,4 деце по породици, што је далеко испод просека у европским земљама.

У Србији годишње за око 30.000 више људи умре него што се роди, а, према њеним речима, бројни су разлози због којих се породице не одлучују за потомство. "Поред незапослености, ниског стандарда, немогућности збрињавања детета у предшколску установу, на одлуку о рађању утиче и осећај несигурности, а често жене не могу да рађају због тога што нису користиле контрацептивна средства и имале су честе абортусе", навела је Рашић.

 
Дечија недеља у Србији
02 10 2007

Од 1. до 7. октобра Србија обележава Дечију недељу. Бројне организације и појединци посветиће деци занимљиве манифестације и подсетити нас на обавезу поштовања Конвенције о правима детета, коју је усвојила Генерална скупштина УН на 44. заседању, 20. новембра 1989. године, а ратификовала Скупштина СФРЈ децембра 1990. О дечијим правима говориће се и у нас и у свету, а услови за развој деце ипак ће и даље бити неупоредиви. Нека ће живети у благостању, с превише заштите, а нека ће бити гладна и ићи гола и боса, уз недовољну бригу родитеља или друштва. Ипак, Конвенција ће нас подсетити да деци, макар у овој недељи, као појединци поклонимо више љубави и разумевања, а државни органи и институције имају прилику за подсећање на обавезе из споменуте Конвенције о правима детета, па Женевске декларације о правима детета из 1924., Декларације о правима детета УН од 20. новембра 1959. године, која предвиђа посебну бригу и правну заштиту „како пре тако и после рођења“. О деци и поштовању њихових права има много лепих и ружних сведочанстава, како у свету тако и код нас. Једно од њих је и ова фотографија, снимљена у главној, Газиместанској улици у Крушевцу.

 
Ратковићима обезбеђена зимница
01 10 2007
Једанаесточлана породица Ратковић, која живи у недовршеној кући у бањалучком приградском насељу Павловац добила је на поклон зимницу, машину за суђе, два кревета на спрат, микровалну пећ и усисивач. У хуманитарној акцији донирања су учествовале овдашње компаније „Дуванпромет“ где ради домаћин Златко, те „Витаминка“, Витинка“, Бањалучка пивара“ и „Фруктона“.  Зимница и кућански апарати ће бити од велике помоћи мајци Маријани,која свакодневно спрема оброке за деветоро деце,четири дечака и пет девојчица,од којих петоро шаље у школу.Тринаестогодишњи син Ђорђе је најстарији,а најмлађа Марија има тек два месеца.
 
Нови скуп у нашој чат соби
30 09 2007

Позивамо све чланове, донаторе и пријатеље организације на нови чат скуп у недељу у 6 поподне по локалном времену у Србији. Где год да сте на овој планети, позивамо вас да нам се прикључите у дискусији и виртуелном дружењу. 

 
Живковићи, једанаесто дете
29 09 2007

Још једна вишечлана породица из наше рубрике "Српске хероине" ових дана је увећана за једног члана.Виолета и Радиша Живковић,из подјастребарског села Слатине код Крушевца,као што смо летос и најавили, добили су једанаесто дете,шестог сина, Михајла.
Пре неколико месеци,најбројнија породица у крушевачкој општини уселила је у први спрат нове,још недовршене куће,коју су правили властитим радом,сечом и продајом огревног дрвета, и уз помоћ добрих људи. Највећу донацију добили су од Циглана "Војвода Пријезда"из Сталаћа,која им је поклонила блокове за зидање,и привредника Божина Милићевића,власника "Плима М" који им је опремио купатило.

Сада би им требало помоћи да се кућа опреми намештајем и белом техником,како би шест ученика имало где писати домаћу задађу.

 
Мање се рађа а мање и умире
29 09 2007
Према подацима Републичког завода за статистику у прошлој години рођено је 70.997 беба. То је за 1183 бебе мање него претходне 2005. године, али и дупло мање него у време беби бума с краја четрдесетих и почетком педесетих година прошлог века („рекордне” 1950. године рођено је 163.000 живорођене деце, каже Горан Пенев, из Центра за демографска истраживања Института друштвених наука.

У прошлој години смањена је стопа смртности одојчади. У Србији је умрло 525 деце млађе од годину дана, што је знатно мање него пре десет година када је умрло 1207 одојчади. То су резултати које треба истакнути, пошто указују на повољније тенденције у демографским кретањима, каже Пенев.

Детаљније...
 
''Можеш и Ти'' преко 500.000 еура
28 09 2007

Братска Хуманитарна фондација ''Дивац'' водећи акцију помоћи избеглицама које живе по камповима широм Србије под називом ''Можеш и Ти'' прикупила је до садa путем слања СМС порука преко 100.000 еура. Када се томе дода и 400.000 евра прикупљених на Донаторској вечери на Дедињу постоји реална шанса да ће се у наредна четири  месеца доћи до цифре од неопходних 4 милиона еура.

 

 
Мијини добили десето дете
28 09 2007

Вишечлана породица Мијин из наше рубрике "Српске хероине",како смо летос и најавили,добила је ових дана принову,десето дете. Девојчица се зове Војислава. Родитељи Милана и Веселин су joj недели име по премијеру Србије Војиславу Коштуници, који је прихватио да буде кум за четворо најмлађих,још некрштених Мијина: Миодрага, Миленка, Снежану и Војиславу.

Биће то прилика да премијер и други високи гости на лицу места виде како Мијини из Иђошо код Кикинде са десеторо деце већ годинама бораве у трошној кући од блата која прокишњава,шаљу шесторо деце у школу,и преживњавају од једне плате.
 
У 48 школа по један ученик
27 09 2007
Министарство просвете je саопштило да тренутно у Србији од укупно четири хиљаде образовних објеката,у 48 школа наставу похађа само по један ученик. Ево још једног драстичног примера како бела куга доноси црну будућност,и двоструку штету. Земља остаје без кадра,а школе зврје празне и пропадају. Пошто на време на нивоу државе није покренуто питање наталитета, сада се ни мерама рационализације школске мреже не може постићи ништа осим економског губитка. Ваљда је сада и неверном јасно да са смањењем деце,образовање за државу бива скупље.  Министарство још није изнело податак колико је школа у међувремену затворено због тога што у њима нема ни једног ђака.
 
"Стара Рашка" за треће и четврто дете
26 09 2007
Закључно са августом 2007. године братска Хуманитарна организација „Стара Рашка“ извршила је исплату помоћи за свако треће и четврто српско дете рођено у 2007. години у Рашкој области. Помоћ за треће дете износи 15.000, а за четврто 20.000 динара, јер су за сада толике могућности Организације. Помоћ се даје из економско-социјалних разлога, посебно ради повећања стопе наталитета, која је код православног становништва у Рашкој области пала испод критичне тачке. Ако се настави даљи пад наталитета, за неколико деценија велики део простора у Рашкој области неће бити мултиетнички,нити ће гарантовати квалитетан суживот, разумевање и толеранцију.
 
Четвртом детету 150 еура
26 09 2007
Скупштина општине Јагодина од 1. јануара 2008. године исплаћиваће сваком четвртом детету рођеном у том граду 150 евра месечно до пунолетства, најавио је данас председник те општине Драган Марковић Палма,и затражио од Владе Србије да овакву одлуку донесе на републичком нивоу за свако треће дете. То је допринос општине у борби против „беле куге”, објаснио је Марковић и додао да сваке године Србија остане због ниског наталитета без 50.000 становника. „Ми очекујемо да ћемо наредне године имати 300 породица које ће добити четврто дете”, рекао је Марковић,чија општина сада из буџета дарује свако новорођече са по 200 евра.
Хуманитарна организација Срби За Србе снажно подржава ову одлуку скупштине општине Јагодина и позива државне органе Србије да предузму сличне мере у даљој борби против беле куге.
 
Наставља се убијање Србије
26 09 2007

У Србији се годишње обави око 150.000 абортуса, а морталитет и морбидитет трудноћа код тинејџера су знатно повећани, изјавила је Ана Митровић, председница Удружења за репродуктивно здравље на трибини одржаној поводом Светског дана контрацепције.На нивоу Уједињених нација, 26. септембар је ове године први пут усвојен као датум за обележавање Светског дана контрацепције, у циљу смањења броја нежељених трудноћа. .
На трибни је истакнута висока стопа адолесцентних трудноћа у Србији - 50 трудноћа на 1.000 девојака старости до 19 година. Такође, проблем сексуално преносивих инфекција међу младима још није сагледан и у складу с тим неопходно је остварити одређене циљеве међу којима су повећање обима знања о релевантним садржајима,и обима коришћења ефикасне контрацепције.

 
Рођено 376 близанаца и тројки
25 09 2007
У циљу побољшања демографске ситуације, септембра прошле године Извршно веће Војводине усвојило је предлог Покрајинског секретаријата за демократију, породицу и друштвену бригу о деци о остваривању права на новчану помоћ породицама у којима се роде близанци или тројке.
Од тада је прошло тачно годину дана,а право на помоћ остварило је 183 породице.Тачније,десет породица је награђено са по 600 хиљада динара за добијене тројке, док је 173 породице добило једнократну новчано подршку по 400.000 динара за рођене близанце. Укупно је исплаћено 72,3 милиона динара.  Највише близанаца и тројки за протеклу годину рођено је у Новом Саду(45),потом Суботици и Зрењанину по 16.
 
Хуманитарци заборавили децу
24 09 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

У избегличком кампу Радинац код Смедерева, највећем у Србији, већ седам година живи око 600 прогнаника из Хрватске, Косова и Метохије, од којих половину чине деце.Смештени су у 35 барака, тако што у једној бараци, у веома лошим условима, испод свих цивилизацијских стандарда, борави три до пет домаћинстава, а користе заједничка купатила и тоалете.Имају један оброк дневно,али и поред свих недаћа страхују куда ће када се камп укине. Мада се државни функционери хвалишу,како у овај избеглички камп улажу годишње два милиона динара,то се у баракама ни по чему не може осетити. Прогнаници такође не памте да их је посетио некада неко из хуманитарне организације.

У Радинцу се налази и неколико вишечланих породица, међу којима су Рада и Пуниша Перић са својих седморо деце,од којих је двоје рођено овде. Стигли су из Гњилана и ево пет година „живе“ у соби од девет квадрата!

 
Мајсторовићима кров над главом
23 09 2007
У Бајинцима код Српца јуче је народним слављем обележен завршетак изградње породичне куће са два купатила и девет соба за деветоро деце Јадранке и Остоје Мајсторовић! Хуманост и домаћинска суза радосница више нису само мисаоне именице у Крајини. На иницијативу привредника Милорада Јањетовића и премијера Републике Српске Милорада Додика,изградњу куће у износу од сто двадесет хиљада марака су помогле привредне организације на челу са "Тамарисом" из Лакташа и бројни донатори.
Деца Драган, Драгана, Горан, Раде, Маја, Нада, Миленко,Ђурђина и најмлађи четворогодишњи Ненад су била пресретна,јер напокон сада свако има своју собу.Поред тога,начленик општине Србац Мирко Којић их је даровао са по сто марака.

Кућа има и централну просторију,односно трпезарију која је јуче украшена освештаном иконом Светог Николе,крсне славе ове многочлане породице.

 
Биљана родила тројке у Бањалуци
23 09 2007
У Бањалуци су након две године поново рођене тројке.Поносна мајка три девојчице,које се још налазе у инкубатору је Биљана Гаћановић из села Доња Шњеготина. Биљана и њен муж  Драго су у браку 13 година, и већ имају двоје деце,кћерку Николину и сина Невенка. Биљана је незапослена,а Драго је радник Железнице, па је будућност ове вишечлане српске породице неизвесна. Да подсетимо,пре Гаћановића,тачно пре месец дана тројке (Стефанију, Стефана и Марка) су добили Силвија и Ивица Грујић из Мужља код Зрењанина и тиме породицу увећали на шест чланова..
 
Саопштење Српског сабора Двери
22 09 2007

Отворено обраћање министру културе Војиславу Брајовићу

ПАРТИЗАНИ ПОНОВО ЈАШУ

Пошто више нисмо сигурни којим је све бојама премазан, у овом нашем обраћању актуелном министру културе користићемо његово конспиративно име „Тихи“. Недавна диверзантска акција на београдским улицама, коју су здруженим дејстом извели Министарсто културе, управник Народног позоришта и задужени за културу у управи града Београда, била је заиста у стилу и духу познатог телевизијског лика. Ако је неко помислио да су партизани „отписани“, грдно се преварио. Партизани поново јашу!

Детаљније...
 
Повеља мајкама са више деце
21 09 2007

Председник општине Земун, Гордана Поп-Лазић, уручила је синоћ признање „Повеља мајци” суграђанкама које имају троје или више деце. Церемонији, која је одржана на Земунском кеју, присуствовале су 293 добитнице овог признања, а са њима у пратњи била су и њихова деца, породица и пријатељи. – Драго ми је да је тако велики број жена учествовао на нашем конкурсу. У времену када многи мисле само на стицање материјалног, ове мајке треба да подсете суграђане да су деца највеће богатство – истакла је Гордана Поп-Лазић.

Она је навела обесхрабрујуће статистичке податке, по којима на 1.000 жена долази само 25 деце, док млади до 19 година чине само 19,6 одсто укупног становништва. Надлежни из Општине Земун желели су да на овај начин подстакну будуће мајке да рађају више деце, а овим садашњима да пруже моралну подршку и одају им признање за храброст, јер је управо она потребна да би се у време ниског економског стандарда подизала трочлана или већа породица. Једна од добитница признања, Снежана Мандић, дошла је са троје деце по своју повељу, а каже да је и четврто на путу.
Детаљније...
 
Улица пуна близанаца
21 09 2007
 У бијељинском насељу Маринковићи,у улици Пере Савића станују три породице са три пара близанаца. Најстарији су седмогодишње близнакиње Александра и Андреа Стевановић, Стојан и Милош Божић (у жутим мајицама) још нису кренули у школу,док трећи пар близанаца, Катарину и Александру Мојић родитељи држе у наручју.

Слична,предивна слика постоји и у граду Сомбору,у школи "Иво Лола Рибар" где четири пара близанаца иду у исти,први разред: Барбара и Патриција Репман, Сергеј и Сара Мацут, Драган и Дејан Петреш, те Јасна и Милан Савић.

 
Куће за избеглице у Војводини
20 09 2007
Тридесет избегличких породица добило је кључеве кућа које су обезбеђене средствима покрајинска власти. У плану је да се до краја године обезбеди кров над главом за још 75 избегличких породица опредељених за останак у Србији. Једна од њих је и вишечлана породица Радована Пилића који је у Србију дошао средином деведесетих,и променио осам локација.
У Војводини живи више од 140.000 избеглих и расељених, што је половинa избеглих и расељених у Србији. Око две трећине је узело српско држављанство, док се око 50.000 и даље воде као избегла и расељена лица. Велики број њих је и даље у веома тешкој социјалној ситуацији.

У Новом Саду је формиран Савет за помоћ избеглим, прогнаним и расељеним, који је преко свог фонда покренуо програм доделе средстава за куповину кућа, али и друге врсте помоћи. У оквиру тих програма биће помогнуто око 200 избегличких породица.

 
Један туш за све породиље
20 09 2007
Удружење грађана „Родитељски центар” из Зрењанина обратило се јавности саопштењем у којем изражава протест због неотварања новог породилишта у Општој болници „Др Ђорђе Јоановић”, које је требало да се догоди још 2006. У удружењу кажу да се овај чин одлаже, јер се чека предизборна кампања, што у болници оповргавају.

Просторије новог породилишта уређене су пре годину дана, а Светлана Жаки, председница поменутог удружења, каже да ће оно можда бити отворено пред наредне изборе, а до тада ће се труднице порађати у старој болници у којој су услови нехумани. Прошле године, у старом зрењанинском породилишту на свет је дошло 1200 беба, што је за око 200 мање него 2005. Старо породилиште, у којем се порађају жене са подручја средњег Баната, има једну туш-кабину и три тоалета, две собе са по 15 неадекватних кревета, а по креветићима за бебе често шетају разни инсекти.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 121 122 123 124 Следећа > Крај >>

Резултати 3141 - 3166 oд 3221
      http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/instagram.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/blagoslov-patrijarha.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/sponzori.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/cirilica.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/prijatelji.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/projekti.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/trojka-iz-bloka.png

СЗС РАЧУНИ

http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/intesa-logo.jpg
Динарски: 160-279491-71
IBAN: RS35 1600 0508 0002 3812 69
SWIFT: DBDBRSBG
Customer: Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png
http://www.srbizasrbe.net/http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/nlb-logo.jpg/banners/banka-srpske.jpg
КМ: 56201281300241-58
IBAN: BA39 5620 1281 3002 5031
SWIFT: RAZBBA22
Customer: Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/swiss-logo.jpg
Konto: 61-335679-5 
IBAN
: CH57 0900 0000 6133 5679 5
SWIFT: POFICHBEXXX
BIC: 9000
Customer:Org. f. hum. Hilfe &
Integration Srbi za Srbe Swiss
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/raiff-banka.jpg
Konto: 10364339  
BLZ
: 32000
IBAN:AT97 3200 0000 1036 4339
SWIFT/BIC: RLNWATWW
Customer: Org. f. hum. Hilfe
  - Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/vr-bank.jpg
IBAN: DE84 7606 0618 0002 7519 92
SWIFT/BIC: GENODEF1N02
Customer: Serben für Serben
......................................
 http://www.srbizasrbe.http://www.srbizasrbe.net/images/banners/ckm.bmp/images/banners/vr-bank.jpg
Konto: 510-91548-03  
IBAN: МE25 5100 0000 0009 1548 03
SWIFT: CKBCMEPG
Customer: Humanitarna org. Srbi za Srbe
......................................
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/dnb-bank-no.jpg
Konto: 1503 83 80483  
IBAN: NO92 1503 8380 483
SWIFT: DNBANOKKXXX
Customer: Humanitær organisasjon Serbere for Serbere

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 17759269

ABOUT US / О НАМАСРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png 
Последња промена: 26. јун 2017. године

 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png Србија: 1.885.759 дин.
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png Швајцарска: 27.481 CHF
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png Немачка: 2.983 €
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png Аустрија: 21.773 €
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png САД: $ 33.612 USD
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png Канада: $ 8.670 CAD
  Норвешка
: 24.860 NOK

ДОНИРАЈТЕ ШИРОМ СВЕТА КРОЗ PAY PAL


Једнократна донација: EUR  

Месечнa претплата: EUR  

ДОНИРАЈТЕ КРОЗ MONEYBOOKERS/SKRILL

За слање донација потребни су вам:
1. Валидна email адреса
2. Кредит/дебит картица или банковни рачун
3. Мобилни телефон за верификацијуДОНАТОРИ У ЈУНУ - DONORS IN JUN

1. Lazich Deli donation box /САД/ - $ 10
2. Beograd Café donation box /САД/ - $ 10
3. Nada's Deli & Bakery donation box /САД/ - $ 34
4. St. Nikola, Brookfield donation box /САД/ - $ 72
5. ABC Deli donation box /САД/ - $ 28
6. Иван и Слободан Б. /Србија/ - 500 дин.
7. Милош У. /Србија/ - 1.000 дин.
8. Срђан Р. /Србија/ - 1.000 дин.
9. Caffe Pub Black Velvet /Србија/ - 1.100 дин.
    (СЗС донаторска кутија)
10. Младен С. /Србија/ - 1.400 дин.
      (за породицу Радетић код Лакташа)
11. Весна П. /Србија/ - 2.000 дин.
12. Никола В. /Србија/ - 2.000 дин.
13. Деспот Србија /Србија/ - 2.100 дин.
14. Кафић Паркић /Србија/ - 2.820 дин.
      (СЗС донаторска кутија)
15. Yelmar д.о.о. /Србија/ - 3.000 дин.
      (за пројекат „Тројка из блока")
16. The Klemenca /Србија/ - 3.220 дин.
      (СЗС донаторска кутија)
17. Кафе Пауза /Србија/ - 3.270 дин. + $ 1
      (СЗС донаторска кутија)
18. Фото студио Express /Србија/ - 3.400 дин.
      (СЗС донаторска кутија)
19. Хорус /Србија/ - 3.500 дин.
      (СЗС донаторска кутија)
20. Јосиф В. /Србија/ - 4.000 дин.
21. Анонимно /Србија/ - 5.000 дин.
22. Наталија П. /Србија/ - 6.000 дин.
23. Pacom д.о.о. /Србија/ - 7.000 дин.
      (за пројекат „Тројка из блока")
24. Удружење пољопривредника општине
       Рума /Србија/ - 7.000 дин.
      (за пројекат „Тројка из блока")
25. Caffe Rebus /Србија/ - 7.000 дин.
      (за пројекат „Тројка из блока")
26. Ана К. /Србија/ - 9.845 дин.
27. Big Ben /Србија/ - 10.000 дин.
      (за пројекат „Тројка из блока")
28. Game cafe /Србија/ - 10.000 дин.
      (за пројекат „Тројка из блока")
29. Tipsy time д.о.о. /Србија/ - 10.000 дин.
      (за пројекат „Тројка из блока")
30. Унипласт д.о.о. /Србија/ - 12.000 дин.
      (за пројекат „Тројка из блока")
31. Tiffany Production д.о.о. /Србија/ - 20.000 дин.
      (за пројекат „Тројка из блока")
32. Стево Б. /Република Српска/ - 30 КМ
33. Соња Ђ. /Република Српска/ - 50 КМ
34. Атика Фитнес /Република Српска/ - 150 КМ
      (за пројекат „Тројка из блока")
35. Данило В. /Србија/ - 10 €
36. Анонимно /Ирска/ - 50 €
37. Анонимно /Аустрија/ - 15 €
38. Анонимно /Немачка/ - 15 €
      (пројекти на Косову и Метохији)
39. Анонимно /Република Српска/ - 14

40. Наталија М. /Русија/ - 20 €
41. Хелена С. /Немачка/ - 50 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
42. Петар М. /Немачка/ - 30 €
43. Драшко Г. /САД/ - 20 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
44. Анонимно /Србија/ - 50 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
45. Анонимно /Аустралија/ - 10 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
46. Илија В. /САД/ - 10 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
47. Ана В. /Србија/ - 50 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
48. Рељан /САД/ - 50 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
49. Александар Б. /Норвешка/ - 50 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
50. Бошко В. /Аустрија/ - 10 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
51. Анонимно /Француска/ - 15 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
52. Наташа К. /Канада/ - 30 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
53. Срби у Кини /Кина/ - 922 €
      (за породицу Петровић из Рипња)
54. Дејан П. /Немачка/ - 10 €
      (пројекти на Косову и Метохији)
55. Жељко М. /Аустрија/ - 30

      (за породицу Гачић код Приједора)
56. Светлана Т. /Норвешка/ - 10 €
57. Радислав Ђ. /Италија/ - 10 €
58. Саша Ц. /Француска/ - 15 €
59. Валентина С. /Канада/ - 50 €
60. Мирослав Ч. /Шпанија/ - 10 €
61. Синиша А. /Аустралија/ - 20 €
62. Ђорђе С. /САД/ - 10 €
63. Тихомир Б. /Италија/ - 10 €
64. Алекс М. /Аустралија/ - 100 €
65. Данијела С. /Шведска/ - 50 €
      (за породицу Гачић код Приједора)
66. Снежана Ј. /Холандија/ - 30 €
67. Светлана Ј. /Холандија/ - 10 €
      (за породицу Шпољар из Старе Пазове)
68. Danny V. /Холандија/ - 5 €
69. Nikoletta V. /Холандија/ - 5 €
70. Svetlana V. /Холандија/ - 5 €
71. Elizaveta V. /Холандија/ - 5 €
72. Ekaterina V. /Холандија/ - 5 €
73. Жељко М. /Аустрија/ - 10 €
74. Саша Николић /Аустрија/ - 100 €
      (за пројекат „Тројка из блока")
75. Никола О. 99 /Немачка/ - 15 €
76. Весна Д. /Немачка/ - 10 €
77. Александер Ж. /Немачка/ - 10 €
78. Драган Ј. /Немачка/ - 10 €
79. Даниела Р. /Немачка/ - 10 €
      (пројекти на Косову и Метохији)
80. Татјана Б. /Немачка/ - 20 €
81. СКСД Немањићи /Немачка/ - 20 €
82. Немања Л. /Немачка/ - 10 €
83. Борис В. /Немачка/ - 30 €
84. Александар П. /Немачка/ - 20 €
85. Синиша Ј. /Немачка/ - 10 €
86. Даниела Б. /Немачка/ - 20 €
87. Милош Л. /Немачка/ - 10 €
88. Храма Светог Вазнесења Господњег
      у Ахену
/Немачка/ - 229 €
      (СЗС донаторска кутија)
89. Милена О. /Швајцарска/ - 5 CHF
90. Мирослава А. Ф. /Швајцарска/ - 5 CHF
91. Тамара М. /Швајцарска/ - 10 CHF
92. Маринела П. /Швајцарска/ - 50 CHF
93. CanadaHelps.org /Канада/ - $ 9,53 CAD
94. Весна Васић /Канада/ - $ 25 CAD
95. Милица Рачић /Канада/ - $ 50 CAD
96. Биљана Ждрале /Канада/ - $ 50 CAD
97. Јадранка Гајић /Канада/ - $ 106,97 CAD
98. Александар Гајић /Канада/ - $ 118,98 CAD
99. Протиница Мира Стојсављевић /Канада/ - $ 200 CAD
100. Драган П. /Норвешка/ - 250 NOK
101. Младен Р. /Норвешка/ - 200 NOK
102. Роберт Ћ. /Норвешка/ - 250 NOK
103. Бојан Р. /Норвешка/ - 200 NOK
104. Ненад М. /Аустралија/ - $ 25
105. iSerbApparel.com /САД/ - $ 10
106. Владимир К. /САД/ - $ 50
        (за породицу Гачић код Приједора)
107. Зоран З. /САД/ - $ 15
108. Марко Г. /САД/ - $ 25
109. www.snd-us.com /САД/ - $ 25
110. Radomans F. /САД/ - $ 15
111. Срђан Г. /САД/ - $ 15
112. Дејан Д. /САД/ - $ 20
113. Оља Ш. /САД/ - $ 50
114. Жељка Б. /САД/ - $ 25
115. Марко С. /САД/ - $ 20
        (за породицу Гачић код Приједора)
116. Срђан М. /САД/ - $ 200
117. Андреа Д. - 25
        (за породицу Гачић код Приједора)
118. Тихомир Б. /САД/ - $ 100
119. Алекса Р. /Србија/ - 150 дин.
120. Никола Б. /Србија/ - 500 дин.
121. Радмила П. /Србија/ - 500 дин.
        (за породицу Гачић код Приједора)
122. Невена М. /Србија/ - 900 дин.
        (за породицу Одобаша код Апатина)
123. Александра П. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Гачић код Приједора)
124. Урош В. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Гачић код Приједора)
125. Ђорђије Б. /Србија/ - 1.000 дин.
126. С.П. /Србија/ - 1.000 дин.
127. Братислав А. /Србија/ - 1.000 дин.
128. Стево М. /Србија/ - 1.000 дин.
129. Дејан Х. /Србија/ - 1.000 дин.
130. Марко Д. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Гачић код Приједора)
131. Милош Ђ. /Србија/ - 2.000 дин.
132. Турнир Деца за децу /Србија/ - 3.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
133. Мистер Вок /Србија/ - 3.050 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
134. Зоран П. /Србија/ - 3.300 дин.
135. Аница Ј. /Србија/ - 4.200 дин.
136. Богдан Г. /Србија/ - 5.000 дин.
137. Софија С. /Србија/ - 5.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
138. АСО ФТН Чачак /Србија/ - 5.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
139. Copy Xerox /Србија/ - 5.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
140. Марко Ј. /Србија/ - 6.000 дин.
        (за породицу Гачић код Приједора)
141. Greni /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
142. Merlin for kids /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
143. Rent-a Punto /Србија/ - 8.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
144. Српско море /Србија/ - 12.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
145. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у Чачку
/Србија/ - 37.100 дин.
146. Winwin /Србија/ - 50.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
147. Санди П. /Република Српска/ - 5 КМ
148. Сања З. /Република Српска/ - 10 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
149. Бојан М. /Република Српска/ - 20 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
150. Анонимно /САД/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
151. Игор В. /САД/ - 10 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
152. Бране П. /Швајцарска/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
153. Милка Д. Г. /Немачка/ - 25 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
154. Сања В. /Аустралија/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
155. Александра С. /Србија/ - 70 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
156. Анонимно /Аустралија/ - 15 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
157. Живко Г. /САД/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
158. Анонимно /Швајцарска/ - 30 €
(за породицу Јовановић-Јанковић из Кладова)
159. Анонимно /Канада/ - 100 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
160. Милица Р. /Србија/ - 15 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
161. Бато А. /Немачка/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
162. Мирослав и Снежана И. /Немачка/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
163. Анонимно /Немачка/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
164. Бранко М. /Шведска/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
165. Анонимно /Швајцарска/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
166. Анонимно /Канада/ - 100 €
        (за породицу Лаловић из И. Сарајева)
167. Анонимно /Канада/ - 15 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
168. Предраг П. /Црна Гора/ - 0,2 €
        (за породицу Марковић код Лопара)
169. Предраг П. /Црна Гора/ - 0,2 €
        (за породицу Поповац код Требиња)
170. Банијац /Исланд/ - 20 €
171. Анита Б. /Швајцарска/ - 20 €
172. Драган М. - 10 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
173. Горан М. /Србија/ - 10 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
174. Бојан Ј. /Канада/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
175. Владица С. /САД/ - 20 €
176. Предраг М. /Аустрија/ - 10 €
177. Момчило В. /Аустрија/ - 10 €
178. Зорица С. /Аустрија/ - 10 €
179. Гордана /Аустрија/ - 20 €
180. Младен и Снежана К. /Немачка/ - 20 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
181. Радован Г. /Немачка/ - 100 €
182. Valentina S. /Швајцарска/ - 5 CHF
183. Далибор С. /Швајцарска/ - 50 CHF
        (за породицу Гачић код Приједора)
184. Александар Н. /Швајцарска/ - 50 CHF
        (за породицу Гачић код Приједора)
185. Све Српски самит /Швајцарска/ - 290 CHF
186. Стефан Б. /САД/ - $ 15
187. Тања Ј. /САД/ - $ 25
188. Славиша К. /САД/ - $ 25
189. Зоран С. /САД/ - $ 25
190. Lav Imports /САД/ - $ 100
        (за пројекат „Тројка из блока")
191. D&L Solutions /САД/ - $ 100
        (за пројекат „Тројка из блока")
192. 3 Star Inc. /САД/ - $ 200
        (за пројекат „Тројка из блока")
193. 2N Licensing /САД/ - $ 300
        (за пројекат „Тројка из блока")
194. DAJ Service & Repair /САД/ - $ 300
        (за пројекат „Тројка из блока")
195. Bizzmark Logistics Group /САД/ - $ 300
        (за пројекат „Тројка из блока")
196. Lazic Deli /САД/ - $ 300
        (за пројекат „Тројка из блока")
197. ADR Custom Builders /САД/ - $ 300
        (за пројекат „Тројка из блока")
198. Capital Investment Realty Group /САД/ - $ 500
        (за пројекат „Тројка из блока")
199. Accolade Design /САД/ - $ 500
        (за пројекат „Тројка из блока")
200. Skyway Freight Solutions /САД/ - $ 500
        (за пројекат „Тројка из блока")
201. Love Freightways /САД/ - $ 500
        (за пројекат „Тројка из блока")
202. Goran Stosovic, Imperia /САД/ - $ 500
        (за пројекат „Тројка из блока")
203. Atlas Solutions /САД/ - $ 1.000
        (за пројекат „Тројка из блока")
204. DD Logistics /САД/ - $ 1.000
        (за пројекат „Тројка из блока")
205. White City Logistics /САД/ - $ 1.000
        (за пројекат „Тројка из блока")
206. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у Чикагу
/Србија/ - $ 2.618
207. Никола М. /САД/ - $ 10.000
        (за пројекат „Тројка из блока")
208. Влада М. /Србија/ - 200 дин.
209. Бојан Б. /Србија/ - 500 дин.
210. Драган Б. /Србија/ - 500 дин.
211. Данило Р. /Србија/ - 1.000 дин.
212. Павле К. /Србија/ - 2.000 дин.
213. Небојша С. /Србија/ - 2.500 дин.
214. Блок Сток Фест /Србија/ - 3.940 дин.
215. Ива Дерма Козметолошки
        центар
/Србија/ - 4.110 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
216. Кафана Без имена /Србија/ - 5.000 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
217. Ђорђе П. /Србија/ - 5.000 дин.
218. Горан Г. /Србија/ - 8.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
219. House majstor /Србија/ - 8.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
220. Хум. пикадо турнир у Руми /Србија/ - 14.620 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
221. Војислав Б. /Република Српска/ - 10 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
222. Славица М. /Република Српска/ - 20 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
223. Младен М. /Република Српска/ - 50 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
224. Скупштина општине Теслић /Р. Српска/ - 1.000 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
225. Анонимно /Аустралија/ - 15 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
226. Владислав Т. /САД/ - 15 €
227. Анонимно /САД/ - 70 €
        (за породицу Миљић код Теслића)
228. Анонимно /Република Српска/ - 15 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
229. ДЈ Миву /Немачка/ - 10 €
230. Илија С. /Хрватска/ - 5 €
231. Бранка Д. /Данска/ - 10 €
232. Анонимно /Италија/ - 100 €
(пројекат за комби деци у Сребреници)
233. Горан П. /Немачка/ - 10 €
234. Иво В. /Канада/ - 20 €
235. Славиша С. /Аустрија/ - 10 €
236. Дајана С. /Аустрија/ - 10 €
237. Славица К. /Аустрија/ - 20 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
238. Магистрат Линц /Аустрија/ - 150 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
239. M. K. /Швајцарска/ - 50 CHF
240. SS Services GMBH /Швајцарска/ - 100 CHF
241. Еmelec Sa /Швајцарска/ - 200 CHF
        (за пројекат „Тројка из блока")
242. Породица Аксентијевић /САД/ - $ 25
243. Иван Р. /САД/ - $ 25
244. Драгана Б. /Канада/ - $ 50
245. Бреза /САД/ - $ 50
246. Никола Ј. /САД/ - $ 100
247. Сања В. /Норвешка/ - 200 NОК
248. Бојана К. /Норвешка/ - 200 NОК
249. Маја С. /Норвешка/ - 200 NОК
250. Бојан Н. /Норвешка/ - 200 NОК
251. Мартин М. /Норвешка/ - 200 NОК
252. Александар В. /Србија/ - 300 дин.
253. Маја К. /Србија/ - 2.000 дин.
254. Мирко И. /Србија/ - 2.000 дин.
255. BB-trade /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
256. Play gym /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
257. Digital logic RND /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
258. Ресторан Борковачко Сокаче /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
259. Анонимно /Словенија/ - 100 € + 2.160 дин.
        (пројекти на Косову и Метохији)
260. Миле и Велимир Ј. /Република Српска/ - 20 КМ
261. Пукни зоро /Република Српска/ - 80 КМ

        (за пројекат „Тројка из блока")
262. Мулен руж /Република Српска/ - 130 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
263. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у Бања Луци
/Република Српска/ - 1.210,5 КМ
264. Данка С. /УАЕ/ - 30

        (за породицу Гачић код Приједора)
265. Милоранка Д. /САД/ - 15
        (за породицу Гачић код Приједора)
266. Анонимно /Словенија/ - 10 €
267. Денис Р. /САД/ - 15
        (за породицу Гачић код Приједора)
268. Стефан М. /Чешка Република/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
269. Саша Л. /Немачка/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
270. Владимир У. /УАЕ/ - 100 €
271. Игор Г. /УАЕ/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
272. Лидија Т. /Шведска/ - 50 €
273. Игор Г. /Република Српска/ - 10 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
274. Robin V. D. /Немачка/ - 40 €
275. Михаило Д. /Италија/ - 5 €
276. Димитрије Т. /Србија/ - 15 €
277. Светлана Ј. /Холандија/ - 25 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
278. Светлана Ј. /Холандија/ - 25 €
        (за породицу Петровић из Рипња)
279. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у Фрибургу
/Швајцарска/ - 4.230 CHF
280. Свесрпски Сабору у
        Пошгруну
/Норвешка/ - 2.000 NOK
281. Милан З. /САД/ - $ 25
282. Ненад Н. /САД/ - $ 30
283. Весна К. /САД/ - $ 25
284. Драгана Н. /САД/ - $ 25
285. Abbvie /САД/ - $ 25
286. Pepsico /САД/ - $ 43,64
287. Your Cause /САД/ - $ 94,10
288. Мирослав М. /САД/ - $ 100
        (за породицу Одобаша код Апатина)
289. Душан Б. /САД/ - $ 1.000
290. Александар и Властимир А. /Србија/ - 500 дин.
        (пројекти на Косову и Метохији)
291. ЈАЗИП /Србија/ - 744 дин.
292. Небојша К. /Србија/ - 1.000 дин.
293. Трифун Т. /Србија/ - 1.000 дин.
294. Марко С. /Србија/ - 1.000 дин.
        (за породицу Гачић код Приједора)
295. Милена А. /Србија/ - 1.000 дин.
296. Мирко П. /Србија/ - 1.200 дин.
297. Јован и Илија И. /Србија/ - 2.000 дин.
        (за породицу Гачић код Приједора)
298. Милена и Ђорђе С. /Србија/ - 2.000 дин.
299. Александар Т. /Србија/ - 2.800 дин.
300. Мирослав П. /Србија/ - 5.000 дин.
301. Стефан С. /Србија/ - 6.000 дин.
302. Слободан Б. /Србија/ - 8.000 дин.
303. Феникс аграр д.о.о. /Србија/ - 8.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
304. Лесковачки Мерак /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
305. Анђа Р. /Србија/ - 10.000 дин.
306. Звезда 022 Рума /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
307. Играоница Dreamland /Србија/ - 10.000 дин.
(за пројекат „Тројка из блока"-„Деца за децу")
308. Петар Д. /Србија/ - 12.000 дин.
        (за породицу Гачић код Приједора)
309. Љубица С. /Србија/ - 15.000 дин.
310. Вања Ж. /Србија/ - 29.000 дин.
311. VIP - СМС 7763 /Србија/ - 46.200 дин.
312. Породица Кукуљ /Србија/ - 450
        (за пројекте у Крајини)
313. Хуманитарни турнир у фудбалу Magic cup
        Нови Сад /Србија/ - 95.000 дин.
        (за породицу Богићевић из Нове Црње)
314. Бранка и Мирко К. /Република Српска/ - 10 КМ
315. Александар П. /Република Српска/ - 15 КМ
        (за породицу Вујасин из Бања Луке)
316. Александар П. /Република Српска/ - 15 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
317. Кафе бар Принцип /Република Српска/ - 20 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
318. Милош К. /Република Српска/ - 27 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
319. Татјана В. /Република Српска/ - 50 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
320. Дражен Г. /Република Српска/ - 100 КМ
321. Euromont д.о.о. /Република Српска/ - 300 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
322. Арна Г. /Немачка/ - 10 €
323. Милан М. /Хрватска/ - 10 €
        (за породицу Лаловић из И. Сарајева)
324. Славиша С. /Аустралија/ - 15 €
325. Анонимно - /Аустрија/ 20 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
326. Владан П. /Кипар/ - 10 €
327. Анонимно /САД/ - 10 €
328. Анонимно /Србија/ - 80 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
329. Анонимно /Србија/ - 50 €
330. Анонимно /САД/ - 15 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
331. Бојан С. /САД/ - 30 €
        (за породицу Радетић код Лакташа)
332. Анонимно /Норвешка/ - 15 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
333. Михајло С. /Чешка Република/ - 15 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
334. Мирјана К. /Црна Гора/ - 10 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
335. Бојана К. /Норвешка/ - 200 NOK
336. Наташа Л. /Немачка/ - 15 €
337. Ана Ј. /Република Српска/ - 0,85 €
338. Игор Л. /Србија/ - 10 €
339. Породица Нинковић /Аустралија/ - 64,29 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
340. Радован М. - 10 €
341. Јулијан Д. /Немачка/ - 10 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
342. Дражен П. /Аустрија/ - 20 €
(пројекат за развој и јачање СЗС организације)
343. Аца Ј. /Аустрија/ - 15 €
344. Wolf Klima u.Heiztechnik GmbH /Аустрија/ - 100 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
345. Пошаљите SZS на 81190 /Немачка/ - 104,33 €
346. Мирјана В. /Немачка/ - 50 €
347. Милован 99 /Швајцарска/ - 40 CHF
348. Бојана Б. /Швајцарска/ - 100 CHF
        (за породицу Гачић код Приједора)
349. Милош Р. /САД/ - $ 50
350. Ненад Г. /САД/ -  $ 40
351. Хелена У. /Канада/ - $ 15
352. Милош А. /САД/ - $ 15
353. Милош К. /САД/ - $ 15
354. Матеја и Филип С. /САД/ - $ 15
355. Наталија В. /САД/ - $ 30
        (за породицу Гачић код Приједора)
356. Пчеларство „Ђорђевић" /Аустрија/ - 50 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
357. Cafe Phöenix /Аустрија/ - 50 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
358. Pro2 /Аустрија/ - 100 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
359. Хуманитарни турнир Тројка из блока
        у Линцу
/Аустрија/ - 1.552 €
360. Ђорђе Рикић /Канада/ - $ 30 CAD
361. Никола Гаћеша /Канада/ - $ 60 CAD
362. Слободанка Бојић /Канада/ - $ 80 CAD
363. Станко Ерић /Канада/ - $ 80 CAD
364. Снежана Бркљач /Канада/ - $ 90 CAD
365. Петар Видак /Канада/ - $ 110 CAD
366. Миленко О. /Србија/ - 500 дин.
367. Александар и Горан Р. /Србија/ - 500 дин.
368. Петар М. /Србија/ - 1.000 дин.
369. Александар Д. /Србија/ - 1.000 дин.
370. Момчило М. /Србија/ - 2.000 дин.
371. Снежана М. /Србија/ - 2.000 дин.
372. Петар М. /Србија/ - 2.000 дин.
373. Минимаркет Јабука /Србија/ - 3.750 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
374. Јован П. /Србија/ - 4.000 дин.
375. Бојана Б. /Србија/ - 5.000 дин.
376. Минимаркет Бенска Бара /Србија/ - 5.700 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
377. Др Ћелић /Србија/ - 6.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
378. Реља О. /Србија/ - 7.500 дин.
        (за породицу Гачић код Приједора)
379. Да бар кафе бар /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
380. Младен С. /Република Српска/ - 10 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
381. Данијела Т. /Република Српска/ - 10 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
382. Павле К. /Република Српска/ - 15 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
383. Teксима Теслић /Република Српска/ - 100 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
384. Тризма /Република Српска/ - 300 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
385. Бобан М. /САД/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
386. Изолда и Милош С. /Србија/ - 85 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
387. Елена Т. /Чешка Република/ - 10 €
        (пројекат за Републику Српску)
388. Денис Р. /САД/ - 15 €
        (за пројекте у Крајини)
389. Милан и Милена С. /САД/ - 50
390. Борко Ж. /Шведска/ - 15 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
391. Анонимно /САД/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
392. Стојан В. /Немачка/ - 15 €
        (за породицу Врачар из Панчева)
393. Драган Н. - 30 €
394. Немања В. /Србија/ - 10 €
395. Били Питон /Шпанија/ - 50 €
396. М. Ц. /Канада/ - 30 €
397. Никола Т. /Швајцарска/ - 50 €
398. Татјана М. /САД/ - 10 €
399. Радован А. /Немачка/ - 10 €
400. Милован М. /Аустралија/ - 10 €
401. Предраг М. /Аустрија/ - 10 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
402. Б. С. /Аустрија/ - 30 €
403. Стефан С. /Аустрија/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
404. Раде Р. /Немачка/ - 20 €
405. Дејана Ч. С. /Немачка/ - 15 €
406. Драгољуб и Мирјана М. /Немачка/ - 20 €
407. Драган З. /Немачка/ - 10 €
408. Данијела М. /Немачка/ - 10 €
409. Епархијски дан у Канади /Канада/ - $ 603 CAD
410. Јела Н. /САД/ - $ 15
411. Vuyas /САД/ - $ 15
412. Protecta El. Services /Аустралија/ - $ 15
413. Марко С. /САД/ - $ 20
414. Милан Д. /САД/ - $ 25
415. Данијел П. /САД/ - $ 25
416. Породица Аксентијевић /САД/ - $ 25
417. Владимир М. /САД/ - $ 25
418. Саша С. /САД/ - $ 30
419. Александар Д. /САД/ - $ 50
420. Драгомир С. /Канада/ - $ 50
421. Срђан П. /САД/ - $ 50
422. Vozi Inc. /САД/ - $ 100
423. Стефан М. /Србија/ - 500 дин.
424. Ненад С. /Србија/ - 1.000 дин.
425. Никола Г. /Србија/ - 1.000 дин.
426. Жељко Н. /Србија/ - 1.000 дин.
427. Вељко М. /Србија/ - 1.200 дин.
428. Драган Н. /Србија/ - 1.300 дин.
429. Божидар Ј. /Србија/ - 2.000 дин.
430. IT Smart 01 /Србија/ - 2.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
431. Ивана Ј. /Србија/ - 2.000 дин.
432. Фриго Жика /Србија/ - 4.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
433. Caffe 7/8 /Србија/ - 7.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
434. Хум. турнир у ПЕС-у Лозница /Србија/ - 9.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
435. УГ „Коло-Чезе" /Србија/ - 9.033 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
436. Момир П. /Србија/ - 12.000 дин.
437. Хотел Борковац /Србија/ - 15.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
438. Nonstop Fitness Serbia /Србија/ - 20.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
439. Хуманитарни турнир Одбојка из блока
        Ада Циганлија /Србија/ - 57.930 дин.
440. Анонимно /Хрватска/ - 10

        (за породицу Гачић код Приједора)
441. Дино В. /Француска/ - 50
        (за породицу Гачић код Приједора)
442. Giuseppe B. /Италија/ - 10
443. Анонимно /Велика Британија/ - 70 €
444. Велимир М. - 1 €
445. Бојан Б. - 50 €
446. Светлана Ј. /Холандија/ - 10
        (за породицу Гачић код Приједора)
447. Светлана Ј. /Холандија/ - 15 €
        (за породицу Миљић код Теслића)
448. Дарко С. /Аустрија/ - 30 €
449. Joван С. /Немачка/ - 40 €
450. СЗС штанд у Бечу /Аустрија/ - 60 €
451. Горан и Дубравка М. /Швајцарска/ - 100 CHF
        (за породицу Гачић код Приједора)
452. Милица А. /САД/ - $ 25
        (за породицу Гачић код Приједора)
453. Славица П. /САД/ - $ 25
454. Сања Т. /САД/ - $ 25
455. Давид Г. /САД/ - $ 50
456. Игор Ш. /Република Српска/ - 20 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
457. Мирко М. /Република Српска/ - 50 КМ
        (за породицу Гачић код Приједора)
458. Кумал д.о.о. /Република Српска/ - 50 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
459. Стоматолошка ординација
        др Софрић /Република Српска/ - 100 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
460. Граве осигурање /Република Српска/ - 500 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
461. Х
уманитарни турнир Тројка из блока
        у Ослу
/Норвешка/ - 13.670 NOK
462. Никола Р. /Србија/ - 500 дин.
463. Деса Б. /Србија/ - 1.000 дин.
464. Маја К. /Србија/ - 1.000 дин.
465. Јован С. /Србија/ - 1.500 дин.
466. Mabax аутопревозник /Србија/ - 1.608 дин.
467. УР Цока и Смешко /Србија/ - 4.000 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
468. Пинк Пантер ћевабџиница /Србија/ - 4.150 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
469. Сувенир шоп /Србија/ - 4.250 дин.
        (СЗС донаторска кутија)
470. Никола Љ. /Србија/ - 5.000 дин.
471. Романија траде /Србија/ - 8.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
472.
Теленор - СМС 7763 /Србија/ - 88.364 дин.
473. Анонимно /Холандија/ - 100 €
        (пројекат за комби деци у Сребреници)
474. Даница Т. /Француска/ - 10 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
475. Penny B. /САД/ - 30 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
476. Анонимно /Холандија/ - 15 €
477. Миодраг В. /Швајцарска/ - 25 €
478. Симке /САД/ - 20 €
479. Станко М. /Аустрија/ - 100 €
480. Аутомеханичар Борић /Република Српска/ - 30 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
481. Сузана Д. /Република Српска/ - 50 КМ
482. Кафе бар Бродвеј С.П. /Република Српска/ - 100 КМ

        (за пројекат „Тројка из блока")
483. Ђорђе Н. /Аустрија/ - 10

484. Марко К. /Немачка/ - 25 €
        (за пројекат „Тројка из блока")
485. Стеван П. /Немачка/ - 60

486. Дејан И. /Швајцарска/ - 10 CHF
487. Марко А. /Швајцарска/ - 10 CHF
488. Никола А. /Швајцарска/ - 10 CHF
489. Ненад и Кристина А. /Швајцарска/ - 10 CHF
490. Марта С. /Канада/ - $ 25
491. Живко Т. /САД/ - $ 50
492. PayPal Giving Fund /САД/ - $ 57,22
493. Benevity Giving Platform /САД/ - $ 218,74
494. Биљана Б. /САД/ - $ 15
495. Бојан Ј. /САД/ - $ 25
496. Срђан М. /САД/ - $ 25
497. Александар Д. /Србија/ - 2.000 дин.
498. Драгана Ј. /Србија/ - 5.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
499. Унипромет д.о.о. /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
500. Јарослава П. /Србија/ - 10.000 дин.
        (за пројекат „Тројка из блока")
501. Прима СТР /Република Српска/ - 100 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
502. 1. мај д.о.о. /Република Српска/ - 100 КМ
        (за пројекат „Тројка из блока")
503. Денис Р. /САД/ - 15 €
        (за пројекте у Крајини)
504. Анонимно /Република Српска/ - 10 €
        (за пројекте у Крајини)
505. Љиљана П. /Аустрија/ - 30
506. Бојана Л. /Аустралија/ - 30 €
        (пројекти на Косову и Метохији)
507. Сања В. /Аустралија/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
508. Свијетлана Ц. /Аустралија/ - 50 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
509. Игор Г. /Република Српска/ - 10 €
510. Бојан С. /САД/ - 30 €
        (за породицу Петровић из Рипња)
511. Никола Ц. /Аустралија/ - 50 €
        (за пројекте у Крајини)
512. Стефан С. /Србија/ - 30
513. Анонимно /Немачка/ - 15 €
514. Алекса А. /Швајцарска/ - 20 €
515. Милош М. - 5 €
        (за породицу Гачић код Приједора)
516. Влада М. /Норвешка/ - 50 €
517. Ален У. /Немачка/ - 10 €
518. Ненад и Наташа К. /САД/ - 15 €
519. Зоран П. /Аустралија/ - 30 €
520. Маринко Ш. /Холандија/ - 10 €
521. Никола С. /Шведска/ - 30 €
522. Весна Н. /Швајцарска/ - 5 CHF
523. Александар и Славица У. /Швајцарска/ - 20 CHF
524. Стојан Ј. /Швајцарска/ - 30 CHF
525. Никола М. /Швајцарска/ - 30 CHF
526. Габријела С. /Швајцарска/ - 30 CHF
527. Даниел Ђ. /Швајцарска/ - 75 CHF
528. Никола Ђурица /Канада/ - $ 30 CAD
529. Милан Драгићевић /Канада/ - $ 40 CAD
530. Марко Петковић /Канада/ - $ 50 CAD
531. Милан Ш. /САД/ - $ 15
532. Ранко М. /САД/ - $ 25
533. Анкица Д. /САД/ - $ 25

Укупно прикупљено у јуну: 48.566 € 

Уколико желите да ваше донације буде уписана на сајту као анонимна молимо вас да нам пошаљете поруку на мејл: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.

НАЂИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ